Шаблони за презентация на powerpoint

Публикувано на: 27.07.2019

Под Записване на презентации , в полето Стандартни лични шаблони за местоположение , задайте местоположението, посочено по-горе, което е подходящо за вашата операционна система Windows. Този сайт има няколко стотин хубави шаблона, които могат да се изтеглят безплатно. Просто кликнете върху Свали сега бутон на страницата на шаблона, за да получите файла, не се изисква регистрация.

Можете да създадете запомнящи се и красиви презентации с помощта на много от шаблоните, които се предоставят с PowerPoint. Той е бил в продължение на векове и всяка нова версия добавя повече функции и прави продукта още по-добър. Make your presentation shine. За да използвате шаблон, който вече сте инсталирали на вашето локално устройство, щракнете върху Моите шаблони , щракнете върху желания шаблон и след това щракнете върху OK.

Получавайте първи новите функции.

Да Не. За да намерите шаблон или слайд с фонови изображения, щракнете върху желания вграден шаблон и след това щракнете върху Създаване, за да започнете нова презентация! Ето статията на английски за справка. Свържете се с поддръжката.

Под Шаблони щракнете върху Празни и най-нов.

  • Ако искате да изтеглите шаблона, трябва или да се регистрирате, или трябва да дадете на сайта Facebook или tweet. PowerPoint все още е кралят, когато става дума за софтуера за презентации.
  • Начална MS Office Съвети. Необходима е регистрация.

Make your presentation shine

Те имат огромен брой категории, които можете да преглеждате или можете да търсите по тагове или специфични цветове. Темплейтът е подходящ за материали за самообучение — например, от записани видео уроци. Можете да намерите много повече, като просто извършите търсене, като използвате полето за търсене в горната част. Той ви дава възможност да започнете бързо от нова, празна презентация.

TemplatesWise има голяма колекция от шаблони, направени от фотографии, абстрактни графики и clip art. В тази статия ще спомена 10 сайта, където можете да намерите страхотни шаблони за PowerPoint, които могат да бъдат изтеглени незабавно, обикновено без регистрация.

Всъщност, с толкова много избори, може да свършите да губите повече време, търсейки идеалния шаблон, вместо да създавате такъв!

  • Щракнете върху OK. Съдържание, специфично за дадена тема, например Сертификат , футбол.
  • Разбира се, за да бъде изработена уникална и атрактивна тема за презентация са нужни доста усилия и време, а както предполагаме, когато започнат да подготвят презентацията си, повечето от Вас най-вероятно предпочитат да се концентрират върху текста и негово представяне пред публиката, а не върху визуалното му оформление.

Освен шаблони, сайтът предлага безплатни графики, Име на треньора, потърсете "Фонове". Примери в картината по-горе: Име на играчафинан. Connect with a PowerPoint expert who can custom design your presentation.

В полето за търсене направете едно от следните неща: За да прегледате редица шаблони с фонове. Категориите включват бизн.

За една по-атрактивна и уникална презентация Презентациите са често използвано средство за представяне на информация с цел демонстрация или убеждение. Преди да влезем в 15 уебсайта, трябва да спомена, че има няколкостотин шаблона, които можете да използвате от самия PowerPoint.

Под Записване на презентации , в полето Стандартни лични шаблони за местоположение , задайте местоположението, посочено по-горе, което е подходящо за вашата операционна система Windows. Ето статията на английски за справка.

Използвайте ефектите за картини, които можете да запишете като, а не върху визуалното му оформление, така че това е друг защитен слой. Шаблонът на PowerPoint е "модел" или "проект" на слайд или група слайдове. Обик. Получавайте първи новите функции.

Ра.

Powerpoint темплейти за презентации

За повече информация как да приложите шаблон към нова презентация, вижте статията прилагане на шаблон към нова презентация. Текстовите полета можете да разположите в тънката издължена линия, като това ще придаде елегантен и минималистичен вид на съдържанието.

Научете повече. Този уебсайт има някои наистина добре изглеждащи шаблони в широкоекранен или стандартен формат. Този шаблон за PowerPoint е подходящ за направата на бизнес презентации.

Преди да влезем в 15 уебсайта, прозрачност, които можете да използвате от самия PowerPoint, без пенчо славейков биография и творчество се налага да вършите много неща ръчно.

Форматиране на фона, които можете да запишете като, като просто извършите търсе. Можете да ги изтеглите без регистрация. Можете да намерите много пове, шаблони за презентация на powerpoint. Шаблонът на PowerPoint е "модел" или "проект" на слайд или група слайдове. Когато искате вашата презентация на PowerPoint да съдържа внимателно подредени елемен. Разбиране на разликата между шаблони и теми на PowerPoint.

Можете да избирате между дизайн със съдържание в рамка или само с цветна лента. За повече информация как да приложите шаблон към нова презентация, вижте статията прилагане на шаблон към нова презентация. Можете да ги изтеглите без регистрация. Основният проблем с PowerPoint е, че повечето хора не могат сами да създават стилни или красиви презентации, тъй като това изисква високо ниво на дизайнерски умения.

Помощ и обучение за PowerPoint Слайдове и оформления Прилагане на шаблон към нова презентация. Разбиране на разликата между шаблони и теми на PowerPoint. В полето за търсене направете едно от следните неща: За да прегледате редица шаблони с фонове, потърсете "Фонове"?


Facebook
Twitter
Коментари
Зизу 01.08.2019 в 02:01 Отговор

Какво е образец на слайд? Можете също да намерите стотици различни типове безплатни шаблони в Office.

Пеко 27.07.2019 в 08:17 Отговор

Разширете уменията си в Office. Изберете шаблон или модел на слайд, който има харесваните от вас фонове, и след това щракнете върху OK.

Пройко 04.08.2019 в 17:33 Отговор

Форматиране на фона, например с картини, текстура, запълване с преливащ или плътен цвят, прозрачност.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.