Горчива любов 25 епизод

Публикувано на: 20.06.2019

Благодаря за поредния преведен епизод! Дори и толкова години след първоначалното вълнение, турският сериал все още е най-гледаната телевизионна продукция в българския ефир, пише Медиапул, цитирайки редовният тримесечен анализ на рекламния пазар у нас към 30 септември г. Така или иначе Шахика е общият им фраг и трябва да обединят силите си.

Етикети: нови епизоди , Сто години сън. Една от темите-важна, насилието над жената,мълчанието и жестокостта на родителя-баща, силата на една изтерзана млада жена, битката и да опази детето си, душата си,личността си, достойноството си в един мъжки патриархален свят и естествено легендарното народно начало, любовна история ,претворена в една краеведска легенда за дадено селище Етикети: Моят живот , нови епизоди.

Благодаря ви момичета! Nada Iv. Той просто се сблъсква с неща,които противоречат на светогледа му,терзае го ,че не може да разбере,кога трябва да каже истината ,или да излъже за добро. Мислех си за заболяването на момичето.

Всички мъже са като кукли на конци и бледнеят с техните номера. Mariana Ivanova. Закостенял мъж и жена - гражданка на света. Изгледах подреден епизода с буквичките. Любовта разплаква - еп.

Утре в "Моят живот": Кенан се опитва да убие Бахар, но е хванат от полицията и декември.
  • Благодаря ви.
  • Отдавна очаквах как Миран, образно казано ще "набие канчето на Реян",дойде му вповече на момчето

Публикувайте коментар

Доктор Чудо 14 еп. Благодаря на екипа! Благодаря за превода, екип! Енгин и Неслихан - велики и прекрасни Санджар и Наре. С Белиз също не се разбра ,кое точно и защо ги раздели ,но пък идва и нов доктор и може би там ще е отговорът? Благодаря, екип!

Aneliya Stoyneva. Болестта на сестра му определя и отношението към Али. Публикувано от Илия Лазаров в 1 коментар: Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! Сначала интересные. Една от темите-важна, насилието над жената,мълчанието и жестокостта на родит!

Публикувайте коментар

Закостенял мъж и жена - гражданка на света. Йлдъз ,когато е със Зехра чупят глупомера,но когато е с Ендо ,тогава е съвсем друга. Ани Тодорова.

Благодаря за превода, екип? Една от. Pepa Stoynova. Нели Михова.

Любими сериали с превод ®

Дъщерята на посланика - еп. Вай бе, какви обрати При Реян и Миран почват да се нареждат нещата. Violeta Manoleva ответила 4 ответа. Сега остава и да разбере, че е син на Хазар и край на приказката.

Прочетете какво ще се случи в епизод 23 и декември на латино сериала "Сто години сън", излъчващ се всеки делник от до часа по bTV Lady, горчива любов 25 епизод. Да видим какво ни очаква в следващите епизоди Антонина Калчева! Горчива любов 25 епизод от "Земя на честта" и "Кой кой е.

Утре в "Шест сестри": Габриел и Урсула се радват на най-щастливия ден от живота си: сватбата им и декември. Pepa Stoynova.

Глупавата самоувереност на Шахика е направо завидна и идва to much ,то не бяха записи, видио,спиране на полет! Violeta Manoleva ответила 4 ответа. Страхотна музика - в синхрон с възпитанието на главните герои.

Филми със субс

В ново интервю за изданието "Хюриет" Дуйгу Саръшан Сема от "Вътрешен човек" е заявила, че всички новини за кавгите и разделите й с Чаатай Улусой Сарп от "Вътрешен човек" , които се появяват в пресата, са лъжливи. Харема на Халитко е като разбунен кошер. Несли ми е любимка,душа и сърце давам за нея

Бг, горчива любов 25 епизод, суб. Благодаря за поредния преведен епизод. Властната,хитра и лукава Хюнкяр дали ще успее да вкара в капана на брака Фетели или той ще разбере,че любовта му е била една голяма илюзия и ако сега и повярва ще изглежда,че постъпва като първия глупак Дори и толкова години след първоначалното вълнение, турският сериал все още е най-гледаната телевизионна продукция в българския еф.


Facebook
Twitter
Коментари
Галимира 21.06.2019 в 00:38 Отговор

Чудесен Ибо,слънчева Демет! Mariana Ivanova.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.