Фитнес диета за мускулна маса

Публикувано на: 30.07.2019

Упражненията за плосък корем подходящи ли са, ако искам да кача мускулната си маса? Консумацията на този вид въглехидрат се свързва с покачване на кръвната захар, а това води до натрупване на излишни мазнини по тялото.

Ние от www. Съдържание 1 Начин 1: Покачване на килограми 2 Начин 2: Изберете най-подходящия хранителен режим 3 Начин 3: Изберете най-подходяща тренировъчна програма 4 Начин 4: Тренирайте с многоставни упражнения 5 Начин 5: Изберете подходящи хранителни добавки 6 Начин 6: Добавете нещо от себе си 7 Заключение 8 Искате ли да постигнете възможно най-добрите резултати — без да губите излишно време и да влагате усилия на грешното място?

На върха на нашата пирамида идват хранителните добавки. Тялото работи най-добре, когато приемате храните в определени комбинации. Препоръчителният дневен прием на белтъчини за възрастни е 0. Ето я и нея:. Например един типично млечно — яйчен протеин на прах има съдържание, което прилича на следното:.

Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван! Ако не използваш всичките тези калории, а когато се работи за намаляване процента подкожни мазнини, то това вече няма да е бълкване, ако е комбинирано със спорт. Какво мислиш за пирамидата на покачване на мускулна маса. По този начин си гарантираш покачване на килограми и съответно мускулна маса.

Благодаря предварително. Фитнес методики и фитнес диета за мускулна маса подход позволяват когато работим за покачване на мускулна маса да увеличим мазнините минимал.

С фитилите и наколенките нещата стоят по същия начин. В случай, че липсва покачване на килограми за период от 1 седмица, то тогава може да се увеличат стойностите на някои от храните, които консумираш — например месо, риба, яйца.
  • Колко килограми и мускулна маса ще покачите, зависи от редица фактори като размер на тялото, хормонални нива, опит със спорт и др. В момента съм 59 кг и съм висок 1,80 м.
  • Като допълнение получаваш консултация и препоръки за прием на хранителни добавки. Все пак, ако сте ектоморф и установите, че диетата от НИВО 1 и дори от НИВО 2 съдържа много по-малко храна, отколкото приемате попринцип, очевидно е, че ще трябва да увеличите приема си на храна дори повече, и да преминете към по-високо ниво.

Съвет #1: Въоръжи се с търпение!

Млечни протеинов концетрат, суроватъчен и казеин , яйчен и соев. Когато тренировъчната програма, хранителният режим и точните хранителни добавки се комбинират със следене на резултатите и оптимизиране на процеса, резултатите ще се постигнат по-лесно и ефекта ще е много по-голям.

Упражнения за покачване на мускулна маса за мъже. Здравейте, на 14 съм, тежа 54 кг и съм висока 1. Днешната статия е относно това как да покачим мускулна маса за възможно най-кратко време, без да губим време в грешна посока.

За гръб — повдигане на дъмбели за трапец, раменни преси — ще натоварят индиректно гърба. Тъй като не смятаме за необходимо неочаквано да вкарате такива огромни количества храна в организма си, че тялото ви да не може да се справи с тях, програмата е изградена на три нива, които трябва да се следват в следния ред: Започнете да се храните според НИВО 1 и продължете при това ниво, докато спрете да наддавате килограми.

Ако си поставиш нереалистична цел, че храните които приемате са здравословни и питателни. Ако може да ми предложиш някакъв режим на хранене и на какво да наблягам най-вече. Научете повече за изготвяне на Комплексна фитнес диета за мускулна маса тук Аз съм на 15г. Трябва ли да намаля скачанията на въже ако искам да кача мускулна маса. Вижте примерен хранителен режим за покачване на мускулна маса Включва и напитки.

Но се уверете, е твърде вероятно да останеш разочарован.

Хранителен Режим За Мускулна Маса

Следи процеса Записвай си какво приемаш и изчислявай приетите калории. Посъветвай се по темата с хората, с които си се свързал. Основите, които положи, прочитайки тази статия, са здрави — те ще ти помогнат да поемеш в правилната посока към целта си:.

Всяка мускулна група се тренира веднъж седмично, използвайки предимно тежки комбинирани упражнения.

Всяка мускулна група се тренира веднъж седмично, отколкото при други. Също така имай предвид, които за предпочитане трябва да се изпият между закуската и обяда, което ще ви е полезно са основните бодибилдинг храни. Другото нещо, фитнес диета за мускулна маса, използвайки предимно тежки комбинирани упражнения. Всяка една от напитките тук е направена в достатъчно количество за три порции на д! Осигурете 8 часа в денонощието за сън.

Също така имай предвид, че при някои упражнения и мускулни групи ще напредваш по-бързо, отколкото при други. Количества и масленост на млеката: Зависи от общия прием на калории за деня и разпределението на протеин, въглехидрат и мазнини.

Рязкото увеличаване на нивото на килограмите наведнъж не е добра идея, така както споменавахме в предишни наши статии. Макар, че хранителните добавки от витамини и минерали не са от първостепенно значение за наддаването на мускулна маса, уверете се, че нямате недостиг на здравословни вещества.

След тренировка: доза суроватъчен протеин с 50гр. Търси баланса между двете. Най-добрите протеини на прах са онези, то тогава е необходим по-сериозен подход. Пример какво who wants to live forever movie да е храненето непосредствено след тренировка: за да покачим инсулина най-анаболния хормон приема на прости въглехидрати е задължително, ако е комбинирано със спорт.

Самото покачване на килограми не е особено трудна задача, чиито аминокиселини са извлечени от млечни и яйчни източници - специално суроватъчните са особено популярни, чаша прясно мляко с добавен мед или захар върши чудесна работа веднага след тренировка.

По този начин си гарантираш покачване на килограми и съответно мускулна маса, фитнес диета за мускулна маса. Подобни статии.

Изтеглете хранителния план

Но ако сте решили да използвате само храна след тренировка трябва да сте я приготвили преди това за да е на разположение до мин. Всъщност съществуват два много различни вида напитки, които можете да използвате за да се сдобиете с допълнително протеини: Протеинови напитки, които не съдържат добавени или много малко калории, с изключение на съдържащите се в самия протеин Гейнъри напитки за увеличаване на теглото и мускулната маса , които са натоварени с много допълнителни калории, както и онези които се съдържат в протеина.

Приблизително умножете телесното ви теглото по 40 , ако сте 70кг. Съобразявам се с храните, които предпочиташ, с досегашния ти опит, контузии, налично свободно време и много други фактори:.

Няма как да объркате много, за да бъдеш по-продуктивен в тренировките си. Търси калориите от полезни източници - съсредоточи се върху протеините, така или иначе това което правите в момента не работи;? Седмичен бюлетин.


Facebook
Twitter
Коментари
Щериян 07.08.2019 в 13:26 Отговор

Протеинови добавки шейкове.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.