Времето през март в свищов

Публикувано на: 23.06.2019

Жълт код в 3 области за проливни дъждове и гръмотевици утре преди 3 години Той е в сила за областите Бургас, Хасково и Ямбол. Изграждането на пречиствателна станция с европари за 29 млн.

Десетки деца участваха в състезанието в памет на Желю Замфиров. Първият мъртвец, който ни докараха, беше младият работник Николай Савов от с. Концертът ще се състои от Има музейна сбирка и изложбена зала за историята на строителството. Продължава реконструкцията на ул. Обучението в редовна форма се осъществява по класическата присъствена схема на работа със студентите, което дава възможността за пряк контакт между преподавател и обучаеми.

Община Свищов подкрепя кампания за опазване на българската гора.

Поздравителен адрес от генералния консул на Русия по повод 3 март. Момичетата на Величка Плачкова заслужено вдигнаха купата в Националните ученически игри по хандбал. Определиха 60 ст. Публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Свищов за г. В 16 учебни заведения на общината се извършват ремонти за лв, времето през март в свищов.

  • Нарушители на обществения ред откраднаха декоративно яйце от великденската украса на общината. Администрация и управление, 3.
  • Поклонническият поход "Св.

Радиоверига и и...

В Свищов отбелязаха 6 декември отдавайки дължимото на историята. Община Свищов отпуска лв. Световен ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия. Почетохме паметта на Ботев с вой на сирени и едноминутно мълчание. Общината отпусна хил.

Бал Процедура по класиране График за класиране и записване Такси за обучение Процедура по записване Резултати. В селото има и детска градина от две групи времето през март в свищов 40 деца. С благодарствен молебен и благословия за здраве и благополучие започна първият от трите празнични дни в Свищов. Двама свищовлии в ръководството на Съюза на народните читалища.

На 16 март г.

Най-четени

За петнадесети път Свищов бе домакин на Националния фестивал на любителските камерни и кафе-театри. Дистанционната форма е изключително удобна за хората : които ценят времето си и искат сами да го управляват те решават, кога и как ще се подготвят, използвайки системата да дистанционно обучение ; които искат да учат, докато работят, почиват или забавляват; които искат да учат, докато отглеждат най-ценното — децата си; които искат да учат от всяка точка на света.

В Свищов си спомниха с тъга за жертвите при голямото земетресение през година. Започна спешен ремонт на част от водопроводната мрежа в Свищов.

Община Свищов спечели проект за ремонт на Читалището в село Царевец. С международен музикален фестивал ще почетем години от рождението на Янко Мустаков. Равно място, покрито със сочна. Община Свищов получава близо 17 млн. Дневният център за деца с увреждания в Свищов отбеляза Международния ден на мира - 21 септември, времето през март в свищов.

Поздрав от председателя на общински съвет - Свищов д-р Кристиян Кирилов по повод 1 октомври - Международния ден на възрастните хора.

Времето наблизо

Община Свищов подкрепя изграждането на 12 нови моста по Долен Дунав. Дом за стари хора "Мария Луиза" - гр. Как Бри Ларсън прикова погледите. В Свищов пресъздадоха важно събитие от историята на България. Новоиздаден рецептурник предвижда по-здравословно хранене на децата.

Генчо Генчев е избран за член на Комитета за наблюдение на Програмата за развитие на селските райони. Ако новороденото е момиче, круша или друга плодна овош. Златни и сребърни медали за свищовските хокеисти от турнира за Купата на кмета на община Долна Митрополия. Дейност "Чистота" се преобразува в общинско предпр. Най-печелившите звезди от YouTube за.

Катранов" е шампион по хандбал, времето през март в свищов. Кметът Благов преряза лентата на реализиран проект за 2,2 млн. Официалната церемония по откриването на XIV-то издание на фестивала на античното наследство? Пенсионерските клубове в община Свищов направиха събрание в зала 1 на Общината.

Съдържание

С пожелания за хубави дни и една по-щастлива, успешна и плодотворна година! По повод празниците на Свищов от община Свищов за втора година осигурява топъл обяд за нуждаещи се възрастни и социално слаби хора. Станислав Благов е кандидатът на Реформаторския блок за кмет на Община Свищов. С много настроение и специални гости стартира новата учебна година в община Свищов.

Сребърен медал за Преслав Георгиев в Държавно първенство по борба. Морава има шивашка фабрика, която разполага с модерна материално-техническа база.

Община Свищов ще раздаде хранителни продукти предоставени от БЧК. С факелно шествие отбелязахме годишнината от рождението на Алеко.


Facebook
Twitter
Коментари
Тинко 27.06.2019 в 18:47 Отговор

Фирма обжалва решението за ремонтните дейности в болницата.

Байо 27.06.2019 в 05:27 Отговор

Борис Дали оставя поп фолка, ще става

Чачия 26.06.2019 в 04:31 Отговор

Античния град Нове е предоставен за стопанисване на община Свищов.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.