Учебна тетрадка по математика 5 клас просвета

Публикувано на: 22.06.2019

Предвидено е достатъчно място за решаването на множество алгебрични и геометрични задачи, както и място за чертежи, схеми и диаграми. Tелефон: 22 47 78 Доставка.

Маргарита Котева , Лилия Георгиева. Съдържанието им е съобразено със съвременното развитие на науката, с възрастовите особености и познавателните възможности на петокласниците. Сборникът е подходящо помагало и за учениците при тяхната самоподготовка за предстоящи писмени изпитвания или за самооценка на усвоените базисни знания и умения по математика в края на дадена тема или след завършен раздел от учебното съдържание. Отговорите на задачите са в края на помагалото.

Темите за писмени работи са разработени на три нива, по два варианта съответно с времетраене 10 мин, 20 мин и един учебен час. Съдържа 12 теста , разработени по последния модел на МОН за националното външно оценяване по математика в 7.

Еднакви триъгълници; 5.

Учебник по руски език за 5. Ще разгледат нови геометрични фигури - ромб, успоредник и трапец и ще намират лицата и обемите. Учебник по немски език за 5. New Edition. Математика за 5.

  • Klasse - Книга за учителя по немски език за 5. Наръчник по литература за 5.
  • Помагала за национално външно оценяване.

Още изгледи

Успоредник; 7. Входният и изходният тест са мерило за успешен старт и достоен финал по математика в 6. Страници : 1. Математика за 5. В тетрадката е предложена примерна тема за класна работа, с която учениците ще актуализират знанията, свързани с десетичните дроби и геометричните фигури.

Тетрадката съдържа и текстови задачи , чрез които се показва всекидневната приложимост на математическите знания в различни житейски ситуации, като на някои от тях са дадени стъпките за решаване , с което се улеснява усвояването на знанията за моделиране с линейни уравнения.

  • Познавателни книжки. Задачите във всеки тест са разнообразни по формат и степен на трудност, като обобщават изучения от петокласниците учебен материал.
  • Човекът и природата. Избери предмет

Математика за 5. Художествена литература. Учебна тетрадка по Информационни технологии за 5? Използвани са различни схеми, която бе преработена в съответствие с новата учебна програма, диаграми и чертежи за четене и интерпретиране на информац? В това ще ви убеди тази книга.

Синонимен речник на българския език

Книжарници Вижте къде може да намерите книжарниците ни. Тези пособия дават методически указания за всеки урок, като улесняват учителите в тяхната подготовка за учебния процес. Помагала за целодневно обучение и самоподготовка. Те са предназначени за обучение и самоподготовка на учениците.

Съдържа 12 тестаподредени тематично. Учебно помагало по български език и литература за избираемите учебни часове за 5. Прочети, разработени по последния модел на МОН за националното външно оценяване по математика в 7, разбери. Сборникът предлага задачи. Технологии и предприемачество.

Стенно табло: Музикални инструменти. Оркестър

Информационни технологии за 5. Учебник по френски език за 5. Учебник по английски език за Български език и литература.

Информационни технологии за 5. В това ще ви убеди тази книга, която бе преработена в съответствие с новата учебна програма. Помагалото дава възможност както за системна и ефективна учебна тетрадка по математика 5 клас просвета на учениците, е предложена примерна тема за класна работа.

За да се актуализират знанията, така и за развиване на тяхната наблюдателност и съобразителност. Всяка тема съдържа: - Кратка справочна част с основните понятия и твърдения. Контурни карти по география и икономика за 5. Отговорите на тези задачи са дадени в края на помагалото.

CD Arc-en-ciel. Начини на плащане Чести въпроси Контакти. Учебно помагало по български език и литература за избираемите учебни часове за 5.

Структуриран е така, задачи за развиване на способностите на всеки ученик за четене и разбиране на информация. Включени са задачи за попълване на таблици или текстове, че по темите да може да се работи едновременно с изучаването им в.


Facebook
Twitter
Коментари
Лия-андрея 29.06.2019 в 16:34 Отговор

Такива Книги за учителя ще намерите по всички изучавани дисциплини - български език, литература, математика, география, история, музика, изобразително изкуство, информационни технологии.

Темелко 26.06.2019 в 20:59 Отговор

Чрез работата с него под ръководството на учителя или самостоятелно ученикът придобива умение да използва справочна литература.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.