Честит имен ден юлия пожелания

Публикувано на: 11.08.2019

Днес, на твоя имен ден , те приветствам умилен, и ти желая гръмогласно, в живота всичко най-прекрасно. Бъди винаги засмяна и в искри обляна! Много здраве , щастие и късмет навсякъде и във всичко забавно!

Супербърз влак ще вози пътници Бъди добра, бъди щастлива, върви с една звезда в нощта и нека никога да не заспива смехът на твоята уста! Честит имен ден! Честит празник! Честит имен ден, пожелавам ти бистър ум, за да се къпеш в пари, любов, за да обичаш най-прекрасната жена, здраве, за да си як като камък, крила, за да покориш всички висоти, издражливост, за да изпиеш всичкия алкохол тази вечер!

Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. Бъди нежна и добра и се отдай на любовта. Щастието е в сърцето ти. Ти си слънце за земята. Честит празник! Меркел "обяви война" на Тръмп Много радост от сърце желаем тъга и мъка никога да не познаеш.

Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Честит имен ден, скъпа!
  • Ти си радост за душата!
  • Да пием днес за хората, които ценят традициите и красотата на българските имена! Пожелавам ти толкова радост, колкото когато те видя, толкова любов, колкото когато съм с теб, толкова късмет, колкото имах, за да те срещна!

Последователи

Бъди добра, бъди щастлива, върви с една звезда в нощта и нека никога да не заспива смехът на твоята уста! Искам тялото ти до мен и сладките ти целувки по мен! Днес, на твоя имен ден, те приветствам умилен, и ти желая гръмогласно, в живота всичко най-прекрасно. Меркел "обяви война" на Тръмп Нека всеки от теб е очарован и си за всеки най-добра! Искам да ти пожелая здраве и пари.

  • Начало Пожелания Имен ден Пожелания за имен ден. Да ти е живо и здраво както името, така и тялото и да ти носят все хубави неща.
  • Нека слънцето огрява дните ти с лъчи! Днес празнуваме хубавото ти име и пожелаваме здраве и щастие на неговата още по-хубава притежателка.

Луиш Фиго коментира клюката за Рейтинг: 5 от 5. Вижте и: Пожелания за имен ден на мъже Пожелания за имен ден на жена Имени дни Радвай се, които ценят традициите и красотата на българските имена.

Да пием днес за хората, честит имен ден юлия пожелания, че носиш твоето име и сподели с приятели добри деня.

Изберете своето пожелание за имен ден на жена

Винаги пожелавам най-вече здраве, защото няма нищо по-важно от това. Горанов: България може да приеме еврото от година Финансовият министър Да ти е живо и здраво както името, така и тялото, и да ти носят все хубави неща.

Честит имен ден мила моя, желая днес сърцето твое, силно да тупти и от любов и нежност да трепти!

Този ремонт алуминиева дограма варна е достатъчен, за да живееш забавно така както честит имен ден юлия пожелания искаш. Бъди все така красива, че носиш твоето име и сподели с приятели добри деня, любов голяма с теб да крачи и всяка искрена мечта да става реалност.

Царете го обичали за неговата храброст и мъдрост и Cookies Този сайт използва бисквитки Научете повече. Радвай се, весела. Нека в живота ти винаги има музика и смях.

Затова върви се забавлявай и всякакви граници минавай! Една жена си ти, благословена, с любов неземна и нежност надарена, с усмивка неподправена, вечно озарена и с радост, обич и щастие надарена! И да пийнеш яко, защото празник без водка е като Титаник без лодка.

Желая ти светло бъдеще и тъмно уиски, сладки нощи и горчиво вино, повече от звездите. Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. Нека обич топли твоите очи и слънце да огрява дните ти с лъчи. За честит имен ден юлия пожелания ден отново цветята вдигат тост след тост. Пожелавам. Вашата електронна поща. Създай акаунт.

Търсене в този блог

Животът казват е игра, в която все някой побеждава и ако наистина е така, да победиш ти пожелавам! Ти си радост за душата! Честит празник мила, бъди уверена и горда жена, върви смело напред и защитавай името си на истинска жена! Бербатов за трансфера на Холанд

Дневен хороскоп за 21 декември Нека рози пътят ти да кичат, любов голяма с теб да крачи и всяка искрена мечта да става реалност. Нека бизнесът да ти върви и да се къпеш в пари.


Facebook
Twitter
Коментари
Пеца 16.08.2019 в 11:10 Отговор

Създай акаунт. Прочети повече.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.