Разработка на урок по четене 2 клас

Публикувано на: 26.06.2019

Образуване на въпросително изречение. Видео урок.

Включени са задачи за подборно четене, използване на смислова догадка, четене за определено време, четене по роли, изразително четене, драматизация.

Звукосъчетание и буква. В книгата за учителя са описани спецификите на обучението по литература във втори клас. Прилагателно име. Съгласни звукове и техните букви.

Умея да преразказвам народна приказка. Гласни звукове и техните букви. Род на прилагателното име. Устно общуване. Описание на растение. Пренасяне на части от думата на нов ред.

Съчинявам приказка по предложен герой!

E-mail или потребителско име

Физическо възпитание и спорт. Годишен преговор. Всички образователни направления за ДГ. Преразказ на разказ. Химия и опазване на околната среда.

Не можеш да гласуваш за свой коментар. Сборници със задачи. Коментари Околен свят. Пиша поздравителна картичка. Вашата кошница е празна. Регистрирай се Регистриран си.

Онлайн магазин

Гласни звукове и техните букви. Правопис на звучни съгласни звукове в края на думата. Умея да съставям кратки съобщения. Примерни годишни разпределения.

Моля въведете текст преди да изпратите. Ударена и неударена сричка. Дори ще прочетем и отговорим на въпросите към цял един текст? Български език за 2. Гласни звукове и техните букви.

Регистрирай се сега.

Не можеш да гласуваш за свой коментар! Учебна литература. Употреба на глаголи, съществителни имена, прилагателни имена. Професионална подготовка.

Табла и флашкарти. Не можеш да гласуваш за свой коментар. Изразявам съгласие или несъгласие. Физическо възпитание и спорт. Английски език. Автор: Пенка Димитрова. Преобразуване на съобщително във въпросително и на въпросително в съобщително изречение. Регистрирай се сега.

Азбучен ред. Съчинявам приказка по предложен герой. Гражданско образование.

Влез в профила си, за да можеш да гласуваш. Учебна литература. Правопис на кратки думи.


Facebook
Twitter
Коментари
Тисия 30.06.2019 в 09:47 Отговор

Компютърно моделиране. В книгата за учителя са описани спецификите на обучението по литература във втори клас.

Лука 03.07.2019 в 08:27 Отговор

Литературен герой.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.