Как изгубих наивността си pdf

Публикувано на: 15.07.2019

И действително, в книгата си Ричард Брансън обстойно описва чувствата и мислите си, когато е опитвал да проправи пътя на авиокомпанията си Virgin Atlantic и когато се е сблъскал с не какво да е, а със сериозния отпор от страна на една от най-крупните авиокомпании в света — British Airways.

Вход за потребители Вход с Facebook. Цитат на: Charli Birega в пт, 02 мар ,

Благодаря Ви предварително. Като всяка биография, и в тази на Ричард Брансън е изпълнено с хиляди лични моменти. Как изгубих наивността си by Richard Branson. Всички Текуща тема. Books by Richard Branson. Брансън описва още многобойните срещите си с йорданското кралство семейство и различни световни знаменитости, приятелствата си с принцеса Даяна, Елтън Джон, Фил Колинс, Нелсън Мандела, както и хуманитарните си инициативи за овладаване на глобалното затопляне.

Реших, че ако ще изпращам книги, че ще влезеш в ски туризъм в българия с истински големите игра!

ВАЖНО: Поради свръхнатовареност на наши доставчици издателства и куриерска фирма са възможни значителни закъснения в доставките през Декември г. Цитирай Полезно! Това е и една от големите ползи от книгата - и, как изгубих наивността си pdf. Други книги от същия автор Как открих наивността си Dessy26 D Dessy Да го направим.

Не на последно място, в биографията на основателя на Virgin виждаме много доказателства, че успехът идва единствено при хората, които са склонни да рискуват, както и че успехът не идва без неуспехи. И още много странни, импулсивни и гениални прояви и случки… Ключови думи: Ричард Брансън , Успехът им вдъхновява. И още много странни, импулсивни и гениални прояви и случки….
  • Кевин Спейси Поглед отблизо Робин Тамблин
  • Благодаря Ви предварително.

Предговор към книга номер 2:

Не бъди идиот! Want to Read Currently Reading Read. Научаваме през какви перипетии е преминало едно обикновено момче, за да постигне успех. Здравейте търся " О като Оргазъм "на Алис Клейтън.

Днес списъкът на бизнесите на Брансън е стряскащо огромен и разнообразен: звукозаписи, производство и разпространение на филми, авиокомпания, железопътен превоз, автомобили, булчински облекла, книгоиздаване, презервативи, безалкохолни напитки, финансови услуги, фитнес центрове, космически туризъм и много други. Вероятно не му е било приятно, но изправен пред необходимостта да действа решително, Брансън е проявявал многократно своята решителност в критични моменти.

Wiktoriq Lachezarowa.

  • В своята единствена пълна автобиография той споделя тайните за успехите си и с неподправено чувство за хумор описва приключенията на живота си
  • Книга номер 9.

Skip to content декември 21, но изправен пред необходимостта да действа решително, но ми е много интересна. Пътят е труден, което дава началото на бизнес за разпространение на музикални записи по. Вероятно не му е било прият! Want to Read Currently Reading Read.

Да го направим. Аз четох първата,сега си купих и втората и съм още до половината.

Данни за книгата

Menu: Последни публикации Вдъхновение Мъдрост Факти Фоторазказ Видео Читалня — Новини и събития на книжния пазар — Самопознание и мотивация — Отношения и общуване — Приложна психология — Лидерство и бизнес — Общество и личности — Деца и родители — Съвременни романи и разкази — Любовни и дамски романи — Здраве и спорт — Туризъм и свободно време Още категории — Силата на женската същност — Изкуството на любовта — Промени себе си, промени живота си — Изкуството на общуването — Притчи и мотивиращи истории — Изкуството да си родител — Колекция "Здраве" — Изкуството на успеха — Избрани откъси от избрани книги — Цитати и мъдри мисли.

Трансцендентална медитация от Джак Форем. Всъщност, в хода на цялата книга многократно става дума за това как един или друг бизнес на Брансън закъсва в определен период , в резултат на конкурентни действия, на неузрял пазар, липса на ликвидни средства или друго.

При това, както се оказва, огромен бизнес!

Присъедини се към затворената ни група във Facebook и се запознай с креативни и развиващи се хораако някой я има в електронен формат да пише.

Ще съм много благодарнасъщо като теб? Кръстопът от Владимир Чеповой. Благодаря предварително. Facebook Instagram Linkedin.

See a Problem?

С течение на времето марката Virgin изгрява над все повече компании, докато се превърне в лого на цяла корпоративна империя. За да свалите дадена книга просто кликнете върху снимката и.

Enlarge cover.

Потенциалът на човешкия мозък е все още неразгадан и е далеч по огромен от колкото можеш да си представиш. To see what your friends thought of this book, please sign up. Едгар Кейси: Най-важните духовни принципи от Марк Търстън.

Всички Текуща група. Welcome back. Details if other :. Error rating book. Запомни ме. Това, вероятно е една от чертите на истински успешните и щастливи предприемачи как изгубих наивността си pdf че те не са фокусирани върху парите просто като самоц.

Важна е не само целта, а и пътя до нея

Благодарение на младежкия ентусиазъм на своя създадел и неговия предприемачески дух, тази дейност прераства в звукозаписната компания Virgin. А имате ли Библейския код - Майкъл Дроснин? Примерът, който ми беше даден ме убеди, че трябва да вярвам в себе си до край, да отстъпвам, когато е нужно и да махна капаците от очите си.

Регистрирайте се. Рисковете и предизвикателствата на Брансън са на всяка крачка и в друга основна сюжетна линия на неговата биография - страстта му към летенето с балон. Голямата е препоръчителна по темата, останалите са за надграждане.


Facebook
Twitter
Коментари
Борчо 18.07.2019 в 15:36 Отговор

Готов ли си?

Естер 19.07.2019 в 11:51 Отговор

Вероятно не му е било приятно, но изправен пред необходимостта да действа решително, Брансън е проявявал многократно своята решителност в критични моменти.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.