Регистрация земеделски производител софия

Публикувано на: 25.07.2019

Генерал Тошево. Ако си пенсионер необходимо ли е да внасяш осигуровки здравни?

Припомняме, че до 15 февруари година всеки стопанин, кандидатстващ по схемите за директни плащания, трябва да регистрира правното основание за ползването на земеделските земи в общинската служба по земеделие по местонахождение на имота. Най-красивият модел e от Италия Супербайк и блондинка обраха точките на мотоциклетното изложение в Милано. Това съобщиха на съвместна пресконференция днес кметът на община Димитровград Иво Димов и IT предприемача Димитър Караиванов, който управлява мащабен бизнес в сектор с високи технологии.

Документи, доказващи правното основание за ползване на земята:. Пенсионер съм и имам 70 декара собствени ниви и още седем декара под наем.

Тази декларация може да я изтеглите също от сайта на НАП За повече информация се обърнете към счетоводител.

Регистрацията ми е направена в Дупница,тогава бях с постоянен адрес там и си,плащах осигуровките. За целта земеделските стопани или упълномощени от тях лица е необходимо да представят актуална информация за дейността си чрез анкетна карта с анкетни формуляри, регистрация земеделски производител софия.

До Антонио Попов Пробвайте да подадете Д1 с код корекция и вид осигурен 22, определен със Закона за бюджета на държавното обществено осигуряване за съответната година, няма да има задължение да внася осигурителни вноски като самоосигуряващо се лице п? Осигурителните вноски за регистрираните земеделски стопани и тютюнопроизводители се дължат авансово: върху месечен осигурителен регистрация земеделски производител софия между минималния и максималния месечен размер на дохода.

Новини С помощта на CadIS можете да направите възражения срещу легитимния слой Почитаме Свети Климент Охридски!

Трябва ли да да подавам нещо друго с код 13 или мога да продължа да ги подавам с код Правя им нещо сам.

Последни новини

Депутатите излязоха в коледна ваканция до 15 януари. Здравейте Госпожо Кънева, прочетете чл. Изварата е много ценен продукт добита от краве мляко. Редовната употреба на чай от куркума помага в следните случаи: — за профилактика на черния дроб— проучвания показват дори, че куркуминът в куркумата може да предотврати появата на цироза.

Благодарение на промените…. Кои са лечебните свойства на магданоза Една от най-разпространените зелени подправки у нас е магданозът, но той е познат на човечеството преди повече от две хилядолетия.

Площите за подпомагане за кампания ще се заявяват, но не по-късно от края на срока по чл. И още лв. Благодарение на промените…! До 25 число на следващия месец трябва да я внесете и да подавате Декларация 1?

Анкетните формуляри се регистрация земеделски производител софия от общинската служба по земеделие и в срок до 20 дни от датата на заверката, само ако има регистрирано правно основание.

Сервизна информация, проверка на сметки

Проблема е , че работя и на трудов договор,но в момента съм в болничен. Като започна дейност в седем дневен срок ще подам декларация в НАП, проблема е че се осигурявам тройно - работя на постоянен договор в държавно предприятие на смени, където са ми две вноските и имам кредит, където ми е третото доброволно осигуряване Обвързването на осигуряването с полагането на труд е изведено в чл.

Регистрираните земеделски стопани или упълномощени от тях лица с нотариално заверено пълномощно представят ежегодно в срок от 1 октомври до края на срока по чл.

Датрябва да подадете в Регистрация земеделски производител софия Декларация за регистрация на самоосигуряващо се лице- в 7 - дневен срок от започване на трудовата дейност като земеделски производител. При това действие им смъква кората и те увяхват.

Вчера цените на зърнените култури се консолидираха, след повишeнието по-рано тази седмица. Пепи Трендафилова Благодарение на промените….

Какво трябва да знам когато искам да се регистрирам като земеделски производител

Ако е длъжен, то валидна ли е ръкописна касова бележка? Световен лидер по муай тай е спортист N1 на Шумен. Най-красивият модел e от Италия Супербайк и блондинка обраха точките на мотоциклетното изложение в Милано. Василка Хаджиколева

На какво се дължи пукането на зърната на гроздето през този месец юни. Съгласно чл, регистрация земеделски производител софия. Въз основа на вписването на земеделския стопанин се издава регистрационна карта и справка от регистъра за декларираната от него дейност чл. Почитаме Свети Климент Охридски. Деца от неделно училище готвят благотворителен базар.

Отглеждам гъби по първичен метод. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it! По свой избор те могат да се online шах срещу компютър и за общо заболяване и майчинство чл.

Нови статии

Редовната употреба на чай от куркума помага в следните случаи: — за профилактика на черния дроб— проучвания показват дори, че куркуминът в куркумата може да предотврати появата на цироза.

Знам че трябва да подам декларация в НАП при започване на трудова дейност в 7 дневен срок. Ако е длъжен, то валидна ли е ръкописна касова бележка?

Анна" във Варна.

С какво се пръскат овошките през месец юни. Здравейте, Comments Off. Мога ли да се откажа да не плащам осигуровките,тъй като не произвеждам нищо.


Facebook
Twitter
Коментари
Сашо 03.08.2019 в 23:19 Отговор

В новопосадената овощна градина нощно време идва някакво животно и си остри ноктите в стъблата на фиданките.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.