Red hot chili peppers scar tissue превод

Публикувано на: 12.08.2019

Техните места са заети от Джон Фрушанте и Чад Смит , с които бандата издава през супер успешния албум Blood Sugar Sex Magik и получава световна слава и признание. Продуциран е отново от Рик Рубин , а Джош Клингхофър е новото попълнение в групата. The Greeting Song.

Fi - Fu Fire. Още веднъж, същата година Чили Пепърс са помолени да запишат песен към анимационния филм Beavis and Butthead Do America.

Преоткривайки таланта си, Джон помага и на групата, която не е творила песни повече от 2 години. Funky Crime. Nobody Weird Like Me. Страница в IMDb.

Grand Pappy Du Plenty. За подготовка към австралийската част от турнето за китарист е избран Зандер Шлос, впечатлени от прогреса на формацията. Good Times Boys. Rolling Sly Stone.

В началото на година, който не успява да впечатли Флий и Кийдис.

  • Ред Хот Чили Пепърс записват песни от началото на година, като излизат от студио за кратко през март и август , когато продължават турнето Californication във Великобритания. Уорнър Брадърс EMI.
  • F - G Funky Monks.

Red Hot Chili Peppers - Scar Tissue Текст

Поради тези слухове Чад Смит е единственият от групата, който не остава да спи в имението през нощта. Преоткривайки таланта си, Джон помага и на групата, която не е творила песни повече от 2 години. I Could Die For You. Parallel Universe. Shallow Be Thy Game. Слабите продажби и неодобрението на музикалните критици водят до уволнението на Енди Гил.

My Friends.

  • Стилът на групата е разнообразен, като включва елементи на фънк рок , алтърнатив рок , психеделичен рок , пънк и хард рок.
  • Battle Ship. Отново продуцент е Майкъл Байнхорн, който налага на новака Джон Фрушанте стила на хеви метъла , което смущава младия китарист и го прави доста раздразнителен по време на записите.

Церемонията се състои в чест на Кийдис, който през годините помага на зависимите от наркотици. Но поради ангажименти с What is This. Jungle Man. След концерта в Тайланд турнето е отложено поради катастрофа на Антъни Кийдис с мотоциклет. I Found Out. Така той става седмият поред китарист на групата.

ГЛЕДАЙ ТУК!

Посетен на 2 октомври По време на записите Джон Фрушанте набляга на стил, вдъхновен от Джими Хендрикс , който проличава в много от китарните сола в албума. Групата започва концертите почти винаги с ипровизирана част, която се свързва с изплъняваната след това песен.

Посетен на 5 май. Официално причината е обявена като неразбирателство и желание на Дейв да концентрира усилията си върху соловия си проект Spread. През трите месеца на записи атмосферата е много по-спокойна, като Рубин балансира нуждата на групата да свири фънк рок с включени елементи на хеви метъл и рап.

Основна статия: Californication албум. A - B Around The World.

ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ

The Greeting Song. Въпреки, че не е сингъл, песента е пусната за свободна покупка, както и като безплатна песен за тези, които вече са поръчали албума на групата. На следващата година Ред Хот Чили Пепърс си вземат почивка.

Stadium Arcadium - Mars album. Междувременно задълбочаващите се проблеми на Хилел Словак с наркотиците го отчуждават от групата и учестяват грешките му на сцена.

Отначало отношенията между тримата и Наваро изглеждат прекрасни, но с напредване на записите на повърхността започват да изплуват проблеми. Subway To Venus. The Adventures of Rain Dance Maggie. Rivers Of Avalon. Se - Sh Sex Rap. Search And Destroy.

Съдържание

От явилите се в този ден е нает Джеси Тобаяс , но участието му също като това на Арик Маршъл, е кратко, след като не се вписва добре в редиците на групата. Продажбите са задоволителни, въпреки по-слабото представяне спрямо Blood Sugar Sex Magik. Въпреки всички проблеми албумът е издаден на 12 септември

Special Secret Song Inside. Въпреки това той достига 18 позиция в класацията на Billboard за продажби. Right On Time. You Always Sing The Same.


Facebook
Twitter
Коментари
Мералина 15.08.2019 в 13:08 Отговор

През лятото на година Ред Хот Чили Пепърс пускат обява за нов китарист в местен вестник.

Ксандриния 13.08.2019 в 16:49 Отговор

Breaking The Girl.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.