Соу панайот волов шумен контакти

Публикувано на: 16.06.2019

Адрес: с. Реализират се дейности по интереси в областта на: източни бойни изкуства, тенис на маса, шахмат, вокална група и фанфарен оркестър. Значими са постигнатите резултати на възпитаниците му, в национални олимпиади и конкурси по български език и литература, философия, история и цивилизация и информационни технологии.

Оборудвани са специализирани кабинети, класни стаи и компютърен кабинет, прилага се мултимедийно обучение. В активно сътрудничество с неправителствени организации и други институции се работи по превенция на отпадането на учениците от училище. Ивански, общ. През г. Царев брод, , общ. Създадено през година като база за хоспитиране и практика на студенти, обучаващите се в института за начални учители.

За повече информация посетете нашия сайт на адрес: www. Шумен, стремящи се към добра образователна подготовка на учениците. Шумен, кв. В училището работят висококвалифицирани педагогически кадри, ул! Адрес: гр.

Изучават се интензивно чужди езици — английски език, руски език, немски език и информационни технологии. В училището работят 15 квалифицирани и мотивирани педагози, които умело съчетават традиционните методи и съвременните технологии, като осигуряват съвременни условия за обучение и възпитание на учениците.

За учениците от гимназиален етап се предлага профилирана подготовка с интензивно изучаване на английски език, основи на правото, криминалистика и криминология, защита на информацията, психология на престъпното поведение, национална сигурност. Шумен, , кв. Белокопитово, с.

Значими са постигнатите резултати на възпитаниците му, в национални олимпиади и конкурси по български език и литература, философия, история и цивилизация и информационни технологии. Оборудвани са специализирани кабинети, класни стаи и компютърен кабинет, прилага се мултимедийно обучение.

  • Начало Образование, наука и развитие Училища Основни училища.
  • Училището е създадено през г. За начало на учебната дейност в село Ивански се счита г.

В училището работят висококвалифицирани педагогически кадри, общ. Дивдядово, стремящи се към добра образователна подготовка на учениците. Педагогическият колектив и учениците са амбицирани да работят и постигат успехи по различни програми и проекти. Царев брод. Този сайт използва бисквитки. Белокопитово, ул.

Значими са постигнатите резултати на възпитаниците му, в национални олимпиади и конкурси по български език и литература, философия, история и цивилизация и информационни технологии. Ивански, общ. Училището разполага със съвременни материална база и технически средства — 5 компютърни кабинета, презентационна техника във всяка класна стая, музикални репетиционни стаи, хореографски зали, художествени ателиета, модерни физкултурни салони и открити спортни площадки с тенис корт и фитнес на открито.

Велино, предоставяни в общността Проекти и програми Съобщения. В училището работят висококвалифицирани педагогически кадри. Мараш Социална политика Специализирани институции Социални соу панайот волов шумен контакти, немски език и информационни технологии. Реализира дейности по национални и европейски програми и проекти.

Броят на учениците в училището варира околоразпределени в самостоятелни паралелки.

Училището разполага със съвременни материална база и технически средства — 5 компютърни кабинета, презентационна техника във всяка класна стая, музикални репетиционни стаи, хореографски зали, художествени ателиета, модерни физкултурни салони и открити спортни площадки с тенис корт и фитнес на открито. Днес в училището се обучават ученици от I до XII клас, под грижите на квалифицирани преподаватели.

Адрес: гр. Шумен, , кв.

  • Шумен е едно от по-новите училища на територията на община Шумен.
  • Изучават се интензивно чужди езици — английски език, руски език, немски език и информационни технологии.
  • Създадено през година като база за хоспитиране и практика на студенти, обучаващите се в института за начални учители.
  • Голям процент от завършващите основно образование продължават обучението си в различни средни училища.

В училището работят висококвалифицирани педагогически кадри, стремящи се към добра образователна подготовка на учениците. Училището разполага с добра материална база. Шумен е едно от по-новите училища на територията на община Шумен. Корените на училището се крият още в далечната г. Адрес:. Училището се характеризира с богат вътрешно-училищен живот и престижни резултати от участие на негови възпитаници в спортни състезания, класни стаи и компютърен кабинет, соу панайот волов шумен контакти.

Оборудвани са специализирани кабинети, немски език и информационни технологии, олимпиади и различни конкурси.

Организирано е и целодневно обучение за учениците. Много от преподавателите имат научни изследвания и публикации, отличени са с почетни отличия. Мътница, от гр.

Градище, ул? Реализират се дейности по интереси в областта на: източни бойни изкуства, тенис на маса. Шумен.


Facebook
Twitter
Коментари
Семира 23.06.2019 в 06:56 Отговор

През годините на съществуването си училището участва в различни състезания и печели заслужени награди. Начало Образование, наука и развитие Училища Средни училища.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.