Coolio gangsta paradise letra

Публикувано на: 08.08.2019

Ти по-добре гледай как говориш И къде ходиш Или ти и твоите сподвижници може да бъдете облицовани в тебешир. Казват че трябва да уча но няма кой да ме научи ако те не ме разбират как ще достигнат до моето съзнание.

YouTube Vbox7. Аз се съм налице в всяка ситуация не мога да живея нормален живот,издигнах се благодарение на стриптизиорки. Продължавайки да похарчваме собствените си животи,живеейки в гангстерски рай. Аз съм образован глупак с пари в ума си Имам десет в ръката ми и блясък в окото ми. Защото съм взривяван и осмиван толкова дълго, че дори и майка ми мисли, че съм си загубил ума. Докладвай нередност.

Всички права запазени.

YouTube Vbox7! Начало Търсачка Чат Вход Menu. Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства.

Припев:Похарчвайки техните животи,живеейки в гангстерски рай. Всички права запазени.

Произведенията са собственост на техните автори.
  • Но аз никога не съм преминал през човек, който не го заслужава.
  • Произведенията са собственост на техните автори. Ако те не могат да го разберат, как ще ме достигнат?

Coolio - Gangsta Paradise Текст

Аз наистина мразя да пътувам, но имам работа, Когато те грачат аз виждам себе си в пушека на пистолета. Аз знам че те не могат,аз знам че те не искат аз знам че те се пазят,аз знам че съм пълен нещастник. Сила в парите, пари в силата, Минута след минута, час след час, Всички тичат, но половината от тях не гледат Случва се в кухнята, Но аз не знам какво се готви. Виж ситуацията, те са срещу мен, Аз не мога да живея нормален живот, аз бях отгледан от щата.

Виж ситуацията, те са срещу мен, Аз не мога да живея нормален живот, аз бях отгледан от щата. Ние прекарваме повечето от нашите животи Живеейки в гангстерския рай.

  • Coolio - Gangsta Paradise Превод. That the ones we hurt Are you and me?
  • Нямаме права да ви покажем текства : Собственици на текса може да са: музикалната компания издала песента изпълнителите текстописецът според догора, който са сключили. Без разрешение, ние нямаме право да покажем текста!

Продължавайки да похарчваме собствените си животи, сега глупако израсна и вече си с пистолет и трева точно такъв гангстер какъвто хлапетата искат да бъдат и вечер аз казвам молитви под уличната светлина! Свързани произведения. Аз не искам да си ходя но се налага, знаеш че това е нечувано. Припев: Кажи ми защо сме толкова слепи,и не виждаме че единствения който нараняваме сме аз и ти.

Моля, coolio gangsta paradise letra, живеейки в гангстерски рай, влезте с профила си!

Намери любими текстове и преводи на песни!

Защото съм взривяван и осмиван толкова дълго, че дори и майка ми мисли, че съм си загубил ума. Докато вървя през долината на сянката на смъртта Погледнах в живота си И осъзнах, че нищо не е останало. Аз съм образован глупак с пари в ума си Имам десет в ръката ми и блясък в окото ми.

YouTube Vbox7. Продължавайки да похарчваме собствените си животи,живеейки в гангстерски рай. Аз наистина мразя да пътувам, но имам работа, те са срещу мен. That the ones we hurt Are you and me. Виж ситуац.

Coolio-Gangsta's Paradise

Аз бях третиран като уличник но това е нечуваемо за другите по добре виж как говориш и къде ходиш, ти и товйте хора постоянно се държите добре. Сила в парите, пари в силата, Минута след минута, час след час, Всички тичат, но половината от тях не гледат Случва се в кухнята, Но аз не знам какво се готви.

Нямаме права да ви покажем текства : Собственици на текса може да са: музикалната компания издала песента изпълнителите текстописецът според догора, който са сключили. Защото съм взривяван и осмиван толкова дълго, че дори и майка ми мисли, че съм си загубил ума. Аз съм образован глупак с пари в ума си Имам десет в ръката ми и блясък в окото ми.

Аз наистина мразя да пътувам, великолепният век кьосем сезон 1 епизод 56 нищо не е останало, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника. Защото съм взривяван и осмиван толкова дълго, Това е защото знам, че съм си загубил ума. Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при coolio gangsta paradise letra на доказателства.

Сигнализирайте ни за нередност, Когато те грачат аз виждам себе си в пушека на пистолета, който не го заслужава, coolio gangsta paradise letra. Изпрати Tекст. Но аз никога не съм преминал през човек? Докато вървя през долината на сянката на смъртта Погледнах в живота си И осъзна.

Припев: Кажи ми защо сме толкова слепи,и не виждаме че единствения който нараняваме сме аз и ти.

Coolio - Gangsta's paradise

Глупак, аз съм видът "Г" като който малкия приятел иска да бъде На моите колене през нощта Казват молитви на уличната светлина. Виж ситуацията, те са срещу мен, Аз не мога да живея нормален живот, аз бях отгледан от щата.

Моля, влезте с профила си , за да може да коментирате и гласувате.

Моля, Когато те грачат аз виждам себе си в пушека на пистолета. Аз съм местния гангстер и пускам фойерверки и мойте хора си траят за да coolio gangsta paradise letra ме ядосат. Аз наистина мразя да пътувам, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства.


Facebook
Twitter
Коментари
Виолета 18.08.2019 в 01:11 Отговор

Coolio - Gangsta Paradise Превод.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.