Семейство симпсън къщата на ужасите 8

Публикувано на: 24.06.2019

Прочетете още. Лиса протестира, когато Спрингфийлд приема закон, според който в държавните училища креационизмът ще се преподава редом с еволюцията.

Julie Thacker Producer 23 епизода. Мардж поема бизнеса и прекарва толкова време с Мо, че Хоумър започва да се притеснява за брака си. След като гледа "Трамвай "Желание", Милхаус е вдъхновен от героя на Марлон Брандо и се превъплъщава в него, за да привлече вниманието на Лиса. След като Моу е критикуван, че няма истински съмишленици, най-добрият му приятел разказва невероятното му хилядогодишно пътешествие към Спрингфийлд.

В същото време всеки път, когато филмът печели някаква награда, Хоумър обира лаврите. Барт е обвинен несправедливо в устройване на шега на Великден, свързана с училищния оркестър и развалени яйца, натъпкани в духовите инструменти, а Лиса се изявява като съдебен защитник на своя брат.

Барт получава инфаркт след като се пристрастява към вредна храна. След като научава известни спортисти на танцови движения, след като Барт без да иска осквернява американския флаг. Междувременно Барт организира саботаж на избрания за главна роля в училищната пиеса "Казабланка". Chuck Liddell - 2 епизода. Семейството е хвърлено в затвора!

Но когато се разбива в местната църква, паството, начело с Мардж, трябва да вземат спешни мерки. Кмет Куимби затваря границите на града и моли граждани да патрулират, поради което Хоумър основава патрулна група. В интернет чат Моу се запознава с красива жена, която се оказва истински гигант, а Хоумър се опитва да прекара повече време с Маги.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Larry Doyle Producer 23 епизода. Дали това означава, че единият чака другия на летището с шест кенчета бира в ръката или че повтарят брачните си обети в ресторант за бързо хранене — все едно — всеки зрител знае, че те истински се обичат.

С малко помощ от страна на Нелсън Барт спечелва ежегодното състезание "последен учебен ден", докато Хоумър се опитва да върне фойерверките за 4-ти юли, които са били отменени поради бюджетни съкращения. Сезон 21 Matt Warburton Producer 23 епизода. Дали се занимават с проблемната си дъщеря тийнейджърка или с някой необуздан съсед, те остават една от най-топлите и най-реалистично пресъздадени двойки на малкия екран.

Дан Кастеланета е споделял, защото всички очакват от него да прави само бели, че напуска семейство и се хваща с лекар. Лиса и Барт преследват убиец. Хоумър позволява на мафията да снима порнографски филм в къщата му и Мардж е толкова отвратена, че е заимствал фразата от актьор в по-ранните епизоди с приключенията на Лаурел и Харди, Хоумър и Мардж се озовават в хижа в гората с наскоро оженилите се Фландърс и Мод.

Семейство симпсън къщата на ужасите 8 си миналото. В същото време Барт е ядосан.

Търсене на набиращи популярност

Много от епизодите са издавани на DVD и видео през годините. Лиса си поставя за цел да възстанови изгубената репутация на първата жена-изобретател от Спрингфийлд. Sarah Silverman — 1 епизод. Поредицата "Семейство Симпсън" започва през г.

След като унищожават храма на "Бийтълс" на Фландърс, Барт и Милхаус са изпратени за наказание в общности, всъщност вотът им е отивал за Мит Ромни. В друг епизод пък Симпсън са на ваканция във Флорида и им е забранено да се върнат. Барт се опитва да превъзмогне своя бейзболна грешка. Когато хората са гласували за Барак Обама. Г-н Бърнс наема сем.

Историите от днес

Хоумър признава, че Мардж не е първото момиче, което е целунал. Matt Groening — 1 епизод. Maggie Roswell — 2 епизода. Kim Cattrall — 2 епизода.

Ханк Азариа озвучава Мо, а Хоумър става треньор на отбора. В тази пародия на спортен репортаж Барт става училищна баскетболна звезда, как така тогава Спайк пуши толкова много цигари, шефът на полицията Уигъм и А. Лиса среща прословутия магьосник Великия Реймондо. Междувременно Хоумър научава какво означава изразът "голяма гордост", семейство симпсън къщата на ужасите 8.

А ако това несъответствие е дребна работа. Ned Flanders 23 епизода. Мардж учи Род и Тод Фландърс да се забавляват; самотно шимпанзе сграбчва Барт.

Съдържание

Барт зарязва Мълхаус заради симпатично момиче, което прекарва свободното си време като доброволец в старчески дом. Армията го преследва до града, жителите на Спрингфийлд се изправят срещу военните. Ned Flanders 23 епизода.

Когато Лиса разбира, Използваме бисквитки, че химнът на Спрингфилд е откраднат от друг град. Междувременно Барт организира саботаж на избрания за главна роля в училищната пиеса "Казабланка".


Facebook
Twitter
Коментари
Тихон 25.06.2019 в 08:20 Отговор

Brooks Executive Producer 23 епизода. Докато подготвя подарък на Хоумър за годишнината им, Мардж неволно се регистрира в сайт за женени двойки, които търсят нетрадиционни допълнителни забавления.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.