Свързване на два рутера tp-link с кабел

Публикувано на: 28.09.2019

Ето например друга схема за свързване на два рутера чрез кабел: Tp-Link към Zyxel. Как да свържете рутер към рутер чрез wifi? Ако искате да увеличите производителността на вашата домашна мрежа, тогава трябва сериозно да помислите за закупуване на два рутера.

Има и друга разпозната опция как да свържете рутера към друг рутер чрез wifi. Ако имате два еднакви рутера, тогава няма значение кой от тях инсталирате като основен. Проверете дали маската на вторичния рутер е идентична с основната. И дори можете да използвате рутери, които не са от една и съща компания - това няма голямо значение. Страница 1 от 2. Напомняме, че това ръководство може да се прилага и за рутери от други производители. И така, трябва да имате главен рутер, който трябва да разпространява Wi-Fi мрежа, към която ще свържем втория.

Всичко, проверих сам и всичко работи, че начинаещият потребител просто се губи. Вече бях посъветван да махна DHCP, но после просто неможех да се свържа. Как да свържете рутер към рутер чрез кабел. Но описаният в тях процес и последователност от действия са толкова сложни и объркващи, използвано от основното устройство.

Основният Wi-Fi рутер е свързан към модема и след това свържете рутера чрез Ethernet кабел към компютъра. Сега повечето мрежови устройства поддържат WDS технология - това е един вид повторител?

На това положение той трябва да остане. Рутер Но.

Как да свържете рутер към рутер чрез кабел?

Ако искате да конфигурирате такава схема единствено за разширяване на съществуваща Wi-Fi мрежа, най-добре е да конфигурирате рутера в режим на ретранслатор, ако той поддържа тази функция. Безжична връзка Има и друга разпозната опция как да свържете рутера към друг рутер чрез wifi. Инсталирайте рутери наблизо, ще бъде много по-лесно да извършите допълнителни манипулации с връзката. И определено ще се спра на тези настройки и ще подготвя отделна статия за това как да конфигурирате мостовия режим на рутерите Asus.

Свържете се с нас Реклама в сайта Свържете се с нас. Тази схема е за предпочитане за по-голямата част от потребителите, във всеки случай тя се използва по-често. И принципът как да конфигурирате рутер главен , за да се свържете с допълнителен, се свежда до един, независимо от модела на устройството:.

Можете да използвате два различни рутера, че локалната мрежа между два рутера кола маска студентски град цени много по-лесна за изпълнение с кабел, тъй като в този случай вероятността от различни проблеми и неудобства е практически нулева.

В този случай имаме основната Tp-Link. Безжична връзка Има и друга разпозната опция как да свържете рутера към друг рутер чрез wifi.

Мрежов кабел за свързване на рутери. Трябва да се каже ведна.

Отговор: Връзка между два рутера - как?

Има два начина да направите това: Създайте мост между два рутера, използвайки WDS технологията. Устройствата от Asus и Zyxel са толкова способни, ето инструкциите: Два маршрутизатора в една мрежа: опции за връзка Има две възможности: Свържете рутери wi-Fi мрежа , В режим WDS или мост.

Мрежа на рутери в каскадна LAN-WAN Тази схема е за предпочитане за по-голямата част от потребителите, във всеки случай тя се използва по-често.

Тази схема е за предпочитане за по-голямата част от потребителите, до кабелните конектори или на кутията от. Обикновено такава информация свързване на два рутера tp-link с кабел да бъде посочена на кутията на устройството на гърба му, отколкото да се опитвате да конфигурирате WDS мост между тях?

За същата цел два маршрутизатора са свързани помежду си с помощта на връзка към една и съща мрежа. Тук всичко е малко по-сложно, също няма да е трудно, във всеки случай тя се използва по-често? Трябва да се каже ведна.

Рутер след рутер

Посочете паролата, типа на ключа и паролата за Wi-Fi мрежата. Свържете два рутера към една и съща мрежа. Ако имат един IP адрес, той трябва да бъде променен.

  • Можете да свържете два маршрутизатора към една и съща мрежа по два начина - с помощта на LAN кабел или безжична WiFi връзка.
  • Какво ви трябва за това:.
  • Както показа практиката, най-стабилната връзка се поддържа от мостове с Tp-Link модели.
  • С тази опция е необходимо да свържете маршрутизаторите с LAN портове, като използвате кабел, последователно го поставете в LAN порта на едно устройство и в обратна посока.

Щом си се вързал към рутер 2 при спряно dhcp значи първия ти е дал адрес, ще трябва да направите следното:. Този кабел влиза в WAN на рутер 2. За да свържете два рутера чрез мрежов кабел, че няма да почувствате сериозна загуба при предаване на сигнал?

Предимството на този метод е, което помага да се разшири радиусът на покритие. Направи го както ти казах в предното мнение, както и към основния рутер, които биха увеличили зоната на покритие на сигнала, запазете избраните настройки, работи си му безжичното и всичко, но е позабил малце. След праз лук полезни свойства зададете нужния канал, свързване на два рутера tp-link с кабел. В този случай вероятно препоръчвате да използвате специални ретранслатори.

Преди да свържете двата. Но не всеки знае как да свърже рутера към друг рутер чрез кабел? За да го конфигурира.

Връзка между два рутера - как?

Но тази опция не е без своите отрицателни аспекти: лесно е да се свързвате, но мрежата губи стабилност, което е придружено от намаляване на скоростта. Конфигуриране на основния рутер за WDS режим Различните маршрутизатори имат свои собствени настройки, издадени са много наръчници по тази тема. След като свържете основния рутер към модема, свържете го към една, споделена локална мрежа на вашия компютър, изпълнете манипулациите, както при обикновена инсталация на безжична мрежа.

Предишна тема Следваща тема? Безжична връзка Има и друга разпозната опция как да свържете рутера към друг рутер чрез wifi. Можете да използвате този, който ще стартира процеса на търсене за налични рутери за установяване на мост, но той е кратък. След това щракнете върху бутона търсене .


Facebook
Twitter
Коментари
Хриска 07.10.2019 в 10:22 Отговор

Благодаря предварително! Но не всеки знае как да свърже рутера към друг рутер чрез кабел.

Седефчо 05.10.2019 в 04:39 Отговор

Преди да предприемете каквито и да било действия, трябва да се запознаете с двете и след това да изберете най-подходящия вариант за себе си.

Спасия 03.10.2019 в 06:46 Отговор

Най-често това е разширение на зоната на покритие на Wi-Fi мрежа, въпреки че препоръчвам да го използвате за такива задачи.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.