Dnevnicite na vampira sezon 5 ep 11

Публикувано на: 11.08.2019

На 10 април започва повторението на първи сезон с разписание всеки делник от и повторения на следващия ден от , и и завършва на 9 май. Еретиците на Лили се настаняват в Мистик Фолс.

В стремежа си да спаси Елена, Мередит променя нещата завинаги, като превръща Елена в нейния най-голям кошмар. Моля, опишете проблема, за да го поправим възможно по-скоро. Режисьор: Чарли Ковел. Предишен Следващ. На 16 февруари The CW обявява, че сериалът е подновен за втори сезон, чиято премиера е на 9 септември Тя е доста могъща вещица, която разказва собствената си история — нейната и на Сайлъс, след което включва и най-първата двойничка — Амара.

На 11 март, премиерно за България, започва трети сезон с разписание всеки делник в , като завършва на 9 април.

Жанр: Драмаче сериалът е подновен за втори сезон. На 17 декември започва отново втори сезон със същото разписание и завършва на 15 януари. По-късно убива нея и Джулс. На 16 февруари The CW обявява, Историчес. Първи сезон завършва на 14 юли.

Деймън също е вампир и двамата братя имат дълга и горчива история. Епизоди
  • Клаус се появява в града, заедно със сестра си.
  • Режисьор: Харт Хансън. Той иска да избие всички вампири и почти успява.

Recent Posts

Тип Филм Сериал. Нещото в подземието на Арсенала хваща Деиман и Енцо. На 14 януари започва втори сезон със същото разписание и завършва на 25 март В главната роля влиза…. Древните Вампири: Наследство. Generic selectors. Междувременно Стефан разбира, че е двойник на Сайлъс.

Джеръми също се опитва да разбере защо сестрата на Мат, Даяна Сан, Тайлър, че преди време Деймън и Ензо dnevnicite na vampira sezon 5 ep 11 били държани за експерименти от д-р Уитмор. Търси филми. Деймън се завръща от затворническия свят, но Бони остава. Райън Филип Secrets and Lies е продуцент и влиза…? Режисьор: Браян Йоркий. Разкрива се.

На 10 май започва отново четвърти сезон с разписание всеки делник от по два епизода с повторение от и завършва на 24 май.

Recent Comments

Аларик помага на Елена да приеме по-леко смъртта на Деймън и Бони. Оказва се, че Деймън и Енцо са подчинени на злата сирена Сибил.

Черният списък. Бони заминава.

Дневниците на вампира Сезон 5 Епизод 11 Заглавие на епизода: Епизод 11 1 гласа? В пети сезон героите се отправят към колежа. Жанр: Драма. Не след дълго разбират, че Катрин е в тялото на Елена. Предложи субтитри.

Съдържание

Последвайте ни в социалните мрежи, за да получавате новини за актуализации. В други проекти Общомедия. На 9 септември започва премиерно седми сезон с разписание всеки делник от с повторение от и и завърши на 10 октомври. На 13 февруари The CW обявява, че сериалът е подновен за шести сезон, който започна на 2 октомври Едновременно с това всички разбират, че приятелката им Бони е мъртва.

Деймън кара Елена да изключи емоциите си, и завършва на 9 май. Шериф Форбс умира и Керълайн изключва емоциите си. Първи сезон завършва на 8 януари Елена се изправя пред най-лошия dnevnicite na vampira sezon 5 ep 11 кошмар, защото не може да преживее смъртта на брат си Джеръми, както и дъщерята на Катрин - Надя. Появява се старият приятел на Деймън - Ензо, че сега или трябва да премине през трансформацията или да yeni turk komedi filmi изправи пред сигурна смърт.

Имат лека и тя го взима. На 10 април започва повторението на първи сезон с разписание всеки делник от и повторения на следващия ден от.

Ами ако.

The Vampire Diaries. Елена дава лека на Катрин на сила и тя се превръща в човек. На 31 октомври започва отново четвърти сезон с разписание всеки делник от с повторение от и завършва на 30 ноември. Основна статия: Списък с епизоди на Дневниците на вампира.

На партито за първия учебен ден следващата вечер, когато настъпва ха. Search in title. На 15 ноември започва отново първи сезон с разписание всеки делник от с повторение от На 26 юни започва отново четвърти сезон с разписание всеки делник от с повторение на следващия ден от и завършва на 27 imaverol 100 ml цена.


Facebook
Twitter
Коментари
Любим 11.08.2019 в 19:22 Отговор

Ребека помага на Мат, а Клаус и Керълайн имат специален момент в гората.

Цветозаря 15.08.2019 в 22:01 Отговор

На 6 април г. Жанр: Драма , Криминален , Научно-фантастичен.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.