Презентации по човекът и природата 3 клас

Публикувано на: 09.07.2019

Живи организми. Firstyme WordPress Theme. Why not share!

Попълнете пропуснатите думи в текста. Здравословно хранене. Видео урок: Телата около нас. Със знака отбележи живите организми, а със - неживите тела. Равнини, низини ,полета.

Firstyme WordPress Theme. Upcoming SlideShare. Ще се подготвиш отлично за часа по човек и природа в училище? Гъби - Презентация в 16 слайда. Видео урок: Телата около .

Блог за образователни материали

Други се отглеждат от човека. Влез в профила си, за да докладваш този коментар! Коментари Вече даде своя глас за този коментар. Влез в профила си Регистрирай се.

Visibility Others can see my Clipboard. Тестове Какво научих в 3-ти клас?

  • Значение на водата и въздуха за живота на планетата Земя. Свойства на въздуха — Презентация в 18 слайда.
  • Храната е горивото за всички живи организми.

Попълнете пропуснатите думи в текста. Видео урок: Телата около. Част от растенията и животните живеят свободно в природата. Гъбите НЕ изработват сами храната си. Моля въведете текст преди да изпратите. Живи организми.

Какво научих за телата и веществата. Show More. На този и други въпроси ще намериш отговор в този видео урок. Actions Shares.

Какво ще се случи, но направени от различни вещества, за да се изхранят. Животните се нуждаят от растения или други животни. Храната е горивото за всички живи организми. Разнообрази е и групиране на организмите - Презентация в 17 слайда. Actions Shares.

Промени на телата и веществата. Интересни факти за растения и животни. Групиране на растенията. Start on.

Categories: 3-ти класстомах. Роботът прилича на човек по това, че се движи. Това е безплатен видео урок. Към теста. Разпространение и значение на водата. Език, Човек и природа.

Някои гъби израстват върху умрели растения и се хранят с тях.

УТ: стр. Видео урок. Живите същества се наричат живи организми. Живи организми и среда на живот.

Какво научих за растенията, презентации по човекът и природата 3 клас. Категории 1-ви клас Английски език Български език и литература Домашен бит и техника Изобразително изкуство Математика Музика Роден край Час на класа 2-ри клас Английски език Български език и литература Домашен бит и техника Изобразително изкуство Математика Музика Околен свят Час на класа 3-ти клас Английски език Български език и литература Домашен бит и техника Изобразително изкуство Математика Човек и общество Човек и природа 4-клас Английски език Български език и литература Домашен бит и техника Изобразително изкуство Математика Човек и общество Човек и природа Без категория За по-големи За родители Игри и забавления Логопед Предучилищна.

Cancel Save. Свойства на въздуха.


Facebook
Twitter
Коментари
Ромил 15.07.2019 в 20:21 Отговор

Какво научих за телата и веществата. Views Total views.

Любов 10.07.2019 в 23:19 Отговор

Свойства на въздуха — Презентация в 18 слайда.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.