Da player for windows json

Публикувано на: 15.03.2020

The following users thanked this post: GPower. Може всеки за себе си да си направи, като прихване линковете с някакъв снифер и си направи плейлист, както съм направил аз, примерно. Живота на такива листи обикновено е няколко дена, а ако се разпространят и в интернет дори и по-кратък.

Оценете темата: 0 гласа - средно 0 1 2 3 4 5 Плейлист с български канали. Вход с Google. Не знам дали ще има смисъл да се прави аддон или скрипт. За да гледате БГ телевизия с Da Player , изтеглете плеъра на вашето мобилно устройство и въведете линка за плейлиста. Копираш и поставяш?

Не ги пускам, Андроид 5. Гледайте вашите онлайн видео потоци на живо и защитено видео съдържание чрез Da Player. Притежавам Huawei G8, защото ще изтекат за няколко часа както става със всички които поствам в страниците на въпросното приложение.

Днес видях доста полезен сайт. Благодаря предварително.

Не плащате авторски права и нарушавате законите!
  • Благодаря предварително. Страници: [ 1 ] 2
  • Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Това е абсолютно незаконно!

Добре дошли!

Вход с Facebook. Messenger игри - Huawei G8. Краденето на приложения и като цяло копирането и модифицирането на такива сериозно нарушава правилата в Google Play и искрено се надявам скоро да ви го свалят както и да ви блокират акаунта в AdMob! При мен не работеха всички канали - мтелспорт не се отваря. Говорено е по темата. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница. Плейлист линк с български канали обновен на 2.

  • Активен You are not allowed to view links. Притежавам Huawei G8, Андроид 5.
  • Премахни съдържанието и покажи само линк. Windows 8 проблеми с приложения и игри от windows store.

Не плащате авторски права и нарушавате законите. Такива крадени аппове не се задържат. Безплатно You are not allowed to view links. Влезте от тук Регистрация.

Не може да се направи унифициран код. Нишков режим.

Препоръчан отговор

От известно време има опция за игри в приложението, за които се изискват ъпдейтнати версии на фейсбук и месенджър, както и актуализиран андроид версия 5. При мен не работеха всички канали - мтелспорт не се отваря. Такива крадени аппове не се задържат много.

You are not allowed to view links? Здравейте,има ли вариант да се гледа max sport 1,2. Да видим до кога. Напишете отговор в тази тема При мене дава същото съобщение, а като дам като адрес live. Скоро няма да гледаш, защото ще бъде свалено.

Описание на Da Player - Video and live stream player

Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение. Логото също сте взаимствали Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него. Както пише на самия сайт: Цитат: За да гледате БГ телевизия, изтеглете плеъра на вашето мобилно устройство и въведете линка за плейлиста.

  • Отделно да кажа - регистрирайки множество профили и спамейки форумите из цяла БГ не говори никак добре за вас!
  • Безплатно You are not allowed to view links.
  • Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно.
  • Логото също сте взаимствали

Препоръчан отговор. Защото знам. BUL Player e мобилно приложение което ви дава възможност да гледате телевизионни програми през вашия смартфон или таблет безплатно. Безплатно You are not allowed to view links. Вход с Twitter. Активен You are not allowed to view links. BUL Player.

Потребителска оценка

Формат за разпечатване. При мен не работеха всички канали - мтелспорт не се отваря. Въпросната иконка с контролер я няма, при опит а отговаряне на покана за игра излиза надпис "Error.

Нишков режим. Здравейте можели някой да пише или да изкаже мнение за Търсих форуми за Globaltv така и не намерих мисля да си го поръчани и се чудя. Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.