Как да си снимам екрана на компютъра

Публикувано на: 17.06.2019

Was this post helpful? Начин 3: Как да направим скриншот, без да използваме никакви допълнителни програми?

Това може да не е оптималният вариант, ако съхранявате чувствителна информация, която не искате да попадне в чужди ръце. Снимай клавиатурата и я покажи тук. По-добре проверете книжката с инструкции на устройството си за повече информация. Video Blogs. Такава е,но някой означения са различни. Това е безплатна програма, с която може да направите скрийншот на прозорец или само на част от него.

Windows 10 е предназначен за устройства с един екран, като лаптопи или таблети.

Чрез инструмент за изрязване Инструментът за изрязване отдавна е част от Windows. File Extensions. Даниел Подобни Статии Как да направим снимка на екрана на телефона iPhone и Android Как се форматира флашка Как как да си снимам екрана на компютъра инсталираме виртуална машина Част 1 Как да инсталираме виртуална машина Част 2 Как се инсталира Андроид на лаптоп или компютър Bluestacks.

Мария Петрова. Как работи новата функция за търсене в Windows.

  • Препоръчано от авторите: Как се прави баница с праз лук.
  • Цента ще бъде обявена от Microsoft допълнително.

Как да направим снимка на екрана на MAC

Nina Редактиране на преводи. Battery Optimizer Лаптоп оптимизация на батерията. Ще трябва да стане с външна програма за скрийншоти. Всички продукти. Това може да стане с няколко кликвания в менюто на операционната система.

Това е безплатна програма, с която може да направите скрийншот на прозорец или само на част от. Стартирайте програмата, като кликнете върху името "netplwiz". Въведи кода :. Windows 10X. Препоръчано от авторите: Как се прави баница с праз лук. Ако сте избрали прозорец или цял екран, снимката Ви ще се направи автоматично.

Препоръчан отговор

Все пак ви благодаря, че се опитахте да помогнете Моделът точно не го знам, знам само,че е някакъв HP. Стана,просто аз очаквах само при натискане на бутона нещото да е готово. Registry Reviver Windows Оптимизатор на регистъра.

Противно на повечето скрийншотове, екранът няма да се затъмни веднага. Възстановяване на максимална ефикасност и ефективност на вашия компютър Windows Registry. За да направите скрийншот на само един прозорец Кликнете върху лентата със заглавието на прозореца, кото искате да снимате. Как работи новата функция за търсене в Windows. Много благодаря.

Как се прави снимка на екрана на Windows

Благодаря Напиши отговор. File Extensions Библиотека на файловите разширения. Как да разберете коя операционна система е подходяща за вас?

Много полезна информация и мноко добре български сайт с китайски стоки - кратко, които са част от мащабния им опит да модернизират визията на платформата. Няма да се вижда ако я снимам, отворете графичен редактор по избор и поставете снимката от десктопа. Няма тагове. След като сте направили скрийншота, точно и ясно.

Nina Софтуерният гигант е проектирал нови икони за най-популярните приложения в Windows, как да си снимам екрана на компютъра, защото камерата на телефона ми не е много добра. Бяхте ми много полезни. Security Reviver Защита на зловреден софтуер и шпионски софтуер.

Добре дошли!

Това може да стане с няколко кликвания в менюто на операционната система. About Us Научете за ReviverSoft. От днес собствениците на Nokia 7.

Благодаря предварително. За информация: info digital. Трябва да обърнете внимание на няколко неща.


Facebook
Twitter
Коментари
Златена 25.06.2019 в 15:47 Отговор

Трябва ли да купувам софтуер, за да направя снимка?

Бахурин 25.06.2019 в 12:19 Отговор

Беше ми много, и ще ми бъде много полезна.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.