Плащане на данъци онлайн бургас

Публикувано на: 24.07.2019

На следващата стъпка ще е необходимо за всеки един от данъците и осигуровките, които желаете да платите, да изберете териториална дирекция ТД на Националната агенция за приходите, към която ще бъдат преведени парите. За да плащате данъците и осигуровките си чрез Интернет ви е необходима и още една регистрация — в сайта на приходната администрация.

Пред вас ще се отвори страницата за проверка на местни данъци и такси. На следващата стъпка се визуализират платежните нареждания, като голяма част от информацията в тях е вече попълнена автоматично.

Бургас - местни данъци и такси. Система на НАП за on-line плащане на данъци и осигуровки. Пазете това електронно съобщение.

Пазарджик - местни данъци и такси. Съветвам ви да посетите сайтовете на конкретните общини, за по-подробна информация по този въпрос! Кликнете върху прозорчето озаглавено "Електронна справка за дължими данъци и такси". Пазете това електронно съобщение. Пред вас следва да се отвори нова страница, в която трябва да изберете район.

Те се плащат по банковите сметки, разкрити в съответната община или на каса в местните структури за обслужване на МДТ.

Местни данъци и такси

Пред вас следва да се отвори нова страница, в която трябва да изберете район, за който искате да направите справка за дължими данъци и такси - кликнете върху него. Списък на градовете при които може да се направи проверка на данъци по интернет.

За да можете да направите проверка на данъчните си задължения, трябва да се съгласите с отварянето на страницата. Те се плащат по банковите сметки, разкрити в съответната община или на каса в местните структури за обслужване на МДТ. Плащате on-line през ePay.

За да направите проверка на местни данъци и такси в повечето случаи ще се нуждаете единствено от ЕГН на лицето, може да направите проверка на местни данъци и такси към плащане на данъци онлайн бургас градове. Безплатно и без формалности. Посредством линковете по-горе, защото за всеки вид данък. Това е така, се нуждаете единствено от ЕГН на лицето за което искате да направите справка за данъчни задължения, на което искате да проверите данъчните задължен.

Пред вас ще се отвори страницата за проверка на местни данъци и такси.

Плащане на данъци и осигуровки по Интернет с дебитни карти. Плевен - местни данъци и такси. Русе - местни данъци и такси. Сега остава само да натиснете бутона "Търсене", пред вас ще се отвори страница със справка, за дължимите ви местни данъци и такси за град София.

Това е последната стъпка при плащане на данъчните или осигурителните ви задължения по Интернет, плащане на данъци онлайн бургас. Бургас - местни данъци и такси. Габрово - местни данъци и такси. Кликнете върху прозорчето озаглавено "Електронна справка за дължими данъци и такси". Сега остава само да натиснете бутона "Търсене", пред вас ще се отвори страница със справка. Изберете "Нареждане на плащане с дебитна карта".

Това е последната стъпка при плащане на данъчните или осигурителните ви задължения по Интернет. Това е денят, в който изпратената от вас сума постъпи по сметката на приходната администрация. Начало Блог Търсене в Google.

  • Ще получите съобщение по електронната поща за извършените от вас плащания.
  • За да се осъществи плащането по платежните нареждания, които сте попълнили, системата ви прехвърля към сайта на ePay.
  • Съветвам ви да посетите сайтовете на конкретните общини, за по-подробна информация по този въпрос.
  • София - Столична Община.

Изберете "Нареждане на плащане с дебитна карта". Това е денят, в който изпратената от вас сума постъпи по сметката на приходната администрация. На следващата стъпка се визуализират платежните нареждания, като голяма част от информацията в тях е вече попълнена автоматично.

Полезни статии от плащане на данъци онлайн бургас Как да отпишем от данъчното и КАТ несъществуващ автомобил. Списък на градовете при които може да се направи проверка на данъци по интернет. На следващата стъпка ще е необходимо за всеки един от данъците и осигуровките, да изберете териториална future mask off lyrics español ТД на Националната агенция за приходи!

За да направите справка за дължими данъци и такси.

Наредените от вас суми ще постъпят по сметките на приходната администрация не по—късно от 3 работни дни след датата, на която ePay. Това е денят, в който изпратената от вас сума постъпи по сметката на приходната администрация.

Списък на градовете при които може да се направи проверка на данъци по интернет. Те се плащат по банковите сметки, разкрити в съответната община или на каса в местните структури за обслужване на МДТ.

Ще получите съобщение по електронната поща за извършените от вас плащания. Изберете данъка от списъка и въведете броя платежни документи. Съветвам ви да посетите сайтовете на конкретните общини, за по-подробна информация по този въпрос.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.