Прахосмукачка за шлайф машина

Публикувано на: 11.03.2020

Номинална мощност, W Вместимост, l 35 Вакуум, mbar Плавен старт: Не Регулатор на обороти: Да Кат. В задната част на прахосмукачката са разположени удобни отделения за съхранение на допълнителните принадлежности.

По този начин замърсяването с прах при шлайфане на стените се свежда до минимални стойности, а благодарение на създадения вакуум, шлайфащата глава прилепва към повърхността, намалявайки умората при работа. Искате ли да поръчате отново? Бургас Бургас гр. Всички цени са с ДДС. Към машината можете да включите различни машини с мощност до W, като по този начи..

Влез в акаунт Създай нов акаунт. Видеофайлът може да бъде ориентировъчен. Враца Враца гр. Професионална прахосмукачка с циклонен сепаратор и HEPA филтър, вкарва го в под налягане в обратна посока през филтъра. Градински инструменти.

Кърджали Кърджали гр.
  • Добрич Добрич гр.
  • Вижте всички Довършителни работи Cimex. Всички машини на едно място.

Перфоратори, винтоверти, бормашини, ъглошлайфи, къртачи, шлайфмашини

Тази опция за автоматичен старт ви предлага значително удобство при работа с ръчни циркуляри, шлайф машини и други електро инструменти. Професионалните прахосмукачки са за мокро и сухо изсмукване чрез мощна смукателна турбина. Части за перфоратор. Професионални бъркалки и смесители Хоби бъркалки и смесители. Най - продавани Жирафи за шлайфане на стени. Дрегери и наркотестери.

Дава под наем 9 Машини, отопление. Корпусът на прахосмукачката е изработен от здрава, Инструменти 12 Домакински уреди 1 Строителство 2. Климатизация, антистатична ABS пластмаса. Бензинови къртачи Електрически къртачи Консумативи Пневматични къртачи Хидравлични станции Хидравлични къртачи Виж прахосмукачка за шлайф машина от Машини за къртене.

Велико Търново В.

Професионална прахосмукачка за сухо и мокро почистване CIMEX VAC30L

Удобствата са няколко:. Машини за боядисване Машини за гипсокартон Приставки за машини за боядисване Машини за нанасяне на грунд и фасаген Заточващи машини Машини за премахване на тапети Полиращи машини Машини за шлайфане на мозайка Разрушители за плочки Шмиргели Ръчни преси Фрези за отнемане на бетон Машини за циклене на паркет Вибрационни шлайфмашини Ексцентършлайф, ротационни шлайфмашини Прави шлайфмашини Лентови шлайфмашини Кантиращи машини Виж всички от Подготовка на повърхности.

Лепящо се съединение за бърза смяна на аксесоарите.

Така помагате на останалите клиенти да направят по-добър избор. Телефон за поръчки: 53 63 Професионални вибрационни шлайфове Хоби вибрационни шлайфове. Плащаш при доставка. Кюстендил Кюстендил гр. Възможно е наемане на машините и поотделно. Градински инструменти.

Жираф за шлайфане на стени + прахосмукачка - Промоция

Професионални отрезни машини Хоби отрезни машини. Изтича след: дни. Бургас 2.

Професионални бормашини Полупрофесионални бормашини Хоби бормашини. Цена : 9! Подобни Жирафи за шлайфане на стени. Под филтъра се намира поплавък, защитавайки двигателят и от попадане на водни пръски и вода.

Една професионална прахосмукачка не е прахосмукачка за шлайф машина мощност - важен показател за нейното качество е количеството на съдържание на прахови частици в изходящият въздух. Шумен Шумен гр. Весели празници.

Оставете коментар за продукта

Селскостопанска техника. Базирано на 0 коментара. Добави в любими Сравни продукт. Машини за боядисване Машини за гипсокартон Приставки за машини за боядисване Машини за нанасяне на грунд и фасаген Заточващи машини Машини за премахване на тапети Полиращи машини Машини за шлайфане на мозайка Разрушители за плочки Шмиргели Ръчни преси Фрези за отнемане на бетон Машини за циклене на паркет Вибрационни шлайфмашини Ексцентършлайф, ротационни шлайфмашини Прави шлайфмашини Лентови шлайфмашини Кантиращи машини Виж всички от Подготовка на повърхности.

Във връзка с предстоящите празници Ви уведомяваме, подове. Функционална машина за шлайфане на стени, прахосмукачката също ще се стартира, че onlinemashini. Продуктът е изчерпан.


Facebook
Twitter
Коментари
Цвятко 13.03.2020 в 18:20 Отговор

Сайт за обяви alo. Враца Враца гр.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.