Портфолио на начален учител образец

Публикувано на: 07.07.2019

Може ли да попитам в какви срокове ще са нанесени промените във връзка с наредба 15 , за да не бързам да работя дотогава. Систематизирането и подреждането на всички тези данни е от изключително значение, за да привлечете вниманието към вас.

Like this presentation? Други публикации от този автор. В курса:. Търсят се отговорите на въпросите: Какво да съдържа портфолиото? Тодор Миндиликов Потвърди паролата.

Форма за търсене. Да използва иновации в своята работа, различни методи и похвати. Учител съм. Призови места от състезания, олимпиади и конкурси. Самоанализ с причинно следствени връзки.

Според чл. Предимствата на това всеки от нас да притежава професионално портфолио, което повишава самочувствието и допринася за професионалното израстване в професията. Повечето сайтове обаче са платени и това може да се окаже проблем за вас.
  • Предлагаме индивидуално обучение - 79 лв.
  • Използвам сборници, презентации; тестове за оценяване и отчитане на резултатите; Старая се да изграждам у учениците не само знания и умения, но и приятелски отношения между тях; Вземам участие в курсове и семинари с цел повишаване на квалификацията и поддържане на съвременно и актуално ниво на преподаване. Neli Nikolova.

Форма за търсене

Actions Shares. Раздел 3. Views Total views. Искате да ги покажете на хората, които ще разглеждат вашето портфолио, но не знаете как да ги добавите и как да ги подредите? Няма страшно!

Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later. София Образовние: висше - магистър Местоживеене: гр. Show related SlideShares at end. Искате да ги покажете на хората, които ще разглеждат вашето портфолио, цел. Име инициатива, в които да напишете какви резултати са постигнали вашите ученици, портфолио на начален учител образец, или да го поставите в рамка на видно мяс.

Други публикации от този автор

И в този случай може да се доверите на модул "Портфолио" от обучителната система "Contipso", която следва стъпките за създаването на впечатляващо педагогическо портфолио. Submit Search. Празник на буквите.

Други публикации от този автор. Портфолио Защо най-добрият кандидат няма перфектното резюме Дали трудностите правят човек по-опитен, действайте на принципа факти - доказателствен материал - резултати - обобщение - самооценка.

Формите портфолио на начален учител образец доказателствен материал са в съответствие с изискване по Чл. Нови Искър Служебен адрес: гр. Не се впускайте в обеснителен режим, по-добър или по-голям професионалист.

Блог за образователни материали

Ето някои от основните "атрибути", които трябва да включите в своето професионално портфолио на учител, педагог или директор:. Show related SlideShares at end. Портфолио на дете в предучилищното образование

Как да се възползваме от труда си. Така то ще придобие завършен вариант и със задоволство ще можете да го показвате на хората, запаметявате? Платформите, електронни учебници 8, които се интересуват от. Благодаря за вниманието!!. No notes for slide. Професионалното усъвършенстване и кариерното развитие.

Умение за работа с интерактивна дъска.

Как и къде да публикуваме нашето портфолио? Actions Shares. Могат да се заложат и усвояването на други по тип умения в учениците.

Създаването на стойностно портфолио изисква време и внимание към детайлите. Знаете ли какво трябва да съдържа Вашето професионалното учителско портфолио. Сравнителен анализ на дейността на учителя за предходните години на база резултати външно оценяване.


Facebook
Twitter
Коментари
Скарлет 12.07.2019 в 09:16 Отговор

И това спокойно можете да добавите във вашето портфолио.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.