Оки дом на културата красно село

Публикувано на: 09.07.2019

На концерта в Токио присъстваха посланника на Р. Диригентите и художествено-творческите ръководители не са административни работодатели на артист- оркестрантите и персонала на творческия състав в ОКИ Дом на културата "Красно село".

На 30 април г.

Web site:. Участва в общински, национални и международни прегледи и фестивали, както и в чествания на национални, общински, църковни и други празници при ясно определени правни, административни и финансови правила, определени от Столична община; 9. Сключва, изменя и прекратява трудовите правоотношения със служителите на ОКИ Дом на културата "Красно село";. E-mail бюлетин. Създаване и публично представяне на художествено-творческа продукция, основана на дейността на щатните състави и допълнително привлечени професионални артистични групи и изпълнители, организиране на концерти, празници, конкурси, фестивали и изложби при спазване на Закона за авторското право и сродните му права; 2.

Оферти за забавления наблизо. Sugarland kids 3 часа детски рожден ден, плюс меню, фото торта и възможност за аниматор 1 бр.

Осъществява взаимодействието и координацията на дейността на ОКИ Дом на културата "Красно село", с физически и юридически лица от страната и чужбина. Управлява бюджета на ОКИ "Красно село" като второстепенен разпоредител с бюджетни кредити; 2? Парични средства 4. Кутия с 35 профитерола с маскарпоне и 49 белгийски шоколадови трюфела 9 бр.

Източник: Добавена на: Харесай снимката Харесана.

Директорът на ОКИ Дом на културата "Красно село" самостоятелно се разпорежда със средствата на института; 6. Ползвателите почасово на свободни помещения, както и наемателите на зали и площи, след проведен конкурс и подписан договор с Кмета на Район "Красно село", освен цената по т.
  • Осъществява връзка между дейностите на ОКИ Дом на културата "Красно село" и дирекция "Култура" като координатор на Столичния културен календар;. Не трябва да включват хора на фокус.
  • Валидност на ваучера:.

Оферти за нощувки наблизо

Публично представя творчески продукти в областта на музикално, танцово, театрално и др. Обширните и красиво оформени фоайета са удобни за организиране на шоупрограми, модни ревюта, базари и др. Въведена е в експлоатация през год. Забележителности по маршрут.

Цялостният ремонт на сградата, който започна в края на г. Зала за събития "В парка" - София 75 преглеждания за последните 30 дни 1 1 снимка за обекта Институт Сервантес - София 26 преглеждания за последните 30 дни 6 6 снимки за обекта

Имущество 1 ОКИ Дом на културата "Красно село" притежава свое имущество и се разплаща от свое име за дължимите данъци, вноски и други задължения с трети лица във връзка с дейността си. Оферти за забавления наблизо! Правила при качване на снимки Снимките трябва да се отнасят за разглеждания обект. КА "Софийски солисти" Квартет "Димов". София край един от централните столични булеварди сред живописно парково пространство и удобна комуникационна инфраструктура, оки дом на културата красно село.

Оферти за хапване наблизо

Организира фестивали, концерти, спектакли, изложби, конкурси и други форми на културни изяви при ясно определени правни, административни и финансови правила, определени от Столична община; 7.

София край един от централните столични булеварди сред живописно парково пространство и удобна комуникационна инфраструктура. Осъществява взаимодействието и координацията на дейността на ОКИ Дом на културата "Красно село", с други организации, с физически и юридически лица от страната и чужбина; 8. Предмет на регулиране 1 Този правилник урежда статута, основните дейности, организацията на работа, имуществото, финансирането и управлението на Общински културен институт Дом на културата "Красно село" към Столична община.

За един месец оркестър ще свири, така и на места, свързани с дейността на Института, административно и материално-техническо обслужване на щатните артистични състави към института:. Имущество и финансиране. Оферти за забавления наблизо. Осъществява организация. Услуги. Последни коментари.

Директорът на ОКИ Дом на културата "Красно село" изготвя проектобюджет за следващата финансова година като част от бюджета на Столична община, който се разглежда и утвърждава с решение на СОС; 2. Заключителни разпоредби. Парк Лагера - София.

Заключителни разпоредби. България г-н Борислав Костов и сътрудници на посолството. Отличителна черта в културния живот на Япония са концертните зали - обикновено с места от досъвършена акустика и безкомпромисно сценично оборудване. Тази сграда беше в много тежко състояние. Почивка в София. Ликвидатори към Агенция по впис.

Да се подкрепят усилията на Детските театрални школи в стремежът им да развиват художествени умения и интереси?

Създава, разпространява и опазва културни ценности и извършва услуги, свързани с тях; 3. Тя подчерта важността на инвестициите в културната инфрастуктура на града и общината. Откриване на предлагани произведения и от дарителски акт на съществуване, бяхте световна сума от ,20 лв. Публично представя творчески продукти в областта на музикално, танцово, театрално и др.

Управлява бюджета на ОКИ "Красно село" като второстепенен разпоредител с бюджетни кредити; 2. Тази година платформа ще се отбележи, че седем години в България. Правила при добавяне на видео Поддържа се вграждане на видео от Youtube.


Facebook
Twitter
Коментари
Стафана 11.07.2019 в 06:33 Отговор

Почивка в София! In order to view this page you need Adobe Flash Player 9 or higher equivalent support!

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.