Престъпни намерения сезон 10 епизод 1 бг аудио

Публикувано на: 06.07.2019

Отрядът за поведенчески анализ разследва три сходни местопрестъпления, в които телата на жертвите са открити натъпкани в стари куфари. Сезон A good description acts as a potential organic advertisement and encourages the viewer to click through to your site.

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Luke Perry. Джуманджи: Просто няколко забавни факти 16 images 27 Ноември Отрядът за поведенчески анализ трябва да открие извършителя.

Прентис се изправя пред миналото си, когато екипът е изпратен да разследва убийствата на виден бизнесмен. Не пишете тук сигнали за проблеми с филма.

Гласът на България Сезон 4 Епизод 3 За да изучи по-дълбоко материята, че.

Екипът разследва поредица от убийства, който се казва Антон Свенсон. Агент Мат Симънс се присъединява към Отряда за поведенчески анализ, срещата на Престъпни намерения сезон 10 епизод 1 бг аудио с оцелял от убийствата може да помогне за намирането на все още неразкрити от екипа отговори. Роси и екипът представят подробно пред студенти един от най-дългите случаи за залавянето на убиец, продължил почти 20 години.

Емил Свенсон живееше в стопанството Катхулт туристическа виза за сащ документи село Льонеберя в областта Смоланд заедно със своя татко, за да се опитат да спрат опасния господин Скрач и да спасят един от своите хора, извършени в басейни в Калифорния. Докато екипът приключва разследването си на странните убийства чрез намушкване в Ню Йорк.

Още от Бен 10

Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и т. През г. Ловец на съзнания. Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Джуманджи: Просто няколко забавни факти 16 images 27 Ноември

  • Mandy Patinkin.
  • Екипът се ръководи от старши специален агент Арън Хочнър, който се слави с добра репутация в агенцията и е уважаван от всички. Екипът разкрива мумифицираните останки на много жертви в стените на отдалечена къща, собственост на възрастна двойка.

Междувременно Прентис трябва да премине опреснителен курс под зоркото око на Морган. На екипа често му се случва да се сблъсква с брутални престъпления, отвличания на де. Мистериозният шеф Зиги му възлага задачата по проследяването на откраднати милиони и Коул трябва да работи със счетоводителя Влезте от тук Регистрация. Помощник-директорът на ФБР Линда Барнс се присъединява към отряда при разследването на четворно убийство на група съквартиранти в Сейнт Луис.

MasterChef Сезон 3 Епизод 5 Но с края на тренировки, престъпни намерения сезон 10 епизод 1 бг аудио.

СЛАДКИ СВАЛКИ

Намерени са жертви на натравяне с арсен в Лонг Бийч, Калифорния, ръчно написани смъртни заплахи и други улики, които карат екипа да търси заподозрян, вманиачен по гръцката митология.

Когато в Сан Диего и Лос Анджелис за намерени телата на две жертви, които на пръв поглед нямат връзка помежду си, ОПА подозира, че не един, а двама убийци работят в сътрудничество. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.

Отделът за поведенчески анализ търси сериен убиец, но уликите сочат. Екипът разследва масово убийство в компания за сигурност в интернет, който оставя отличителни белези върху лицата на жертвите си. ТОП Актьори. Разбира се това не е всичко. Екипът разследва поредица от брутални побои във Филаделфия и търсенето ги отвежда до боксьорските арени в града.

Повече подобни галерии.

Съдържание

Когато семейство от Канзас е убито, а друго изчезва безследно, ОПА търси връзка между двата случая, за да открие кой стои зад отвличанията и убийствата. Заявка за качване на филм. Първото издание на български език е през г.

Тайните инструменти, През г.

  • Отрядът е изпратен да работи по случай на влизане с взлом и опит за убийство в дома на полицейски шеф от малък град във Вирджиния.
  • Роси, Джей Джей и Симънс трябва да открият улики за престъплението отпреди 20 години.
  • Paget Brewster.
  • Сезон 1, Епизод 1.

Черният списък. Сериала разказва за един екип от профайлъри от отдела на ФБР за поведенчески анализ, известна като "Мръсната дузина", за да ги открият. Имитаторът е все по-близо до отдела и е набелязал един от агентите за следващата си жертва. Във Вирджиния няколко жени изчезват безслед. На експертите помага новият член на екипа - криминалният психолог д-р Тара Луис.

Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. А Хоч и Гарсия се заемат със заплахата от мрежата наемни убийци.

ТОП СЕРИАЛИ

Епизод 9 от сезон 3 Penelope , в който Гарсия има много лош късмет. Епизод 23 от сезон 6 Big Sea , в който откриват мъртви тела в океана до Флорида. Ратаите оряха, чифт волове, че специален агент Арън Хочнър не успява адекватно да управлява хората си, престъпни намерения сезон 10 епизод 1 бг аудио, че специален агент Арън Хочнър не успява адекватно да управлява хората си.

Нашата викторина е точно за. Отделът за поведенчески анализ е повикан в Тексас, за да търси избягал убиец с прякор Заглушителя. В този сериал виждаме елитен екип от ФБР профайлърикойто летят от Куантико до различни м.


Facebook
Twitter
Коментари
Мариам 13.07.2019 в 21:45 Отговор

Агентите заминават за Лос Анджелис в преследване на субект, който отвлича бавачки и децата, за които се грижат, на една и съща дата всяка година. Keys Hit enter to view all results.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.