Кекс с ябълки 4 яйца

Публикувано на: 26.06.2019

Не знам защо при вас се е получил плътен, добре е че сте успяли да го съживите. Кексовете от бабините тетрадки винаги стават много хубави. Поредната рецепта, никога не ме подвеждате.

Не става глетав. Анна Да спомена, че не съм слагала захар, защото той не яде сладко, а само няколко капки подсладител, и въпреки това много добре си набухна.

Кексът с ябълки наистина е "базистен" и може да се добавят стафиди, орехи, други ядки, а ябълките могат да се заменят с други твърди плодове. Всеки път?

Ще е хубаво. Пожелавам нови, още по-голями успехи!!. И едва издържам да не му налетя. Трябва да сте много горда с тези хвалебствия, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови мнения за спа хотел девин и стоки, кекс с ябълки 4 яйца. Днес приготвих и този кекс.

БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, това е истинската Ви награ.

  • Това се казва апетитен кекс!
  • Ябълковият кекс на баба Атанаска! Страхотен кекс : за една седмица вече 2 пъти го правя, много вкусен.

Secondary menu

Хубав ден Дани! Ябълков сладкиш- много лесен и много вкусен! За първи път успях да направя кекс, който става за ядене с толкова много яйца. Naistina mnogo vkusna. Ползвам чаша от г и с нея меря всички съставки. Кексът е изпечен тогава, когато клечката излезе суха.

Важното е, кекс с ябълки 4 яйца, който го е споделил :, че рецептите на Супичка Ви харесват и че се получават добре. Докато открия блога готвенето ми се струваше скучна и досадна работа. Много се радвам, че кексът с ябълки на моята баба се е получил. Препоръчани теми! Страхотна рецепта и наистина много сполучлива!!. Кексът наистина е невероятно лесен и добър за начинаещи. Повсяковреме Радвам се?

Ароматен, лесен и икономичен домашен сладкиш

Ябълките, крушите, дюлите, гроздето… Това са плодовете, които дават есенен полъх на менюто и трапезата. Много се радвам, че кексът ви е харесал! Страхотна рецепта, кексът стана много вкусен и пухкав, както и всички останали рецепти на Гисчо!

Коментари - 20 от : Владимир Радвам се, за промените при теб. Благодаря за рецептата. Бухна почти двойно изглежда по-добре отколкото на снимката :. Lek den.

Leave a Reply

Това е! Бухна чудесно За първи път успях да направя кекс, който става за ядене с толкова много яйца.

Разбиват се яйцата със захарта до сгъстяване. Дани кеска е страхотен. Naistina mnogo vkusna. Можеш ли да напишеш колко милилитра е чаената чаша в съответната рецепта, както и за останалите твои рецепти за кексове и мъфини. Страхотна рецепта - бърза, много вкусна, след ина - 15 минути намалявам на градуса.

Слагам го във фурна загрята предварително на градуса. Прибавих им малко канела и бели стафиди, кекс с ябълки 4 яйца.

От кога му се каня и ето дойде му времето. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.

Не знам доколко е възможно това, при условие че има ябълки в него? Този кекс е наистина страхотен.

Кексът се оказа невероятен - всички в къщи много го харесаха. Порции 25 парчета. Кекс с ябълки, щрудел?


Facebook
Twitter
Коментари
Илия 30.06.2019 в 09:18 Отговор

Рецептата за кекс с ябълки наистина класическа рецепта за кекс, много се радвам, че рецептата ви е харесала!

Агрипина 04.07.2019 в 17:52 Отговор

Пак заповядайте!

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.