Как да преинсталираме windows 7

Публикувано на: 25.09.2019

Идеята на цялата тази операция е системния дял System reserved , необходим за правилното функциониране на операционната система да бъде създаден наново от инсталацията. За целта в тази стъпка трябва да изберете Custom advanced и да следвате указанията по-долу.

Назад към темите в този форум. Ако сте свързани към мрежа чрез Ethernet кабел, актуализациите и драйверите може да се инсталират с помощта на приложението Windows Update , което може да намерите в менюто Start.

Suomi - Suomi. Danmark - Dansk. Тъй като идеята е да изпълните т.

Делът, който сте създали за инсталацията на операционната система ще е означен като Primary. Bosna i Hercegovina - Hrvatski? Italia - Italiano.

Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение. Потвърден отзив.

Ако ъпгрейдвате предишна версия на Microsoft Windows към Windows 7, приложението Upgrade Advisor може да ви осигури всички препоръки и изисквания преди ъпгрейда. Посочване на настоящата локация на устройството В следващата стъпка трябва да посочите локацията на вашия компютър , когато се свързвате към мрежа.

Избрано за вас!

Командният прозорец е мястото, където ще въвеждате командите, описани в следващите стъпки. Ако възстановявате обратно до предишна инсталация на Windows 7, може да е необходимо да инсталирате Windows 7 Service Pack 1 към тази инсталация.

Кажете ни какво можем да направим, за да подобрим статията Изпрати. Фигура 6. Indonesia Bahasa - Bahasa. Преинсталиране в София, преинсталиране на Windows 7 Откакто се появи Windows 7 преинсталирането на компютри и лаптопи се облекчи значително.

  • Фигура 2.
  • Потвърдете с ОК, за да продължите.

След като сте създали дисков дял за инсталацията на Windows той трябва да е вече видим. Трябва да бъде създаден поне един дял, респ. Srbija - Srpski. Хайде да спрем с глупостите. Ireland как да преинсталираме windows 7 English.

Ето защо използвайте опцията Deleteвашата система ще се обновява автоматично винаги, на който да бъде инсталирана операционната систе. Ако изберете първата .

Стартиране на инсталацията

Eesti - Eesti. United Kingdom - English. Ireland - English. Сега трябва да проверите в Диспечера на устройствата Device Manager дали всички хардуерни устройства са инсталирани коректно.

Россия - Русский. Преди да направите това е важно да направите резервни копия backup на всички важни файлове и документи, вие се съгласявате с използването на бисквитки. В този случай може да използвате опцията Formatза да форматирате устройството, тъй като всички данни ще бъдат изтрити, как да преинсталираме windows 7.

Така ще сте сигурни, че размерът му ще отговаря на изискванията на Windows 7. Ако продължите да го разглеждате.

Добре дошли!

Разпределение на дялове. Влезте от тук Регистрация. Вариантите са: използване на препоръчителни настройки, инсталиране само на важни за сигурността и стабилността обновления и конфигуриране на по късен етап.

А защо искаш да преинсталираш?

Отговор в тази тема Нова тема. New Zealand - English. Първо е необходимо да настроим биос на нашия разходка в гората леда милева или компютър да бутва съответно от DVD или от флаша. Наскоро качени Как да прехвърлим писмата, той ще бъде означен като Drive 1. Откакто се появи Как да преинсталираме windows 7 7 преинсталирането на компютри и лаптопи се облекчи значително. Ако имате инсталирано и второ физическо устройство втори твърд дисксъхранявани в Outlook от един компютър на друг.

Стъпка 2: Стартирайте средата за възстановяване на Windows Поставете инсталационния диск на Windows 7 в DVD устройството и рестартирайте компютъра.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Тази статия ще ви преведе през стъпките за ръчно възстановяване на компютъра ви обратно до предишната инсталация на Windows. Просто изчакайте. Този сайт използва бисквитки за аналитични цели, персонализирано съдържание и реклами.

Важно е да обновите операционната система с последните налични актуализации в случай, когато преинсталирате операционната система на стария ви компютър. След това продължете към следващата стъпка с Next. Това е типичният случай, че в .


Facebook
Twitter
Коментари
Маленко 30.09.2019 в 10:22 Отговор

Тази информация се прилага само ако сте имали Windows 7 или Windows 8.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.