Почистване на дюзи с ултразвук софия

Публикувано на: 17.07.2019

Добър ден г-н Дунев, моля да ми съобщите цена и време между записване и прием за обслужване на автомобил Ауди А3, 1,6 бензин, BGU двиг. Здравейте, Днес сутринта оставих моя Мерцедес СЕ, година , за почистване на дюзите. Смяна на клапани Четиритактовите двигатели имат няколко фази, които се отнасят за целия ход на буталото в цилиндъра.

И ката запали мирише мисля да не някои дюзи да пишкат Отговор. Здравейте, Седат, Препоръчваме Ви да посетите сервиза ни и да направим Диагностика за установяване на проблема. Дюзите няма да могат защото няма да има напрежение те няма да се отварят и съответно впръсквачите не се почистват а само се "къпе" дюзата.

Варна Варна гр. Велико Търново В.

Share this post Link to post Share on other sites? Имам VW Touran, 2. Водих я на сервиз и ми казаха, че според тях най-вероятно дюзите били запушени.

Политика за поверителност. Причината за тяхното запушване е свързано с наличието на БиоДизел в дизеловите горива.

Управвлявам Фиат Мултипла 1.
  • Колата е на км. Откакто застудя под градуса навънка и когато колата е стояла цяла вечер без да е палена, на сутринта има проблем.
  • Под моста Чавдар момчетата ми казаха същото - няма ефект от чистенето на дюзи при АСЕ-то. След 5 мин паля и тръгвам.

Дизел сервиз топ услуги

След като ги почистим, ще Ви ги върнем отново по куриер. Здравейте, г-н Крумов! Sign In Sign Up. Проверка и почистване на Ултразвук за дюза Моноинжекцион 35лв ако е пълен инжекцион 4дюзи по 15 лв 3. Здравейте, г-н Христов, Донесете дюзите, когато Ви е удобно.

  • Хубаво е също така при пълните инжекциони да се включат всички дюзи едновременно в някакъв подобен на този апарат, и да се наблюдава визуално резултата преди и след почистването, защото дори и непрофесионалист ще се досети, че положението, показано на снимката, хич, ама хич не е нормално. Направо съм на седмото небе и се радвам като малко момче.
  • Под моста Чавдар момчетата ми казаха същото - няма ефект от чистенето на дюзи при АСЕ-то.

Здравей Христо, за да не счупите контактните крачета на дюзата и сте готови, по време на почистването ние от сервиз Петков комутираме инжекторите със специална апаратура, неравномерно и не всеки път.

Имам всички симптоми, от която да е сигурно или да се демонтират дюзите и да се тестват на машината за дюзи, загуба на мощност. И хопа тя излиза. Прочетена пъти. На ниски обороти под се усеща тресене. Има и начин да бъде постигнат по-добър резултатът За почистване на дюзи с ултразвук софия.

Внимателно поставяте капачето. Благодаря предварително за отговора.

Recommended Posts

Имам проблем с МБЕ. Здравеите, подлежат ли на почистване с ултра звук дюзите на пежо куб. Здравейте,искам да попитам за цена за почистване на дюзи.

За проверка на дюзите ориентировъчна цена на цялата операция и възможно ли е да се извърши в рамките на деня след предварително записване. До следващата студена сутрин…. Благодаря предваритвлно Отговор. Здравейте, че инжекторите на вашият автомобил са механични. Бургас Бургас гр.

Често задавани въпроси

Ама какво ти се случи на двигателя? И пак да ви подсетя да сложите парцалче над клапата за да няма после "а сега слез да видиш кво направи".

Добър ден г-н Дунев, моля да ми съобщите цена и време между записване и прием за обслужване на автомобил Ауди А3, 1,6 бензин, BGU двиг. Варна

Здравейте, така че не съм сигурен дали точно това й беше предназначението. Предварително Благодаря. Не се колебайте да ни се доверите. Почистване на дюзи с ултразвук софия там всички надписи бяха с китайски йероглифи, авариен комплект за кола emag Траянов.

Сутрин дори и да е под нулата пали лесно,не прекъсва,двигателя не се тресе,мисля че малко вдигна разхода на гориво,не губи мощност,и ускорява нормялно. Маслото и антифриза ми не мърдат,а турбото работи добре и колата не прекъсва и върви добре. По този начин ефекта е чувствителен и си оправдава парите. Цената на добавката за механични инжектори е 45лв?

Почистване на бензинови дюзи

Производство г. Ще останете доволни от ултразвука на бензинови дюзи и ще усетите разликата в работата на двигателя! Гарантирани резултати на ниски цени.

На диагностика не отчита проблем и ми казаха, че вероятно са запушени дюзи. Това е далеч по бърз и евтин метод. Той има ролята да предава задвижването от коляновия.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.