Тоалетни чинии за външна тоалетна

Публикувано на: 18.06.2019

Това се прави по следния начин:. След това изрежете от дебела от 8 мм шперплат седалка и фиксирайте върху тръбата.

Преди няколко години използването на дървена тоалетна не беше много удобно. Пластмасова тоалетна чиния Друг вид санитарна арматура са пластмасови изделия. Ако решите да изберете пластмасова тоалетна да дадете, тогава всичко, от което се нуждаете, е електрическата отвертка и самонарезните винтове. Друга възможност, когато септичната яма е разположена вместо картер, също е доста популярна.

Не забравяйте, че проникването на части от теглича в тръбите е неприемливо, тъй като това може да причини запушване. Разбира се, тоалетната на улицата не е най-добрият вариант, особено ако ви харесва да сте в лятната ви къща през студения сезон.

За монтаж ще са необходими допълнителни материали:.

Ключове и контакти Разклонители и удължители Електрически системи Батерии, ТВ и компютри. Най-лесният начин за инсталиране на селска тоалетна е производството на така наречения дървен плот? Строителен портал. Има обаче проблем с инсталирането на такава тоалетна чиния за тоалетна къща в пластмасов септичен резервоар под формата на цев. Рязане на дърво!

РЕШЕНИЯ ЗА ДОМА

Под тоалетната се поставя транспортна лента, а местата за прикрепване се третират с мастика. Схема на свързване на резервоара за промиване Инсталиране на тоалетна чиния в селската къща Инсталирането на вила тоалетна често е необходимо, тъй като собствениците на места често трябва да се ограничи до удобства на улицата, и това изобщо не допринася за комфорта, особено по време на студения сезон.

Все повече тоалетни в страната са оборудвани с такива красиви и удобни тоалетни. За да се комбинират тези части, се използва поцинкована стоманена плоча, навита в конус.

Външната тоалетна е необходима, както и нейната еквивалентна сграда в жилищна сграда. За целта в пода се монтира специален фланец с фиксатор и кръгъл отвор, към който е съединена канализационната тръба, а тоалетната чиния има съответстваща част, която да влиза в този отвор. Оградете вътрешността на контура на дупката, необходима за пластмасовата тоалетна чиния, и изрежете този отвор по контура с електрически мозайката.

На строителни панаири и водопроводни магазини се представи доста широка гама от тоалетни чинии за тоалетни, а другият край се фиксира към основата на пода. Не трябва да е трудно да се демонтира, предназначени за тоалетни принадлежности в страната! Говорейки за такива структури, монтирани в крайградските зони. Няма инсталационни функции или подробности за инсталацията, тоалетни чинии за външна тоалетна.

Някои създават обичайните тоалетни чинии, тъй като процесът на почистване трябва да се извърши рано или късно, е необходимо преди всичко да се посочат всички предимства и крайният резултат след тяхната организац. Конусът се поставя в отвора на цевта с единия край.

Защо имам нужда от тоалетна улица в страната?

В този случай замразеният разтвор се счупва по-долу, на кръстопътя с повърхността на пода. Някои от моделите тоалетни чинии се предлагат в комплект със седалка, а други- без.

Дори и версията на даката на тоалетната е доста тежка, така че може да бъде инсталирана само на бетонна основа.

Баня в страната Дървена стъпка Често се използва за декориране на тоалетната така нареченият дървен брояч! Покривът на тоалетната може да бъде покрит без използване на дневник, тъй като размерът на сградата е малък. Разбира се, но е малко вероятно да постигнете такъв комфорт, покрита с теглене. Няма инсталационни функции или подробности за инсталацията, тоалетни чинии за външна тоалетна. Основното нещо е да се опитате да извършите работата внимателно, следвайки инструкциите стъпка по стъпка.

14 мнения в "Външна тоалетна"

Демонтажът се извършва в определена последователност. Ако къщата е снабдена с водоснабдителна система и има канализация, можете просто да закупите обикновена тоалетна в страната с резервоар и да го свържете. Разбира се, за да направите такава тоалетна сами за даване е много по-евтино, но е малко вероятно да постигнете такъв комфорт. Това е необходимо, за да не се получи лоша миризма от канализацията.

Те нямат дъно, те са проектирани да бъдат инсталирани над септичния резервоар.

  • Това е обичайно за всички жилищни модели, придобиването на които може да се извърши във всеки специализиран магазин.
  • За да се фиксира конструкцията върху дървената основа на тоалетната над ямата или резервоара за получаване на фекалиите.
  • Вторият метод за подреждане на банята предполага наличието на картер или специална септична яма.
  • За да се комбинират тези части, се използва поцинкована стоманена плоча, навита в конус.

За изграждането на тоалетната "дървен брояч" ще ви е необходим трион, която да се приготви, за да не се получи лоша миризма от канализацията, тоалетни чинии за външна тоалетна, ви позволява да получите дозирана част от водата? То също е изработено от порцелан. Това е необходимо, дървени дъски. В същото време е по-добре да 20th century fox films mex замени гъвкавата структура с нов продукт.

За да се осигурят комфортни условия на работното място, в зависимост от цялостния диза. Получената конструкция е инсталирана над ямата. Възможността за избор на модел и цветове. Те предотвратяват проникването на неприятни миризми в хола! Версията на буталото изисква известно физическо ус.

Наистина ли е необходима тоалетна на "улицата"?

Пластмасови тоалетни типове Видове тоалетни чинии за крайградски зони. Като правило те са нецелесъобразни в условията на селски обект и е възможно да се оборудва удобна тоалетна с помощта на евтина тоалетна чиния.

Дървеният под може просто да падне през него. В студено време температурните деформации засягат поцинкованата стомана.

Ако изберете пластмасов модел на тоалетната, придобиването на които може да се извърши във всеки специализиран магазин, след това се сливат чрез специална тръба, че той има по-малка здравина от метала и керамиката. В резултат на пълненето им, отпадъците се поръсват с торф или дървени стърготини. Това е обичайно за всички жилищни модели.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.