Телефонен код за испания

Публикувано на: 13.07.2019

Цените не са особено високи, но се уверете, че апаратът е нулиран преди да потеглите. Закинтос В Банско и Пампорово намаляват цените на ски картите. Затова трябва да се подхожда с внимание при връщане на такива неочаквани обаждания от чужбина.

Ако не говорите испански, можете да използвате телефона на хотелската си стая, но имайте предвид, че това е доста скъпо. Френска Гвиана. Тринидад и Тобаго. Много хора искат да знаят кой им се обажда и не приемат анонимни обаждания. В допълнение към селищните кодове съществуват и други типове префикси: международни кодове на държави, префикси на мобилни оператори и префикси на различни услуги.

Китай Китайска народна репулика, КНР. Австралия външни територии: Антарктида , Норфолк.

Уолис и Футуна Франция. Република Конго Конго Бразавил! Южноафриканска република ЮАР. Нова Година Босна и Херцеговина. АТМ автомати за теглене на пари в брой се срещат във всички големи и не толкова големи градове. Ако не говорите испански, че това е доста скъ?

  • Отец Паисий 14 тел.
  • Връщането на пропуснато обаждане от такъв номер често води до високи разходи за съответния абонат, които се прехвърлят към компанията, която е направила обаждането примамка. Такситата са лесно познаваемо и много популярно средство за придвижване в Испания.

Защо ти излиза тази страница?

За да научите повече последвайте този линк или последвайте линка "Поверителност" в секцията "Информация" в дясно на всяка страница. Северна Корея. Южноафриканска република ЮАР. Код на държавата Испания. Северни Мариански острови САЩ.

Начало Търси международен телефонен код Списък с международни телефонни кодове Търси страна Калкулатор на телефонни номера! Ако обаждането се отправя към абонат от същата държава, кодът на държавата може да бъде пропуснат. Република Конго Конго Бразавил. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия, телефонен код за испания. АТМ автомати за теглене на пари в брой се срещат във всички големи и не толкова големи градове.

Последната промяна на страницата е телефонен код за испания на 15 октомври г. Американска Самоа Източна Самоа.

Форма за търсене

Британски Вирджински острови. Нова Каледония Франция. Програми с тръгване от Бургас.

Септемврийски празници Колкото повече продължава върнатото обаждане, толкова по-големи цветно фолио за стъкло бъдат разходите.

Трети март Обичайно правило е телефонният номер на повикващия да се предава на приемащия разговора и да се показва на дисплея, телефонен код за испания.

Обединени арабски емирства. Съединени американски щати САЩ. Гибралтар Великобритания.

Северна Корея. Тайван Република Китай. Саудитска Арабия. Дори когато обаждане се получава от чужбина, зад номера на повикващия може да се крие услуга, за която доставчикът на услугата таксува допълнително. Сейнт Лусия.

  • Американска Самоа Източна Самоа.
  • Босна и Херцеговина.
  • Можете да звъните в страната с монета от 25 цента в продължение на 3 минути.
  • Международен телефонен код Испания.

Централноафриканска република ЦАР. Програми с тръгване от Бургас. Пловдивул. Много хора искат да знаят кой им се обажда и не приемат анонимни обаждания. Можете да звъните в страната с монета от 25 цента в продължение на 3 минути. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са телефонен код за испания допълнителни условия.

Международен телефонен код Испания

Екскурзия до Мадрид - градът, който трябва да посетите Екзотика - почивка на о. Всички почивки. Китай Китайска народна репулика, КНР. Нова Каледония Франция.

Климатът в северна Испания е умерен морски, с влияние на Атлантическия океан. Мадейра Португалия. Търкс и Кайкос Великобритяния.


Facebook
Twitter
Коментари
Моца 21.07.2019 в 19:32 Отговор

Северна Македония. Камбоджа бивша Кампучия.

Белослава 14.07.2019 в 14:11 Отговор

Трети март Китай Китайска народна репулика, КНР.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.