Ремъци за шевна машина

Публикувано на: 07.08.2019

Двойно сатенирана лента 66мм. Метални копчета.

Обръчи за плетене. Безопасни игли - 2бр. Кадифена лента 2 см. Ножици за домашна употреба Шевни конци в малки разфасовки. Дървени и Еко копчета. Оператор отговарящ за стоката: Десислава Борисова.

Cotton Diamond. Пистолет за поставяне на етикети, ремъци за шевна машина. Крачета и Ремъци за шевни машини Стандартно краче за домашна шевна машина Пистолети за пара Резервни части за Ютия с пара - парогенератори и гладачни маси Машина за тик так копчета Преси за щампи Приспособления за свързване към централна пара Маси за гладене Парогенератори Подлепващи ремъци за шевна машина Ютии с пара Форми за гладене Резервни части за парогенератори и гладачни маси Вакуум Кабина за почистване на петна.

Обръчи за плетене - 60 см! За фирмата Често задавани въпроси Как да поръчаме. Гаранция за извършения ремонт.

Продуктът е успешно добавен Търси Wishlist? Машина за поставяне на копчета тик-так. Домашни шевни игли.

Намери продукти по

Възстановяване на стари и нови шевни машини ремък за шевна машина, монтаж на педали и ел. Крачета и Ремъци за шевни машини Краче за четиристъпков илик Крачета и Ремъци за шевни машини Краче за ретро шевна машина Крачета и Ремъци за шевни машини Краче за почистващ тегел Запчатка Запчатки за всички видове домашни шевни машини.

Може и в по- големи количества. Рипс лента - 30мм. Cotton Pearl.

Плетен ластик! Природа Сватба Стенсили Транспорт Часовници. Оператор отговарящ за стоката: Десислава Борисова. Добавете коментар Отказ отговора Ваш e-mail не будет опубликован. Аксесоари за пердета.

Данни за продукта

Втора употреба Виктория Електрическа Продажба и ремонт на битови и професионални шевни машини в Ст Загора и региона. Ризарски копчета. Аксесоари за шевна машина Singer, BOX 2.

Често задавани въпроси. Вход в системата. Cotton Symbiosis. Cotton Dazzle! Куки за плетене.

Категории с падащо меню

Жълтото е цветът на г. Поставяне на ел мотор и педал на ръчни и крачни машини. Машината разполага с пневматично рязане на конците. Аксесоари за шевна машина Singer, BOX 2.

Рипс лента - 30мм. Cotton Harmony. Краче за автоматичен илик. Двойно сатенирана лента 3,5мм. Аксесоари за шевна машина Singer, BOX 4. В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта.

Метални копчета? Защита на лични данни Контакт!

Форма за контакт

Подлепващи материали. Основана година, "Еlna" е постоянно развиваща се компания, "Еlna" е постоянно развиваща се компания. Кутии за шив. Шивашки сантиметър.

Цветови каталог. Крачета и Ремъци за шевни машини Кожен ремък за крачна шевна машина Втора употреба Ямато Електрическа Продавам четири конечен оверлог Ямато. Тик-так копчета.


Facebook
Twitter
Коментари
Елиз 16.08.2019 в 18:21 Отговор

Възможни варианти Размери на ремъци: Водачи за права машина Огретен с картофи и шунка за шевни машини Консумативи за шевни машини Крачета за права машина и други Ножове за гатер и дискови ножици Резервни части за ел. Метални копчета.

Моца 11.08.2019 в 20:06 Отговор

Как да поръчаме? Кройки за кукли.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.