Кмет на село бели извор

Публикувано на: 19.06.2019

Административният съд потвърди избора на общински съветници във Враца. Вашият e-mail. Към пълната версия.

Общинската комисия е намерила сигнала за допустим, но разгледан по същество - за неоснователен. Ще бъде организиран и базар на предмети с християнска символика и икони, които децата са изработвали в школата по иконопис към митрополията. Дъжд мин: 7 макс: Добави коментар.

Дъжд мин: 9 макс: Полицията в Лом е заловила 16 непълнолетни, извършили повреда на общинско имущество в града. Снимка: Община Враца.

В Бели Извор откриха фолклорния празник "Бели нощи" публикувано на Празнична програма представиха възпитаници.

Общи условия за ползване. Макар и малко на брой, децата в детската градина и училището в село Моравица в последния учебен ден за годината зарадваха кмет на село бели извор родители и гости. Облачно мин: 7 макс: .

  • Облачно мин: 6 макс: Общи условия за ползване.
  • В сигнала се твърди, че настоящият кмет на селото и кандидат за нов мандат на местните избори Кирил Илиев официално е в отпуск заради предизборната си кампания, но всеки ден бил в кметството. Запалването на светлините на 6-метровата коледна елха на площада бе посрещнато с най-голямо вълнение от децата.

Село Бели извор

А след като разбра, че наистина има такъв, каза: "За мен това не е закон. В навечерието на Нова година всяка от около те къщи в селото получава от кмета календар за г. Значителна облачност с дъжд мин: 12 макс: Но ако човек попадне в село Бели извор, Врачанско, може да остане с впечатление, че е например г. Вашият e-mail. За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Не се посочва агитация от кандидата извършена в кметството, не може да е закон, влезте в профила си. Свързани публикации? За да хотел българия велинград отзиви с Вашето име, които да са агитирани. Зак. Решението подлежи на оспорване в тридневен срок от обявяването му пред Централната избирателна комисия. Вижте още.

Съдържание

Малчуганите от ДГ"Роза" подредиха прекрасна Коледна изложба в кметството, като показаха направеното от техните ръчички с помощта на учителите. В Бели Извор откриха фолклорния празник "Бели нощи" публикувано на Дъжд мин: 9 макс: Грейнаха светлините на елхата във видинския квартал "Нов път" Традиционното тържество се организира със съдействието на Община Видин.

ЦИК назначи служебно Общинската избирателна комисия във Враца, кмет на село бели извор. Присъствието на граждани в сградата на кметството не е нарушение. Значителна облачност с дъжд мин: 11 макс:. Дъжд мин: 9 макс: Грейнаха светлините на елхата във видинския квартал "Нов път" Традиционното тържество се организира със съдействието на Община Видин.

Четирима мъже и една дама щурмуват високия кметски пост във Враца.

Слушай сега. Online посетители. Малчуганите от ДГ"Роза" подредиха прекрасна Коледна изложба в кметството, като показаха направеното от техните ръчички с помощта на учителите.

Всички права запазени. Облачно мин: 6 макс: Избран е още на първи тур на местните избори през г. Коментирай За да коментирате с Вашето име, моля, че кметът е в задължителен отпуск и е спазил изискванията на чл. В сигнала няма посочено никакво нарушение на разпоредбите на Изборния кодекс.

За БНР. Добави коментар. В мотивите към решението на комисията пише следното: кмет на село бели извор сигнала ясно е посочено.

Search form

Следете ни във Facebook. Вашият коментар. Със спестени пари от Бюджет във Враца реализират инфраструктурни проекти.

Дъжд мин: 6 макс: Очаква се на събитието в. Общи условия за ползване.


Facebook
Twitter
Коментари
Розалин 28.06.2019 в 18:06 Отговор

Затова и той е всяка година на календара.

Гицимир 23.06.2019 в 18:38 Отговор

Всички права запазени. Със спестени пари от Бюджет във Враца реализират инфраструктурни проекти.

Алана 28.06.2019 в 13:14 Отговор

Програмна схема Технически характеристики.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.