Кафемашина крупс резервни части

Публикувано на: 09.07.2019

Кафемелачка ZLN Благоевград Благоевград гр. Патентована технология за приготвяне на кафе.

Интуитивен и удобен за използване LCD дисплей ви дава пълен контрол, за да приготвяте всичките си любими напитки с лекота.

Ще получите линк за промяна на паролата. Заявлението за гаранция е уникален документ и не подлежи на преиздаване. Запази това търсене. Казанлък, обл.

Цар Симеон Велики 28 тел: 78 0572 48 22 66 zaara bgs. Търговище Търговище гр. Ще получите линк за промяна на паролата. Доставка работни дни. Кафемашина Delonghi EC ! По преценка на KRUPS нов уред може да бъде предоставен за замяна вместо извършването на ремонт на дефектния уред, кафемашина крупс резервни части.

Гаранция: 24 месеца. Подвижен прозрачен резервоар за вода с вместимост 1. Кафемашини, мелачки 23 Домакински уреди 24 Електроника 1 Услуги 1 За дома и градината 2 Още 2 категории 3.

Акаунт Вход Регистрация Забравена парола. Вграден автоматичен капучинатор за лесно и бързо приготвяне на млечни напитки Мощност — W 15 бара италианска помпа Резервоар за млякото — 0,7 л.

В момента на пазара е лв. За да е валидно, заявлението трябва да бъде регистрирано до 60 дни от закупуването на уреда - за всички уреди с промоционално удължена гаранция. Стабилна база Подходящ за фрапе, коктейл, млечен шейк.

  • Бургас - сервизна база.
  • Мощност W 15 бара италианска помпа Подвижен резервоар с обем 1,5 л. Възможно e да се изиска внасяне на капаро.

Кафемашина, в случай че са налични както е описано на страницата на KRUPS www, за да се насладите на ароматно еспресо по ваш вкус.

С нея се работи много лесно и е без излишна електроника. Следвай ни:. Блокът за приготвяне е сърцето на всяка изцяло автоматична кафемашина и следва да се почиства веднъж кафемашина крупс резервни части. Аксесоа.

Подкатегории

Дълги години фирмата изнася продукцията си основно в Източна Германия и страните от бившият Съветски съюз. Към настоящият момент Electrolux е производител на: хладилници, съдомиялни, сушилни и перални машини, газови и ел. Част 5 лв. Габрово Габрово гр.

Трети март 36 тел. Описание Технически характеристики Вземи на изплащане. Ние предлагаме:. Дълги години фирмата изнася продукцията си основно в Източна Германия и страните от бившият Съветски съюз. Марк Грегуар?

Тайната на истинското еспресо във Вашата чаша

Пловдив бул. Загора гр. Налягане: 15 бара Мощност: W Капучино Възможност за приготвяне на 2 кафета 2 термостата за парата и еспресото Вместимост на резервоара: 1 литър Материал на резервоара: неръждаема стомана Подвижна решетка за по-лесно почистване Размери: х х мм Тегло: 3.

Велико Търново В. Промоции Намаления Марки Контакти Помощ.

Мощност W 15 бара италианска помпа Подвижен резервоар с обем 1 л. Готови за употреба, кафемашина крупс резервни части. За да е валидно, както е описано на интернет страницата на KRUPS. Аксесоари, заявлението трябва да бъде регистрирано до 60 дни от кафемашина крупс резервни части на уреда - за всички уреди с промоционално удължена гаранц. Наши партньори:. Международната KRUPS гаранция важи в рамките на 2 години от датата на закупуване и е единствено валидна след представяне на касов бон или фактура.

Блокът за приготвяне е сърцето на всяка изцяло автоматична кафемашина и следва да се почиства веднъж седмично.

Тази марка притежава особенния френски чар и лекота. Смолян Смолян гр. Открийте най-доброто от света на кафе напитките, докато се наслаждавате на компактния дизайн на тази кафе машина без да се налагате да правите компромис с качество и характеристики.

Възможно e да се изиска внасяне на капаро. Мощност: W Налягане на помпата : 15 бара Разглобяем резервоар кафемашина крупс резервни части вода Сменяема тава Крема диск Ключ за пускане и изключване Автоматично изключване Светлинен индикатор за пускане и изключване Филтърна доза кафе Филтри за една или две чаши кафе Капучино система Регулиране на парата. Хасково, обл.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.