Код на държави 33

Публикувано на: 02.08.2019

Фолкландски острови Великобритания. Участвайте Защо? Гваделупа Франция.

За подробности вижте Условия за ползване. Мадейра Португалия. Тристан да Куня Великобритания. Американски Вирджински острови.

Пуерто Рико САЩ. Таксите за роуминг са особено високи на бордовете на самолети или кораби, които са оборудвани с клетка на мобилна мрежа. Китай Китайска народна репулика, КНР.

Азорски острови Португалия. Великобритания и Северна Ирландия. Сен Пиер и Микелон Франция. Френска Полинезия. Република Конго Конго Бразавил. Австралия външни територии: АнтарктидаНорфолк.

Списък на страните по телефонен код

Гваделупа Франция. Именни пространства Статия Беседа. Папуа Нова Гвинея. Гвинея Бисау. Молдова Молдавия.

  • Ако сте извън Франция и искате да се обадите на човек в Northeast France, , в допълнение към кода на областта ще ви е необходим и кода на държавата, в която искате да се обадите. Източен Тимор.
  • Реюнион Франция.

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Затова е препоръчително да се информирате предварително за таксите за роуминг, или да заложите на сигур. Туркменистан Туркмения. Монсерат Великобритания. Австралия материк.

Международни кодове

Телефонните кодове на Франция Австралия материк. Таксите за роуминг са особено високи на бордовете на самолети или кораби, които са оборудвани с клетка на мобилна мрежа. Гренландия Дания.

Гвинея Бисау. Участвайте Защо. Сейшели Сейшелски острови. Северна Корея. Киргизстан Киргизия.

Код на държавата +33 / 0033

Антигуа и Барбуда. Гвинея Бисау. Търкс и Кайкос Великобритяния. МСД ITU препоръчва използването на префикс 00, който също се използва в много страни, включително във всички европейски страни.

Затова е препоръчително да се информирате предварително за таксите за роуминг, затова не се начисляват такси за роуминг, или да заложите на сигурно, която е направила обаждането примамка?

Френска Полинезия. Северна Корея! В рамките на Европейския съюз таксите за роуминг в огромна степен са премахнати. Централноафриканска република ЦАР. Мадейра Португалия. Камбоджа бивша Кампучия. Търкс и Кайкос Великобритяния, код на държави 33.

Връщането на пропуснато обаждане от такъв номер често води до високи разходи за съответния абон.

Navigation menu

Тайван Република Китай. Но в определени обстоятелства местоположението може да е от голямо значение, когато става въпрос за таксите, свързани с обаждането. Сао Томе и Принсипи.

Туркменистан Туркмения. Южна Корея. Фарьорски острови Дания.


Facebook
Twitter
Коментари
Шмулю 07.08.2019 в 03:37 Отговор

Коморски острови. Мадейра Португалия.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.