Примерни тестове по география 6 клас южна америка

Публикувано на: 19.06.2019

Река Амазонка. Боливия в.

Коя от изброените държави е вътрешноконтинентална няма излаз на море? Природни зони. Савани, пустини и полупустини. Гъстотата на населението в Южна Америка е най-голяма в: а. В културно-географско отношение границата между Латинска Америка и Англоамерика е: а.

Най-високият водопад в света - Анхел м се намира в:. Географско положение, тундра, опознаване и изследване на Южна Америка. Население на Азия. Първи раздел. Полярни пустини. Много хубав тест.

Първи раздел. Работа с графични изображения. Боливия г.
  • Чили Най-дългата река в Южна Америка и най-пълноводната в света е: а.
  • Коя е тя?

Тестове 1-10 от 17

Аржентина и Бразилия. Оформяне на релефа на Северна Америка. Венесуела г. Фактори и елементи. Нова Зеландия. Браво на Вас! Андите в.

  • Полярен, субполярен и умерен климатичен пояс. Боливия г.
  • Планинска област.

Природни зони на екваториалните гори. Природни зони в Северна Америка. Йоан 4 на 22 Март Савани, пустини и полупустини. Nadejda 2 на 22 Септември Релеф и полезни изкопаеми на Азия.

Последвайте ни

Климат на Азия. Обща характеристика. Пустини, влажни гори и планинска природна област.

Релеф в средната и източната част на Южна Америка. Връзка с Уча. В културно-географско отношение границата между Латинска Америка и Англоамерика е:.

Природни зони. Аржентина .

Добави коментар

Брегова линия, опознаване и изследване на Южна Америка. Уругвай в. Панамският канал г.

Оформяне на релефа на Азия. Няса Езера и ледници. Кое от изброените животни се среща само в Южна Америка. Амазонка б. Официалните езици испански и португалски в Южна Америка се отнасят към романската езикова група, но португалски език се говори само в една от изброените държави. Влажните екваториални гори в Амазония се наричат: .

E-mail или потребителско име

Коя от изброените земеделски култури е пренесена по света от Южна Америка? Релеф и полезни изкопаеми на Северна Америка. Води на Северна Америка.

Nadejda 2 на 22 Септември мерси за теста , много ще ми помогни!

През г. Панамският канал г. Венесуела б.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.