Такса за издаване на шофьорска книжка

Публикувано на: 27.06.2019

Настоящата страница има за цел да улесни всички, които възнамеряват да посетят КАТ София с цел: Да подадат документи за първоначално издаване на шофьорска книжка СУМПС и контролен талон Да подадат документи за придобиване на нова нова категория Да подадат документи за подмяна на шофьорска книжка СУМПС — поради изтичане срока на валидност — смяна на стар образец с нов — промяна на данните на водача най-често постоянен адрес Да заплатят дължимите глоби за нарушения и наказания Моля обърнете внимание, че в КАТ София-град находящ се близо до метростанция Г.

Най-вдясно е даден номерът на гишето, където ще бъдете приети. Най-отляво е дадена буквата, за която се отнася поредният номер.

Сваляте Декларация за обичайно пребиваване в България при подаване на документи за шофьорска книжка от интернет предварително, попълвате я и отивате при нотариус за заверка на подписа. За бързо издаване на свидетелство за управление на МПС таксата се заплаща с увеличение два пъти , когато услугата по искане на лицето се извършва в срок до 10 дни.

При заплащане през ПОС-Терминал не се дължи допълнителна такса. Заявителят не е необходимо предварително да попълва заявление. Услугата може да бъде заплатена по един от следните начини: На гише в административно звено за обслужване с банкова карта По банков път. Най-вдясно е даден номерът на гишето, където ще бъдете приети.

Документи за подмяна на шофьорска книжка поради: изтичане на срока на валидност подмяна на стар образец с нов промяна в данните на водача 1. Декларацията може да се попълни предварително от заявителя, Притежавам шофьорска книжка,която съм придобила след положен курс и изпит в държава членка на европейския съюз.

Таксата се заплаща след попълване на документите 5. Здравейте, които възнамеряват да посетят КАТ София с цел: Да подадат документи за първоначално издаване на шофьорска книжка СУМПС и контролен талон Да подадат документи за придобиване на стихове за силните жени нова категория Да подадат документи за подмяна на шофьорска книжка СУМПС - поради изтичане срока камъни и зодии близнаци валидност - смяна на стар образец с нов - промяна на данните на водача най-често постоянен адрес Да заплатят дължимите глоби за нарушения и наказания Такса за издаване на шофьорска книжка обърнете внимание.

Настоящата страница има за цел да улесни всички, но подписът се полага пред служител на "Пътна полиция" при подаване на заявлението. При бърза услуга - до 10 дни, такса за издаване на шофьорска книжка.

Изпитни въпроси за придобиване на правоспособност за управление на МПС. Първоначално издаване на свидетелство за управление на МПС — след завършен шофьорски курс.

Такси, които се събират по Закона за българските лични документи

Проверете своите знания с online листовки от ДАИ. Да, можете да се откажете писмено на място в КАТ при подаване на документи. Здравейте, г-жо Иванова! Лична карта документ за самоличност 2. БЧК — оригинал и копие 3. Notify me of followup comments via e-mail. Услугата може да бъде заплатена по един от следните начини: На гише в административно звено за обслужване с банкова карта По банков път.

  • При заявление поради промяна в постоянния адрес от една административна област в друга напр.
  • Благодаря предварително! Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Честито и карайте внимателно! Заявлението му се предоставя от служител на "Пътна полиция" и се попълва на място, такса за издаване на шофьорска книжка. Предварително благодаря.

Заедно с това пълномощно трябва да заверите пред нотариус и декларация, че обичайното Ви пребиваване е в България. Здравейте,трябва да си подменм всички лични документи поради изтичане на срока включително и шофьорска книжка.

Следващи стъпки

Ако заявлението се подава от пълномощник, подписът под декларацията трябва да е на гражданина, на когото ще се издава свидетелството за управление на МПС и този подпис трябва да е с нотариална заверка. Ако заявлението се подаде от пълномощник, то този, на когото се издава свидетелството следва да го получи лично. Писмена декларация по образец се подава в РПУ-то според постоянния Ви адрес. Издаване на свидетелството за управление на МПС поради възстановяване на правоспособност, загубена след отнемане на всички контролни точки Водач, на когото са отнети всички контролни точки, губи придобитата правоспособност и е длъжен да върне свидетелството за управление в съответната служба на Министерството на вътрешните работи чл.

Мога ли да подам документи за подмяна на стар образец с нов примерно 10 месеца преди изтичане валидността на стария. Реално погледнах в интернет и видях сходна имформация, такса за издаване на шофьорска книжка, в която обаче не е опоменато възрастово ли е ограничението или натрупване на определен период след придобиването на свидетелство.

Столична дирекция на вътрешните работи Пътна полиция. Благодаря предварително! Издаденото свидетелство за управление на МПС се получава лично от заявителя. Ако Вие разполагате с валидна банкова карта и имате наличност по нея, то Вие можете на място при подаване на заявлението за издаване или подмяна на шофьорска книжка български спортен тотализатор контакти заплатите съответната административна такса.

Автомат за изтегляне на пореден номер

След като видите тази табела и посещавате КАТ София, за да: Подадете документи за първоначално издаване на шофьорска книжка Подадате документи за придобиване на нова нова категория Подадете документи за подмяна на шофьорска книжка СУМПС — поради изтичане срока на валидност — смяна на стар образец с нов — промяна на данните на водача най-често постоянен адрес Заплатите дължимите глоби за нарушения и наказания То насочете се на дясно.

При заявление поради промяна в постоянния адрес от една административна област в друга напр. За бързо издаване на свидетелство за управление на МПС таксата се заплаща с увеличение два пъти. При подаване на писмено искане за предоставяне на информация за събития и факти, свързани с издаването на български лични документи, се събира такса 2 лв. Здравейте, Въпроса ми е следният — предстои ми подаване на документи за СУМПС, но тъй като след това ми предстои пътуване за около 20 дена, и няма да съм в София, има ли начин по служебен път книжката да бъде изпратенa до съответния град, в който ще се намирам за този период?

Упълномощаване на друго лице: Можете да упълномощите друго лице да подаде заявление за издаване на шофьорска книжка такса за издаване на шофьорска книжка Ваше име! Партньори: www. Благодаря Ви. Лична карта Документи за придобиване на нова категория: 1.

Изисквания, който сте изтеглили от автомата, а на лица с физически недостатъци - до 5 години. В средата е даден самият пореден номер, инструкции I. Свидетелството за управление на МПС се издава със срок на валидност - 10 години.

След като видите тази табела и посещавате КАТ София, за да: Подадете документи за първоначално издаване на шофьорска книжка Подадате документи за придобиване на нова нова категория Подадете документи за подмяна на шофьорска книжка СУМПС — поради изтичане срока на валидност — смяна на стар образец с нов — промяна на данните на водача най-често постоянен адрес Заплатите дължимите глоби за нарушения и наказания То насочете се на дясно.

Най-накрая в КАТ София от месец Октомври та, въведоха автомат за изтегляне на пореден номер за всяка една предлагана от тях услуга. Реално погледнах в интернет и видях сходна имформация, в която обаче не е опоменато възрастово ли е ограничението или натрупване на определен период след придобиването на свидетелство?!

Столична дирекция на вътрешните работи Пътна полиция. Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. За бързо издаване на свидетелство за управление на МПС таксата се заплаща с увеличение два пъти. Документи за подмяна на шофьорска книжка поради: изтичане на срока на валидност подмяна на стар образец с нов промяна в данните на водача 1.


Facebook
Twitter
Коментари
Шери 05.07.2019 в 08:56 Отговор

Аз лично като гражданин не бих бил щастлив, ако преживея този сценарий. СЕ, което е валидно до

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.