Честит рожден ден мъж клип

Публикувано на: 22.06.2019

Животът казват е игра, в която все някой побеждава. Много любов, за да се радваш на живота! Търси сила и красота във всяка човешка душа.

Жив и здрав бъди с много шарени мечти. С остър ум и бдителни очи разрешаваш всякакви проблеми ти. Само те имат значение в този живот. Жив и здрав бъди и щастлив през всичките си дни! Успех във всичко, с което се захванеш!

Contents 1 Картички за рожден ден 2 Пожелания за Рожден ден 2. Да ти се сбъднат всички мечти и да се оправдаят всички надежди.

Сподели с приятели. Безкрайно щастлив бъди. Хората разделят всичко. Искам да ти пожелая всеки нов ден да ти подарява по нещо и да те учи на нещо. Но аз не искам да броя тези условни отрязъци от времето при теб.

Честит ден рожден, птиче сладкопойно!
  • Но аз не искам да броя тези условни отрязъци от времето при теб!
  • Да не се уморяваш да благодариш на Бог и да се отнасяш с любов към такова житейско богатство.

Развлечения в свободното време

И ние ти желаем на високото да не ти се завие свят и да не забравяш приятелите си. Вярвай в трудните моменти, смей се, когато тъжиш. Щастието да е винаги в теб — раздавай го навред! Запази за този ден велик най-хубавите спомени напук, недей да униваш за миналите дни, пред теб е бъдещето със сбъднати мечти!

Да го разпознаеш, когато го видиш. Винаги готов си за купон, пееш си и без микрофон.

  • Аз ти пожелавам голямо и винаги чисто небе!
  • Но когато имаме нещо, не го пазим,а щом го загубим,плачем.

Да си жив а и здрав. Много обичаш да пътуваш - пожелаваме ти света да щурмуваш. Бъди най-внимателната, побеждавай. Желая ти победи, успехи и сбъдване на мечтите.

Толкова любов, най-любимата и неповторима жена, които ще бъдат под дърво и камък. Разпери кри.

Огънят на щастието гори в твоите очи. Весела и щастлива бъди, с красивата си усмивка ни дарявай ти. Тази твоя луда глава прави годинка още една.

Безкрайно щастлив бъди. Винаги с усмихнати очи на дълъг живот се радвай ти. Нека това да бъде просто празник на този ден, в който ти си се появил на бял свят. Приятелю, поздравявам те за рождения ден. Добър си във всичко, с което честит рожден ден мъж клип захванеш ти.

Животът казват е игра, в която все някой побеждава. Честит ден рожден! И не преставай да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, твоите деца.

  • Честит ден рожден, птиче сладкопойно!
  • Нека нашата дружба да бъде силна като виното в нашите чаши и дълга като вечността!
  • Нека всички ти се покоряват!
  • Хората са странни създания,те много обичат всичко да подчиняват на система и да разделят, даже когато това съвсем не е нужно!

Момък си ти напет и за топлоизолации с каменна вата голям късмет, честит рожден ден мъж клип. Животът казват е игра, в която все някой побеждава.

Нека това да бъде просто празник на този ден, в който ти си се появил на бял свят? Желая ти победи, успехи и сбъдване на мечтите. Огънят на щастието гори в твоите очи. На добрите хора се случват само хубави неща. Искам да ти пожелая всеки нов ден да ти подарява по нещо и да те учи на нещо?

Хората са странни създания,те много обичат всичко да подчиняват на система и да разделят, даже когато това съвсем не е нужно! Така че ти подарявам това сладко пожелание за рождения ти ден и своите пламенни целувки! И още късмет — на никого никога не е навредил! Животът нека те изпълва!

И ако ти бъдеш оптимист, ще постигнеш още нови висоти, радост е обзела всички. Птички пе! На кратко казано бъди черешката на всеки сладолед със шоколадова глазура.


Facebook
Twitter
Коментари
Руска 30.06.2019 в 23:27 Отговор

Нека това да бъде просто празник на този ден, в който ти си се появил на бял свят! Нека нашата дружба да бъде силна като виното в нашите чаши и дълга като вечността!

Вишетин 01.07.2019 в 03:16 Отговор

Бъди винаги рицар — смел и мъдър, силен и благороден!

Харитии 30.06.2019 в 17:31 Отговор

Нека всеки нов ден бъде наситен със събития, нека новите ти познати бъдат само добри, а новите приятели непременно да станат най-добри. Нека всичко лошо те отмине, а светлото да бъде винаги близо и да грее всеки ден!

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.