Анализ на входно ниво за 1 клас

Публикувано на: 13.07.2019

Диференциран подход. По-голяма част от тях са показали минимум знания, които включват:разделяне на числата - четни и нечетни и определяне десетици и единици. Входяща диагностика I клас- анализ на резултати 2.

Думите за проверка в множествено число са написани вярно, както и думите от таблицата и звуковите модели. Национална седмица на четенето- децата от IVв клас четоха приказки на първокласниците. Пирдоп постъпиха 65 първокласника.

Отлично се справят и повечето ученици при определяне число на глагола. Задоволително са се справили шест ученици и са покрили минимум знания по предмета. Входяща диагностика I клас- анализ на резултати 2.

Учениците могат да отделят изреченията едно от друго, като поставят главна буква в началото на изречението и препинателен знак в края на изречението.

Начало Нови документи Популярни документи Публикувай документ За контакти. Много добре и отлично са се справили едва шест ученика, че материалът върху събиране, вярно и аргументи. Редактор: Снежина Стоянова. Важно е да са работили: .

Напуснали 1 ученик от Iв клас и 1 ученик от 1а клас. Участваха 18 ученика.

Много добре и отлично са се справили едва шест ученика, като са показали, че материалът върху събиране, изваждане, умножение и деление с едноцифрени и двуцифрени числа, както и решаване на текстови задачи е усвоен. От показаните резултати става ясно, че четирима ученика не са усвоили учебният материал. От тях 28 момичета и 37 момчета.

Учениците могат да отделят изреченията едно от друго, като поставят главна буква в началото на изречението и препинателен знак в края на изречението. Български език II.

  • Анализ на входните нива 9 out of 10 based on 2 ratings. Междинна диагностика Учениците от I клас направиха тестове за определяне нивото на знания в края на първия учебен срок по Български език и Математика В тестовете взеха участие 62 ученика.
  • Консултация с ученици, допуснали грешки 2.

Редактор: Снежина Стоянова. Входяща диагностика I клас- анализ на резултати 2? Общоучилищна евакуация 5. Много добре-пет ученика. Целта на самостоятелната работа по учебните предмети е да се установи степента на усвоеният материал от предходната година, като се направи статистика на грешките - като брой грешки и като тип грешки. Среща с цигуларката.

Отлично се е справил един. Задоволително са се справили шест ученици и са покрили минимум знания по предмета. Отлично се справят и повечето ученици при определяне число на глагола. Диференциран подход 3.

Входното ниво по Български език и литература се проведе на. Думите за проверка в множествено число са написани вярно, както и думите от таблицата и звуковите модели? В Iа клас има 1 ученик, който е СОП. Придошъл 1 ученик в Iа клас и 1 ученик в Iб клас. Количествен анализ?

Участие в Коледния базар 3. Пирдоп постъпиха 65 първокласника. Входното ниво по Български език и литература се проведе на

  • Мерки за отстраняване на пропуските: 1.
  • Незадоволително са се справили четирима ученика.
  • Задоволително са се справили шест ученици и са покрили минимум знания по предмета.
  • Междинна диагностика I клас- анализ на резултати 3.

Анализ на входните нива. Входното ниво по Български език и литература се проведе на Грешки са допуснати още и при релациите. През втория срок трябва да насочим усилията си учениците да доусвоят текстовите задачи, както и събиране и изваждане на числата до 20 с преминаване.

Тестовете показват, анализ на входно ниво за 1 клас, че учениците постъпват в I клас усвоили необходимите знания в детската градина към настоящият момент? В Iа клас има 1 ученик, който е СОП. Сайт за безплатни документи Публикувай своя документ.

Тестът по Математика съдържа задачи от събиране и изваждане до 20 без преминаване. Отлично се е справил един. Отлично се справят почивна станция на бдж в паничище цени повечето ученици при определяне число на глагола!

Грешки са допуснати още и при релациите. Общоучилищна евакуация 5. Отлично се справят и повечето ученици при определяне число на глагола. Сайт за безплатни документи Публикувай своя документ.

При анализа на входното ниво се изисква да се изведат критериите, по които ще се измерват знанията и уменията на учениците въз основа на овладения учебен материал досега! В него бяха включени 5 задачи по Български език и 1 по Околен свят. Диференциран подход.


Facebook
Twitter
Коментари
Ламбю 16.07.2019 в 03:01 Отговор

В него бяха включени 5 задачи по Български език и 1 по Околен свят.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.