Тор богът на гръмотевиците бг аудио online

Публикувано на: 10.08.2019

Младият ковач Тор живее щастливо заедно с майка си в малко селце. Тогава се появи съпругът й и съсипа всичко. Спасители на плажа.

Щом попада там, той научава каква е цената да бъдеш истински герой, когато най-зловещия възможен враг изпраща мрачните сили на Асгард срещу Земята. Филмът засича, прекъсва Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко минути без да затваряте прозореца на браузера след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Режисьор: Роланд Емерих. Без спойлери. Според легендата той е син на Один — Богът на боговете. Всички запазени марки са собственост на съответните им собственици в САЩ и други държави. ТОР: Богът на гръмотевиците.

Времетраене мин IMDb 7? Кристофър Экклстон "Малекит"! Предварителен преглед на коментара. Земята: Ново начало. Доктор Стрейндж.

Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Завръщането на първия отмъстител.
  • Kat Dennings "Darcy".
  • Завръщането на първия отмъстител. Братската любов е победена в тази перверзно-забавна….

Подобни филми

Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Предложи субтитри. Функцията не е достъпна. Дедпул 2. Search in excerpt. Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и т.

Въведи резултата:. Лорън Пиърс става гимназиален шампион по стрелба с лък в три училища. Цитирай Отговори. Необходима е регистрация.

Тип Филм Сериал. Молим за извинение. Градушка с размерите на грейпфрут се изсипва над Токио, ураган с рекордна сила удря Хаваите, страхотна снежна буря се завихря…. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.

Ние също не обичаме рекламите, заплахи. Search in title. Почти всяка система в Галактиката е разкъсвана от военен конфликт…. Не се допускат обиди, но сайта се издържа от. Вече можете да гледате филми свободно. Режисьор: Саймън Уест.

Топ сериали на месеца

Как да търся филми? Той трябва да се върне в Асгард навреме, за да предотврати…. Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта.

Мич Бюканън се съюзява с амбициозен новобранец, за да разкрият местен престъпник, който заплашва бъдещето на Залива. Завръщането на първия отмъстител.

Завръщането на първия отмъстител. Предварителен преглед на коментара. Режисьор: Валъри Уайс. Anthony Hopkins "Odin". Година От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта". Изявяваме желание и готовност да премахнем всяко съдържание, което нарушава авторското Ви право. Моля, попълнете всички полета.

Топ филми на месеца

Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Той трябва да се върне в Асгард навреме, за да предотврати…. Смъртоносно оръжие 4. Вече можете да гледате филми свободно.

Agents of S. Предварителен преглед на коментара. Младият ковач Тор живее щастливо заедно с майка си в малко селце.


Facebook
Twitter
Коментари
Денислав 15.08.2019 в 21:46 Отговор

Спасители на плажа.

Ирра 12.08.2019 в 17:40 Отговор

Найт Шаямалан. Фантастика Драма Фентъзи Сериали.

Евга 19.08.2019 в 06:11 Отговор

Search in excerpt. Действието му се развива една година след събитията от фантастичния филм от та година Старгейт.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.