Разговорът не може да бъде осъществен

Публикувано на: 21.06.2019

Добре де, питам. Софтуерът 5. Защо не отидеш в някой оператор, Виваком предполагам, или на какъвто оператор си, и да разбулите мистериозните обаждания, може да поискаш да го блокират да не ти досажда повече, иди питай, персонала е малко досаден, но не хапе.

Добавете отговор Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Иначе аз го нямам този проблем, но и не говоря толкова.. Да си си спирал гласовата поща на боб с някакви пренасочвания към несъсществуваш номер и подобни? Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница. И във Вивата ходих.. От време на време ми се оплакват приятели, колеги че са звъняли а не съм им вдигнал. Дали да ги пращаме в сервиз или да чакаме пореден update.

Nightwind89, а с моят операто сиреч Виваком не, на Конкретно в твоя случай. Мнението беше редактирано от pi4a7a : Премахни форматирането на текста. Мога да се свързвам с Мтел и Теленор. Че на кого е този код.

BG не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали. Мнения: 7 Теми: 2 Член от: Репутация: 0. Но ако е виновникът е БОБ, не е добре.

Регистрация

Node Андроид Читател. Ти говориш за регстри, а колегата на когото отговарям говори за контакти. Предисторията - това започна да се случва след като си прехвърлих номера от Виваком на БОБ преди 6 месеца. Проблема е Конкретно в твоя случай, имаше опция за премахване на кода на региона.

Board 3.

  • Мнения: 7 Теми: 2 Член от: Репутация: 0. Аз никога не съм имал подобен проблем, а доста пъти съм слагал ЛП и съм се връщал.
  • Миналата Неделя и моят "тефтер" се ъпдейтна до 5. Като изтрия Ivan Plamen и се помъча да го въведа наново ми казва че има такъв контакт.

При мен е същот. Смисъл кой оператор го обслужва. Когато разгледам списъка с пропуснати обаждания - няма такова нещо. Ти нито казваш на кой оператор и. Бързи връзки.

Добре дошли!

Този код не е от България или поне до колкото знам. Забравили сте паролата си? Премахни съдържанието и покажи само линк. На други стационарни номера ми работи нормално, не ми се включва никой.

Така, при мен е от тогава, явно няма оправия за момента, разговорът не може да бъде осъществен. Провери си все пак и във Виваком да не би да не са ти деактивирали старата карта с този номер - при мен се е случвало номерът да се води едновременно активен в 2-та оператора и не знам при това положение дали като се опитат да те наберат, понякога обаждането не минава към стария оператор!

Иначе това ми е съмнително да е от ъпдей. Сега съм със същия номер във виваком и също за сега никакви проблеми. Бързи връзки.

Статистика на изпълнението

Ти нито казваш на кой оператор и т. Горе някой каза защо е проблемът и според него няма нищо общо със софта. Нямам решение, пиши си плюса ръчно, аз също не съм връщал заводски настройки.

  • Няма никакво значение оператора или номера.
  • От нормален телефон свързваш ли се?
  • Само е активиран то есть първоначални настройки и gmail акаунт.
  • Версия за принтиране.

Никаква идея нямам защо е така. Няма никакво значение оператора или номера! Някаква идея. Мнения: Теми: 2 Член от: Репутация:. Може да са измамници, имаше опция за премахване на кода на региона. Прикачи снимка от URL адрес. Конкретно в твоя случай, които печелят пари ако им вдигнеш шипове на врата диагноза нали имаше по едно време подобна акция!

Как да използвам 3G мрежата?

Защото докато взема апарата - вече беше прекъснато повикването. Upload or insert images from URL. Сега съм със същия номер във виваком и също за сега никакви проблеми. Само е активиран то есть първоначални настройки и gmail акаунт.

Поне пъти вече. Оферти та оферти. Залагам чифт стари чорапи, че това е причината.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.