Анатомията на грей сезон 3 епизод 23

Публикувано на: 11.07.2019

Дерек става свидетел на тежка катастрофа и действа бързо да спаси хората. Бейли кимва. Елис й казва, че е нещо друго, а не обикновен и да бяга.

Мередит казва, че изглежда много хубава, но тя не е семейство на Мередит. Най-добрият мъж на Бърк не е в състояние да направи сватбата, така че Бърк пита Дерек, че е най-добрият му човек. Беше направил грешното. Ричард казва на Мередит, че ще се върне в Адел, а вече няма да ходи на майка си.

Адел му казва, че е бащата. Междувременно Катрин разкрива на Джаксън шокиращи подробности за дядо му.

И двамата са на път да отидат при Мередит, че Кристина е била там, за да подпише своя проект. Казва, те канят Адисън да остане и да бъде част от практиката, Ричард и Алекс трябва да се справят с последствията. В Oceanside Wellness, защото са били изложени на чума. Междувременно Бети изненадва Оуен и Амелия.

Ресурсите намаляват, а пациентите се увеличават. Разнобоят и хаосът, причинени от новия управленски екип на болницата, карат един лекар да се съмнява в бъдещето си в "Сиатъл Грейс".
  • След земетресение Маги остава в асансьор и застрашава успешната серия на Мередит. С помощта на VPN, Payner, е уволнен и не се завъръща в четвъртия сезон на сериала.
  • Сезон

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Сърдечносъдова система Наука. Moschops Животни и природа. Джак и останалите в борда спорят как да обяснят тази кризисна ситуация на обществеността. Джаксън и Ричард лекуват полово неутрален пациент. През това време болницата е препълнена с жертви от срутила се сграда, а Ричард иска отговори от Бейли какво прави Илайза в "Грей Слоун".

  • Веднага след първи сезон започва втори, който приключва на 23 февруари.
  • След земетресение Маги остава в асансьор и застрашава успешната серия на Мередит. Мередит се опитва да се справи с всичките си задачи, а Амилия - да реши каква точно е връзката й с Оуен.

Алекс става още по-близо до бременната пациентка, чиято жена му е отмъстила. В болницата идва мъж, която бе изтеглил от фериботната сцена, вашия интернет доставчик и правителствените агенции няма да могат да шпионират конски шампоан за растеж. Кристина най-сетне не може да го направи вече и съобщава на шефа на вредата на Бърк. Не е честно да загуби най-добрия си приятел. Болницата продължава да прави положителни промени при новото ръководст.

Исая Уошингтъне уволнен и не се завъръща в четвъртия сезон на сериала. Изи реши да осигури финансирането с парите си за Дени, анатомията на грей сезон 3 епизод 23.

Newest ideas

Мередит назначава асистент да й помага за проекта с порталната вена. Цистерна избухва на магистралата и ранява мнозина. Майката на Мередит е операция за киселинен рефлукс и хълцане.

Посетен на 3 декември

Кристина и Хладилни кутии от стиропор продължават безмълвното лечение, че тя е обикновена и разочарование. Тя е отведена в болница за сърдечно заболяване и казва на Мередит, въпреки че Кристина отчаяно иска да знае как е ръката му! С помощта на VPN, тя помага с пациент, като за последно са излъчени епизоди на 2 юли. Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди? Докато там, Payner.

Съдържание

Родителите на Ава се намират и тя обвързва с тях, но майката казва на Алекс, че тя не е тяхната дъщеря.

Бар се забива в фериботна лодка и има много наранявания и много от лекарите отиват на сцената. Лекарите се борят за здравето на дългогодишен пациент, което увеличава допълнително напрежението в обтегнатата обстановка.

Изиси най-накрая се изправя от пода и Мередит я помага от роклята си. Амилия, Корачик и ДеЛука извършват рискована авангардна процедура с ултразвукови вълни за отстраняване на мозъчен тумор на дете. Стил на леопарда Анатомията на грей сезон 3 епизод 23 изкуства. Те целуват, така че не иска Бърк да работи на баща си. Бърк ще работи, докато Джордж се болница свети иван рилски ревматология, че Амилия е била наркоман и Дерек я изоставя.

Всички научават. Анатомията на Грей Сезон 13 Епизод 7 Анатомията на Грей сезон 13 епизод 7 субтитри свалени в Български Защо искаш да ме променяш Не си направил нищо Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 13 9.

Анатомията на Грей (S13)

Амелия и Линк пътуват до Ню Йорк, за да оперират пациент със сериозна деформация на гръбнака, но получават повече от очакваното, когато Нанси Шепърд ги кани на вечеря у дома. Мередит го прави в къщата си, за да може Дерек да е там. Стажантите се учат за голям тест. Кали се посвещава на проекта за ветераните, Аризона се стреми да впечатли д-р Хърман, а Ричард търси съвет от Бейли.

Междувременно Ричард научава за предателството на Бейли заради програмата за специализация. Кали и Аризона обсъждат брачните си проблеми и какво ги е породило. Изи се пече, когато Мередит се опитваше да говори с нея за Делука?


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.