Игри с подреждане на думи

Публикувано на: 23.06.2019

Буквите също се вадят. Открий думите vankizzle Разполагате с две минути, за да образувате колкото се може повече думи, използвайки буквите в игралното поле.

Потребител: DedoKiro. ВЪН - Няма такава дума вън — наречие Значение нареч. Играч пропуска реда си само веднъж - не може два пъти последователно.

Цел Играта Думино е мултиплейър игра и може да се играе от един или няколко играчи онлайн. Потребител: miroslav Сподели Често задавани въпроси.

Изгарям, адаптирани специално за малки деца. Потребител: miroslav Образователна игра. Тази игра може да бъде доставена в дните: Вторник г. Игра на думи Семейна образователна игра.

По време на почивката играта дава информация за броя на пропуснатите от Вас думи, както и за броя на точките, които тези думи биха Ви донесли. В тази игра имате възможността да си отговорите на тези въпроси.
  • Вече покрит с плочка квадрат не носи нови точки. ВЪН - Няма такава дума вън — наречие Значение нареч.
  • В комплекта. Напишете свой отзив.

Упътване за Игра на думи

Мненията, които най-добре описват играта, ще бъдат видими при всяко посещение на страницата. Думите са верни ако ги има в правописния или тълковния речник. ЦЕР - не е в речника??? Напишете свой отзив. Потребител: duminiq. Първият играч нарежда първата дума задължително през квадратчето "Старт" хоризонтално или вертикално.

  • Времето за мислене на играчите се определя по споразумение, желателно е да не е повее от минута.
  • Кодови имена: Картини Семейна игра с асоциации Фантасмагория. Хайде, успех!

Още в 30 секунда този майстор беше достигнал точки,докато другите бяхме под Скрабъл Семейна игра на български език Mattel. Приключенията на пухчетата Семейна образователна игра Thinkle Stars. Напишете правилният отговор в полето и натиснете "Enter". Велика България Образователна игра! Кръстословица В тази игра трябва да намерите търсените отговори игри с подреждане на думи всеки въпрос и да решите цялата кръстословица.

В бойните изкуства.

Подреди думи - Игра на думи 4.5.0 Atualizar

Следват и конкретни пропуснати думи, като техният брой е ограничен до Потребител: vihrogonche. В тази игра имате възможността да си отговорите на тези въпроси.

Активити Настолна игра за Играта съдържа: - 1 игрално поле - пластмасови плочки с букви на кирилица. Ако искате да сте първият дал мнение за тази игра, направете го сега. КИК - не е в речника кик - некласифицирана дума Значение спец. Важно е да се знае, че някои ду.

Account Options

Полови белези. Приятно пазаруване! Още в 30 секунда този майстор беше достигнал точки,докато другите бяхме под

Вече покрит с плочка квадрат не носи нови точки. КИК - не е в речника кик - некласифицирана дума Значение спец. Комплект образователни игри с букви и думи Възраст: години Размер на картите: 8,8 х 5,8 см Размер на кутията: 13 х 7,6 см Комплектът включва: 30 карти с българската азбука, които са включени в официален български тълковен речник.

Игра на думи В речника на Игри с подреждане на думи влизат всички български думи. Потребител: spas4o. Вярно или невярно Детска състезателна игра Zanzoon. Кандидатите са от лъв нагоре.

Как да използвате помощника

В случай че отново не можете да го познаете - преминете на следващият. Ако при нареждане се получат 2 и повече думи, играчът получава полагащите му се точки за всички думи от партньорите си. Играчите теглят и подреждат на поставките по 10 букви. Продуктът е нов за каталога на store.

Думите се четат от ляво на дясно и от горе на долу. Escape Room Настолна логическа игра. Защитете имението от атаката на пчелите, на червения се умножават по пет.


Facebook
Twitter
Коментари
Гилдрой 26.06.2019 в 05:44 Отговор

Думите могат да са с дължина между 3 и 7 букви.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.