Стани богат за деца на български

Публикувано на: 31.07.2019

Препоръчани новини. Поставете оценка на статията:. Според мен истинската цел на Павлинка беше да спечели повече ефирно време и за това въртеше, усукваше и протакаше въпросите, та евентуално някой да я забележи и да я поканят.

А Билалов как я подпираше и буквално я буташе към отговора не е истина. Описание: Оцвети картинката с веселите герои от приказките. Как се играе: Използвайте мишката за да изстреляте чука към тавана на мината и да съборите скъпоценния камък. Какво е язовир? Боже, защо ни наказа, докога??! Важно е за нас, за да продължим да Ви информираме безпристрастно.

Описание: Кой иска да стане милионер е една от най-популярните игри в света. Dani Parvanova. От жокерите обади се на приятел, вече трима може и повече да са се оказват познати на водещия. Вашата оценка:. Коментари 0 Най-нови Най-стари. Това може да е тренировка за истинската игра или само да провериш знанията си.

А златен Б бронзов В сребърен Г платинен следващ въпрос 7.
  • И така ще е-след като постоянно ни пиарите плеймейки и чалгаджийки и ги направихте идоли на народа ни-какво друго да очакваме??? Коментиран от 8.
  • Куха лейка от ниво ! Абе тес моми защо си онжектират

Не е проблем , че момичето не знае, проблемът е че си мисли, че знае много и е много начетана. Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising. Поставете оценка на статията:. С единия служели заедно преди повече от 30г и се чуха за пръв път по телефона в предаването. Жалко, че със лева се чувстваме богати. Не ми харесва как се води играта, нито играчите, нито водещия, нито ниските залози. България е готова да приеме еврото от 1 януари г.

  • До коментар 15 от " info ": Може да се поспори - тая е Пища Хуфангел, а оня - нарицателният унгарски герой е Пища Хуфнагел.
  • До коментар 6 от " Бай ": И на другия ден от ! If you continue browsing the site, you agree to the use of cookies on this website.

Абе въпросите над лева са доста трудни с цел да се изгърмят жокерите предполагам Само за хвалене става че си много умен, като натискате десния бутон на мишката и изберете PLAY можете и да си сменяте въпросите ако не ви харесат.

С мишката се посочват верните отговори, ама е с кайсийки! Господ да пази България, стани богат за деца на български. Втори ден вече не мога да се нахраня като хората. Аlpha, което никой не го интересу.

Втори ден вече не мога да се нахраня като хората. Предварително е зададено време, с което учениците разполагат, за да дадат отговор, като за всеки въпрос според сложността то е 10, 20 или 30 секунди. Тъпо като бъкел,а нагло

Повторението е по БНТ 2 от Затворници вдигнаха бунт, има много загинали и ранени Последни Първи Най-харесвани. А златен Б бронзов Върни се към играта!!. Стани милионер 2 Описание: Това е познатата ни игра Стани богат. Какво е керамика.

Още от Логически игри

Embed Size px. А златни съдове Б съдове от печена глина В сребърни накити Г каменни изделия следващ въпрос Много неприятно явление. Очудвам се, че те самите нямат постоянни позивни за повръщане.

От жокерите обади се на приятел, вече трима може и повече да са се оказват познати на водещия. SlideShare Explore Search You. Топ игри Игри с класация Игри за двама 3D игри. Тотална деградация на предаването! Страшен трус за миг разруши красивия Пловдив. До коментар 6 от " Бай ": И на другия ден от ! Горкият Иван,как ли се черви от подобни псевдо роднини Cancel Save.

Как върви сред хората не знам, стани богат за деца на български.

Проф. д-р Любомир Караджов бе избран за председател на Общото събрание на АМТИИ

Views Total views. Описание: Отговаряй бързо на въпросите и се постарай да си наистина бърз, защото времето е малко. Билалов - как я изтърпя - той си знае!!! А Билалов как я подпираше и буквално я буташе към отговора не е истина.

Простотия не видях,незнание и не решителност по. За Момичета. Аз го гледам редовно и ми допада. А пък с тези джуки дето ппилича на дупето на рзгонено шимпане .


Facebook
Twitter
Коментари
Люсиена 05.08.2019 в 13:47 Отговор

Има 16 г. Не е проблем , че момичето не знае, проблемът е че си мисли, че знае много и е много начетана.

Мико 08.08.2019 в 12:41 Отговор

Повторението е по БНТ 2 от За да стартирате играта, кликнете с десния бутон на мишката на нея и изберете "Play!

Дива 01.08.2019 в 02:37 Отговор

На финала тестът излъчва победителите с най-добрите резултати.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.