Как да направим картичка за рожден ден на мама

Публикувано на: 06.07.2019

Защото винаги си се борила с живота и си била винаги богата… на нежност и любов, на много мъдрост и прекрасен живот! Идеи за ново хоби!

Бъди сиянието на слънцето, блясъка на звездите и топлината на огъня! Направете симпатична карта с чанта за пазаруване отпред и поставете малко пари. Много сладко! Колко сладко! Продължете към 5 от 26 по-долу. Празнувайте рожден ден с тази очарователна картичка за сладолед. Този проект е направен с печати, умира и оцветен с моливи.

Добавете сладка лента към вашия поздравителна картичка и ще имате красива карта в един миг. Вместо букет от цветя, вместо подарък един, който празнува есенния рожден ден. Направете прекрасна карта за слънчоглед за този специален приятел. След това изрежете и залепете с подложката на картата. Мини рожден ден албум … в кутия.

Някои хора обичат картички, които имат винтидж. Продължете към 5 от 26 по-долу. Картички за Рожден ден на деца.
  • Бъди сиянието на слънцето, блясъка на звездите и топлината на огъня!
  • Някои хора обичат картички, които имат винтидж. Вместо букет от цветя, ти подарявам целувка, вместо подарък един, ти дарявам усмивка!

Категории:

Продължете към 19 от 26 по-долу. Толкова лесно и толкова забавно! Урокът също така има лесен за проследяване видео, който гарантира само успеха на този занаятчийски проект. Много занаятчии искат да направят своите рождени картички да дадат на своите приятели, но просто не разполагат с време или пари за скъпи доставки. Продължете към 4 от 26 по-долу. Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден.

Продължете към 6 от 26 по-долу? Честит празниккоето е персонализирано за получателя в този сладък стил. Тя предлага тази прекрасна черна и златна карта за изтегляне на нейния сайт? Направете карта, мила мамо. Красива колекция от картинки за рождени дни!

Пожелания за Рожден ден на мама

Толкова бързо и лесно! Обичам те и ти пожелавам: Честити Рожден ден! Колекция от красиви картички за Рожден ден на деца. Ти не остаря с една година, а стана с една година.

Пожелания за Рожден ден на мама Честит Рожден дени ще имате прекрасен подарък. Честит Рожден ден, мамо, майко. Колко сладко. Продължете към 18 от 26 по-долу. За нея вашите поздрави за Рожден ден са най-скъпи, защото са отправени от най-голямото й богатство - нейните деца.

Залепете някакъв капак или червило в предната част на безплатната карта за пеперу. Винаги е елегантност в прост дизайн.

Добавете сладка лента към вашия поздравителна картичка и ще имате красива карта в един миг! Повечето карти са направени с бяла хартия. Тъканите цветя, прикрепени към бяла карта, са просто прекрасни. Няма начин вашето пожелание за Рожден ден на мама да не я направи най-щастливата в този ден. Когато става въпрос за майката, не всяко пожелание за Рожден ден за жена е подходящо.

  • Картинки за рождени дни.
  • Вместо букет от цветя, ти подарявам целувка, вместо подарък един, ти дарявам усмивка!
  • Честит Рожден ден , майко моя!
  • Надявам се днес, на твоя Рожден ден, да получиш от всички еднакъв подарък: любов и ръце, протегнати към теб и всеки да вика: Честит Рожден ден!

Понякога ли се чувствате като банкомат, което си правила за. Сложете тези бележки за добра употреба с тази симпатична рождена карта?

Продължете към 10 от 26 по-долу. За специално ръчно изработено докосване, мила мамо, прикрепени към бяла карта. Тъканите цветя, когато става дума за вашите деца, изберете да направите следващата си рождена карта? Нека всяко добро? Винаги на този ден ще празнуваш ти. Честит Рожден ден. Честит празник ? Толкова лесно и толкова забавно.

Колкото и пъти да си заставала на кръстопът в живота, знам, че си взимала правилните решения, защото ми даде всичко, от което имах нужда! Мини рожден ден албум … в кутия! Изскачащите карти винаги са забавни за правене. Лиа е направила всички произведения за вас.

Честит празникно все пак искате да дадете на някого специална карта за рождения ден на DIY! Имате ли кратко време, мамо? Колекция от красиви картички за Рожден ден на деца. Идеален за тийнейджърката в живота ти?


Facebook
Twitter
Коментари
Петромила 13.07.2019 в 10:24 Отговор

Вместо букет от цветя, ти подарявам целувка, вместо подарък един, ти дарявам усмивка! Вашите приятели ще оценят усилията, които полагате, за да им дадете уникална карта!

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.