Преводач от английски на български език download

Публикувано на: 13.07.2019

Letter Chase -- Learn the Keyboard. Освен това започнахме да прилагаме тази технология и за другите езици, за да изградим съответстващи бази данни с примерни изречения.

Тук става въпрос предимно за професионално преведени страници на компании и икономически учреждения. Уникално: Редакционно поддържания PONS онлайн речник, преводът на текст, а сега и база данни със стотици милиони автентични преводи от интернет, които показват как се използва даден израз в чуждия език. След като ги прехвърлите в езиковия трейнър, те ще са достъпни от всички устройства. Благодарим Ви!

Вашето съобщение е изпратено до редакцията на ПОНС.

Искате да преведете цяло изречение. Искате ли да добавите дума, имайте предвид. Производител: Google Inc? Моля, израз или превод.

Оценка в Езиков софтуер :. Като резултат ще намерите попадения в речника и примерни преводи, които съдържат думата в същата или подобна форма.
  • Освен това са включени и международни организации като напр.
  • Ако сме намерили подходящи примери в PONS речника, те ще се покажат на първо място. Образователен софтуер.

Индивидуални преводни двойки. В речника отсега ще виждате в много PONS статии препратки към изречения от вече преведени текстове, които сме намерили за Вас в интернет. Как да намеря новите примерни изречения? JavaScript е деактивиран в браузъра Ви. Моята история на търсене Моите Любими.

Възникна грешка.

Picasa - Пикаса 5. Просто изберете част от текст, клкнете с десен клавиш и изберете опцията за превод. Google Translate идва също с опция, която позволява да видите превода.

Как да намеря новите примерни изречения. Това осигурява автентично използване на езика и сигурност при превода!

Отзив за софтуера

Брой програми от Google Inc. Благодарим Ви! Това осигурява автентично използване на езика и сигурност при превода!

С автоматизиран процес ние идентифицираме преводите, които са с високо ниво на доверие? Google talk - Гугъл толк 3. We are using the following form field to detect spammers.

Просто изберете част от текст, клкнете с десен клавиш и изберете опцията за превод. Затвори Изпращане на отзива.

Стъпка 2: Настройване на Google Преводач

Предложете нов запис. Трябва да влезете в потребителския си профил или да се регистрирате безплатно, за да използвате тази функция. Ползването на софтуера, изтеглен от този сайт, трябва да бъде в съответствие със законите на Вашата страна. Европейският съюз.

Затова примерните изречения трябва да се проверяват и използват предпазливо. Ние работим върху това да подобряваме качеството на примерните изречения с оглед на релевантността и превода. Memory Improvement. Рекламирайте с нас Качете вашият софтуер en Възможности за реклама en.

Брояч на тегленията Български : Брояч на тегленията по света : 48, Думи? Как мога да копирам преводите в езиковия трейнър? Брой програми от Google Inc.

Account Options

Всички, намерени преводи, към търсената дума ще откриете в раздела "Примерни изречения" Откъде са примерите? Освен това се опитваме да интегрираме възможно най-бързо примерните изречения и в нашите мобилни приложения. Като резултат ще намерите попадения в речника и примерни преводи, които съдържат думата в същата или подобна форма.

Превода не е идеален, но е достатъчно адекватен. Примери от интернет не са проверени от PONS редакцията. Освен това са включени и международни организации като напр.


Facebook
Twitter
Коментари
Стилиана 19.07.2019 в 02:44 Отговор

Това осигурява автентично използване на езика и сигурност при превода! Този запис е добавен към списъка Любими.

Маруш 15.07.2019 в 20:52 Отговор

Веднъж добавено към вашия браузер, разширението прави четенето на чужди уеб сайтове също толкова лесно, както посещаването им.

Будинка 23.07.2019 в 08:17 Отговор

В речника отсега ще виждате в много PONS статии препратки към изречения от вече преведени текстове, които сме намерили за Вас в интернет. Google Translate for PC Последната версия 0.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.