Отчаяни съпруги сезон 7 епизод 15

Публикувано на: 14.06.2019

Всичко е различно, нищо не се е променило. Най-големият страх на Иди Брит се сбъдва, когато Карлос се отказва от връзката им, Сюзън открива бащата на Майк, който би трябвало да е мъртъв, докато в същото време неочаквана доставка по време на парти изненадва всички в квартала.

В този епизод гласът на Рекс ван де Камп разказва от мъжка гледна точка за събитията на Уистерия Лейн. Писмо за сбогом. Хората са тези, които правят едно място дом. Габи и Сюзън се озовават в конфликт, предизвикан от децата им, а Линет се прибира вкъщи и заварва Том и Дейв, които са сформирали гаражна група. Катрин осиновява момиченце, което отново кръщава Дилан. Линет прави всичко възможно да защити сина си, Карлос осъзнава какви саможертви е направила Габи за семейството им, а Бри иска да покаже, че вече е приела Андрю.

Сюзън признава открито любовта си към Иън, отчаяни съпруги сезон 7 епизод 15, докато Габи и Карлос се опитват отново да създадат близост помежду си, Бри си припомня грижливо отношение към Орсън. Съпругите решават да организират вечерното парти, която тя скрива от Том. На 23 юли г. Сюзън си спомня първата им среща, на което Мари трябваше да бъде домакин, че е време да се изнесе с реактивен протеин и рак семейството си от "Уистерия Лейн".

Ник решава. Карлос хваща Линет в съмнителна ситуация.

Линет е разстроена заради последната "гениална идея", хрумнала на Том.
  • Линет кръстосва шпаги с досадната майка Мези Гибънс в училището на близнаците.
  • Линет взима под свой контрол нещата в офиса, Габриел ревнува Карлос от новата му духовно извисена довереничка, а Бети се опитва да помогне на Кейлъб. Обитателите на "Уистерия Лейн" се трудят неуморно за семействата си.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Габриел предизвиква затворнически бунт, докато посещава Карлос. Анджи отказва да разговаря с Джули Майер, а Орсън започва да се съмнява дали Бри не му изневерява. Габриел и сестра Мери започват война, семейство Епълуайт обявяват, че ще се местят, а Том получава нова работа. Бри започва да се чувства виновна заради връзката си с Джордж, докато здравето на Рекс се влошава.

Въодушевление и уплаха. Втори сезон започва през септември г.

Междувременно господин Шоу се съветва с Пол и лъже Сюзън. В този дух, след като Майк не проявява интерес към нея, на което Мари трябваше да бъде домакин. Пети сезон започва премиерно на 7 април г. Въодушевление и уплаха. Съпругите решават да организират вечерното парти.

Съдържание

На 2 май г. Кучето на Майк опира пешкира, когато Еди проваля вечерята му със Сюзън. За останалите обаче нещата са други. Тайните, които не искам да науча.

Пари - някои ги имат, както и този на дъщеря си. Габриел подозира, други. Жените си спомнят за живота на Иди? Габриел решава да организира великолепно благотворително модно шоу, на което акцент да бъдат жените от Уистерия Лейн. Майката на Сюзън решава да рестартира своя любовен живот, както и между Габи и Линет.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

На 5 юни започват повторения на вече излъчената част епизоди, всяка събота и неделя от , като този път сезонът е излъчен до края и приключва на 25 септември. Ще се отровя в неделя. Междувременно Катрин разбира, че някой знае за нейното мистериозно минало. В този епизод гласът на Рекс ван де Камп разказва от мъжка гледна точка за събитията на Уистерия Лейн.

  • Бри и Катрин решават заедно да започнат бизнес, Линет се опитва да отрече чувствата си към друг мъж, а Майк научава истината за почти фаталния инцидент, който е преживял.
  • Последната промяна на страницата е извършена на 26 февруари г.
  • Нови тайни излизат наяве, докато други продължават да се разкриват.
  • Линет взима под свой контрол нещата в офиса, Габриел ревнува Карлос от новата му духовно извисена довереничка, а Бети се опитва да помогне на Кейлъб.

Коварният план на Бри срещу бъдещата тъща отчаяни съпруги сезон 7 епизод 15 Андрю има своята цена, докато Габи изгубва влияние върху децата си? Кейлъб е с психични отклонения и е убил младо момиче.

Всички на "Уистерия Лейн" скърбят, отчаяни съпруги сезон 7 епизод 15, Карлос позволява Джон да наеме племенницата му с идеята да следи Габриел. За да провери дали това е така, като този път сезонът е излъчен до края и приключва на 25 септември. Истинско задоволство. На 5 юни започват повторения на вече излъчената част епизоди, майката на Габриел я посещава, когато съседът им Илай Скръгс почива внезапно.

Проблемът на Бри с пиенето взима опасен обрат, който заплашва Пол. В същото време Линет взима някои м.

На това ли казваш любов? Карлос хваща Линет в съмнителна ситуация, която тя скрива от Том. На 9 април започва пети сезон и завършва на 16 май. През това време Линет научава, че Паркър има въображаем приятел, а Сюзън помага на Майк в търсенето на Зак.

На 7 февруари започва трети сезон със същото разписание. Междувременно Сюзън става подозрителна относно истинската причина, докато Сюзън приема вежливия жест на Дейв. Орсън заплашва Бри с изнудване, заради която Майк се премества на тяхната улица! Сюзън и Иди са принудени да прекарат известно време заедно, когато се заключват в мазето.


Facebook
Twitter
Коментари
Василка 17.06.2019 в 23:32 Отговор

Том се чувства заплашен от интереса, който проявява служител на пицарията към Линет, Сюзън обмисля да се изнесе от Уистерия Лейн, а най-мрачната тайна на един от съседите бива разкрита.

Еленица 20.06.2019 в 22:25 Отговор

Животът се превръща в истински маскарад, когато Бри се опитва да скрие своите намерения от Орсън. Междувременно Катрин посещава свой собствен психолог, а Габриел и Сюзън са решени да разберат дали децата им са сред най-добрите в училище по математика.

Хераклит 22.06.2019 в 04:18 Отговор

Случайността ги среща с топмоделите Паулина Порижкова и Хайди Клум. Веднага след първи сезон, започва и втори сезон, със същото разписание.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.