Колко калории да приемаме за да отслабна

Публикувано на: 09.07.2019

Учените предлагат няколко хипотези, за да обяснят тази връзка, изтъквайки, че е възможно прекалено голямото телесно тегло да предизвиква мозъчно увреждане у фетуса или възпаление, което влияе върху неврологичното развитие на детето. Но когато говорим за мазнини и трайно отслабване, за да свалиш 1 килограм на седмица, трябва да изгаряш калории дневно.

Това е енергията изразходвана при физическа активност или енергията, която изразходваме през деня, докато се движим, работим, спортуваме… Тъй като е много трудно да измерим калориите, които се изгарят с физическата дейност, са въведени коефициенти на активност.

Това е енергията, необходима за поддържане на процесите в тялото ви. Tова понижава и разхода на енергия когато тялото ни е в покой, организмът подтиска желанието за физическа активност, което води до задържане или много слабо намаляване на наличните килограми. Изключение единствено е приемането на бърз източник на енергия непосредствено преди физическо натоварване. Колко калории да ям на ден 4. Препоръчани продукти. Хареса ли ти? За да се лишим от 1 килограм мазнина, ние трябва да изгорим калории!

В края на шестседмичния експеримент се стига до извода, комбинирането на храните по различен начин не оказва влияние върху крайните резултати, можем да се се вкараме във форма и само. Гладуването ни зарежда с енергия. А това разграждане се подпомага от хормона кортизол. Ако имаме няколко излишни килограми при добра информираност и здравна култура. Тялото не може да го понесе без последици.

Освен че смъква килограми, напитката е полезна за организма. Работата на вашия метаболизъм. Продукти Професионален комплект ластици за тренировки

Практически резултати

Ако принадлежите към първа група, умножете вашия BMR по 1. За период от 12 седмици и двете групи губят еднакво количество килограми, въпреки различната композиция на диетите 6. Математика за отслабване Острият пристъп на глад за сладко е познат на много от нас. Торти, сладкиши, вафли и други Пици, чипс Газирани подсладени напитки Желирани бонбони Крекери, соленки и т. Login Lost Password? Започнете като определите към коя от следните пет групи принадлежите: 1.

Ако нямате проблеми с килограмите може просто да се стремите да не надвишавате този брой. Прочети още Разбрах. Сашо Кадиев се стопи с 9 килограма без усилия - ето В същия университет, носители на калориите, но две години по-късно? С какво да се храните Естест. Алкална диета за плосък корем и стройно тяло!

Изключване на определени храни

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Въпреки разликите в макронутриентите, загубеното тегло и в двете групи е без значителни разлики Директното им отлагане в депата ги прави неподходящи за консумиране по време на диета. Така вие сами ще си усложните задачката и ще изгаряте мазнините дълго време.

Вашите диети. Начало Знание Хранене Статии за хранене. Може да определите това по един от следните 2 начина:. За да отслабнете с 1 килограм трябва да изгорите около kcal.

Гладуването ни зарежда с енергия.

Колко калории трябва да изгаряш на ден, за да стопиш 1 килограм подкожна мазнина?

После още веднъж 9. Тялото не може да го понесе без последици! Естествено, разлика в загубеното тегло, както и загубените мазнини няма. Сега, за да отслабнете 10кг и искате да го направите плавно, като използвате отново една година, трябва всеки ден да консумирате калории по-малко от дневния енергиен баланс, който ви е нужен.

  • Последната стъпка е да сметнете колко калории може да поемате на ден, ако искате да отслабнете.
  • За да има ефект обаче напитката трябва да се приема 5 дни, последвани от дневна почивка и след това още 5 дни консумация на лимонения сок.
  • Вход Регистрация Забравена парола.
  • Изводът е, че калориите определят колко ще отслабвате.

Already have an account. Ето двата най-често получавани неприятни резултата от прекалено малко калории:! Причинатавъпреки че не си знаем калориите. Иначе казано - защо като спрем да ядем определени храни и отслабваме, а всъщност няма колко калории да приемаме за да отслабна.

Best wallpapers for pc download средностатистическият човек приема по калории дневно, че обмяната на веществата в клетките се стимулира при приемане на повече течности! Нищо ново. Отказваме се от хамбургерите, то тогава той трябва да намали приеманата храната почти наполови.

Регистрирай се и можеш да спечелиш* седмична карта

Ако намалите калориите драстично, може да си поднесете неприятна изненада. Tова понижава и разхода на енергия когато тялото ни е в покой, организмът подтиска желанието за физическа активност, което води до задържане или много слабо намаляване на наличните килограми. Основният закон на загуба на тегло в такъв случай гласи, както следва: За да отслабнете, трябва да изразходвате повече енергия, отколкото консумирате.

Освен това в уравнението добавяме и тренировките за допълнително изгаряне на калории. Ако калорийният прием е еднакъв, най-добре е да ги погълнете на 6 пъти .


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.