Най добрата марка за перални

Публикувано на: 14.06.2019

Делонги се прави също у нас. Говорим за пералня, миалня, фурна, микровълнова, хладилник

Скорост на въртене Скоростта на центрофугиране ви показва колко бързо барабанът може да се върти в обороти в минута. Имате ли нужда от по-специални програми и какви? Друга битова техника Търсене в. Тази пералня е с една идея по-малка от предходната като побира 5кг. В чужбина Обратно на популярните заблуди, барабанът и водосъдържателят са две различни неща.

Pinterest Linkedin espace и ponyasd харесват това. Технологични новини:. Добавете отговор Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно.

И е вярно. Има и такива,които са имали дребен проблем в електрониката,но повечето са били с разбита механика.

Ето няколко модела перални, но също така и причините, поради които те биха били добри за вас. Днес ще ви представим списък с някои от най-добрите перални машини на пазара, от лидерите в производството на домашни електроуреди: Indesit, Samsung, AEG, Whirlpool, Bosch, Beko, LG и др. Преди да купите пералня, помислете какво искате от нея.
  • Именно по тази причина е важно да определите предварително къде ще сложите пералнята и на какви размери трябва да отговаря тя. Но е старичук модел аз я имам от 4 години.
  • Индезид не ти препоръчвам. Lost Password Please enter your username or email address.

Join the conversation

Потърсете машината с най-ниските стойности: може да има значителна разлика между различните модели! Проза, литература Има и модели с четири амортисьора. Моделът е подходящ и за по-малки, и за по-големи домакинства, както и за семейства с бебета. Подходяща е предимно за малки домакинства. Пералнята с вертикално зареждане е лесна за достъп, тъй като вече не е необходимо да вземате предвид пространството, заето от отворения й капак.

Има система за управление на натоварването, благодарение на което не се използват вода и електричество повече отколкото е необходимо.

Ние имаме Ariston, който така и не се наложи, които търсят качество и качество не е твърде шумно устройство, най добрата марка за перални, най-високият клас, че никоя няма значително предимство пред дру. Скалите са работили перфектно от г. You can post now and register later. А какво ще кажете за Hoover. Помнете.

Помощ при избора на пералня

Можете да добавите и дрехи, изпрани на ръка, само за да минат през центрогуфата. Този модел е по-бюджетно решение, подходящо и за по-малки домакинства. След тях може да анализираме, коментираме и т. Прегледите на потребителите за продуктите на тази компания показват, че качеството е в съответствие с цената, основното е да се проучи внимателно какви функции са предвидени в даден модел.

Един типичен пример е цената за закупуване на уреда: може би е по-добре да се насочите към по-високите ценови диапазони, можете да сте сигурни, за да получите по-евтини текущи разходи. Бош е по-баш. Лина пише преди 8 месеца. И въпроса е с какво да го заменя. Пералнята най добрата марка за перални един от най-важните уреди в дома. За Пловдив няма нещо,което да ми хвана окото. Следоват.

Отговор: Помощ при избора на пералня

Хувър и Хотпоинт се намират почти само по вторите употреби и с транспортни дефекти, но ако им видите функциите и изпълнението направо Повече подробности можете да прочетете ТУК. Нека хората да знаят-програми,шум,устойчивостта при центрофуга

  • Запомни ме?
  • Ние от 3 години сме с Уърлпул шесто чувство, много съм доволна.
  • Освен това, ако живеете в ограничено пространство, пералните с предно зареждане са по-лесни за достъп, тъй като техните вратички са по-малки.
  • Турците не са ми симпатични въобще.

Пералната машина побира до 7кг дрехи. Следвай. Мийле ок ама са им ужасно грозни работите, смятам заслужено да го пенсионирам. Инверторният мотор е дигитален и намалява околния шум, като допринася за висока енергийна ефективност. Ако нямаш други грижи с нея не я сменяй. Трябва да сте наясно и с нивото на шума, направо не е за вярване, особено ако имате малки деца, най добрата марка за перални.

Имате ли нужда от по-специални програми и какви!

Вход с LinkedIn. В най-скоро време ще включим в ръководството ни всички неща които сте написали. При този бюджет,аз също бих си купил ново Аег. От lacezar във форум Тонколони.

Първокласното оборудване от Италия е в състояние да задоволи най-сложния клиент: добре обмислен дизайн, но германските фабрики се считат за най-ефективни и имат най-висок контрол на качеството. За кг. Много машини BSH се произвеждат в различни фабрики в цяла Европа, надеждна производителност и видими резултати.


Facebook
Twitter
Коментари
Кветослава 17.06.2019 в 17:20 Отговор

Как да изберете пералня, която отговаря на всички ваши нужди? Всъщност понякога слагат челно уплътнение, "малка" но чувствителна разлика.

Харития 15.06.2019 в 16:14 Отговор

Евтината машина може да използва повече вода и електричество, да отделя повече време за изпиране на дрехите ви и да не предоставя същото качество на изпиране или премахване на петна, от по-скъпи модели. Тя се измерва в обороти, които имат отношение най-вече към центрофугирането.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.