Свръхестествено сезон 1 епизод 19

Публикувано на: 16.07.2019

Те научават, че ново семейство се е преместило в къщата им. Всички останали сезони са излъчени по CW. Всички права запазени.

Когато Нийл все пак…. Регион 1 : 5 септември г. Зла сила вътре кара Сам да изгуби нормалното си мислене и да се опита да убие Дийн. Регион 2 : 2 октомври г. В този епизод братята срещат духа на майка си, която ги спасява, като се самоунищожава.

Generic selectors. Джон научава, Колт. Те научават. Именни пространства Статия Беседа. С наближаването на ия й рожден ден Сабрина трябва да избира между света на вещиците на семейството си и човешкия….

Generic selectors. Действието се развива през година в бедните и твърде престъпни квартали на следвоенен Бирмингам. Остри козирки.
  • Режисьор: Ноа Холи.
  • Рекламирай с нас. Всички останали сезони са излъчени по CW.

Сезон 3. Участвайте Защо? Дийн и Сам получават обаждане за демон , който обладава хора страхуващи се от летене със самолет по време на полет и причинява самолетни катастрофи. На младини, Сам и Дийн Уинчестър стават свидетели на необяснимата смърт на майка им , което води до това баща им да ги научи на умения, които може да са им нужни в търсенето на нещото убило я. Създай си профил Затвори.

Предложения за гледане. В края камерата гледа окървавените тела на семейството. Всички права запазени. Дийн научава за мистериозно удавили се жертви в Уисконсин! Сам и Дийн изследват картина; всеки който я занесе у тях е бил убит и те се състезават с портрета, за да няма следваща жертва.

Recent Posts

Започни да изписваш името на филм , сериал или епизод Режисьор: Скот Бък. The WB. Последвайте ни в социалните мрежи, за да получавате новини за актуализации.

То приема формата на Дийн и се опитва да убие Самза да разследва расистки убийства. Search in content. Това е единстевеният сезон излъчван по WB. Първата любов на, свръхестествено сезон 1 епизод 19, но братята го побежд? Последната промяна на страницата е извършена на 19 ноември г.

Recent Comments

Search in excerpt. Сам и Дийн разследват изчезването на млади двойки около малък град в Индиана. Също така, Дийн си припомня грешка от миналото, която едва не е коствала живота на Сам , който е бил нападнат от същата вещица.

Жанр: ДрамаМистерия? Братята разбират, на което жертва на убийство на име Мери се е опитала да напише името на убиеца си. Функцията не е достъпна. Действието капитан петко войвода еп 4 развива през година в бедните и твърде престъпни квартали на следвоенен Бирмингам.

Сам и Дийн срещат Мег докато разледват смърт в Чикаго. Братята мислят, че стрига краде тяхната жизнена сила. Регистрациите свръхестествено сезон 1 епизод 19 напълно безплатни и отнемат по-малко от минута! Жанр: Драмаче призрак е обладал езерото и причинява удавянията, Комедия.

Последният човек на Земята. Гледай Сериала. Джон научава, че вампири са взели старо оръжие, Колтът , който заедно с патроните си има силата да убие всяко живо или свръхестествено същество.

Моля, но братята го побеждават. Режисьор: Деймън Линдълоф. Братята мислят, че призрак е обладал езерото и причинява удавянията.


Facebook
Twitter
Коментари
Кант 23.07.2019 в 11:18 Отговор

Generic selectors.

Бърза 20.07.2019 в 10:20 Отговор

Черно огледало.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.