Дозатор за течен сапун

Публикувано на: 25.06.2019

Душ пита кръгла - дюзи. Дозатори за течен сапун Филтри Производител.

Покажи всички Покажи по-малко. Голямо разнообразие от продукти за баня произведени в България според всички Европейски стандарти за използваните материали. Порцелановото тяло е елегантно и може да се окачва на стена. Монтаж на ламиниран паркет. Черна сапунерка на марката Интер Керамик.

Gedy Amelie ретро, цвят сатен. Gedy Calipso диспенсър за течен сапун. Страхотно практичен и красив модел? Диспенсър за сапун с широк бутон, диспенсър за течен сапун 39,90 лв. В момента няма наличност от този продукт. Сив дозатор за дозатор за течен сапун сапун на марката Интер Керамик.

  • Gedy Gemini бял диспенсър за течен сапун.
  • Gedy Astrid в златно, диспенсър за течен сапун 23,00 лв. Резервоар за течен сапун Bloq 74,50 лв.

Свързани категории

Teka дозатор за сапун, кръгъл, за вграждане 49,00 лв. Рязане на дърво. Червена сапунерка. Добави в любими Сравни. Как да направим сами? Профили Вериги и въжета Закрепващи елементи Планки Мебелен обков. Gedy Kansas диспенсър за сапун стъкло.

  • Стъклена сапунерка със скъоценен камък.
  • Порцеланов дозатор за течен сапун.

Дизайнът на продукта е много изискан. Teka дозатор за сапун, цвят хром, за вграждане 49,00 лв. Стилна сапунерка на марката Интер Керамик. Диспенсър за сапун ? Още от тази категория Продуктът е изработен от порцелан и се предлага в дозатор за течен сапун цв.

Кога са подходящи ъглови шкафове за баня от PVC

Сива сапунерка с дъбова основа. Монтират се по ъглите на помещението, позволявайки прецизно да се оптимизира мястото, но без лишаване от функционалността, характерна за мебелите в големите и просторни санитарни площи. Gedy Amelie ретро, диспенсър за течен сапун 39,90 лв.

Външността да се вписва в цялостния интериор и с останалата мебелировка! Продуктът е изработен от порцелан дозатор за течен сапун комбинац.

Диспенсър за течен сапун Wynk. За подобни случаи се предлага специално обзавеждане, което е изключително препоръчително и то би спестило доста място. Продуктът е изработен от порцелан в комбинация.

Сива сапунерка.

РЕШЕНИЯ ЗА ДОМА

Висок диспенсър за сапун, цвят сатен. Зимни инструменти. Диспенсър за сапун , цвят хром ,24 лв.

Gedy Gemini бял диспенсър дозатор за течен сапун течен сапун. Gedy Vega бял диспенсър за сапун 33,00 лв.

Безплатна доставка над лв. Сравни 0 Показване на всички. Teka дозатор за сапун, за вгражда. Gedy Selina диспенсър за течен сапун 31,00 лв. Покажи всички Покажи по-малко.

Напишете отзив

Teka дозатор за сапун, кръгъл, за вграждане 49,00 лв. Стени и тавани Декоративни елементи Обработка на дърво и метал Корнизи, щори и пердета Врати Обзавеждане Домашен текстил. Порцеланов дозатор за течен сапун.

Teka дозатор за сапун, изработена от полирезин, кръгъл. Сапунерка. Красива сапунерка в лилави цветове.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.