Пристигащи самолети летище софия терминал 2

Публикувано на: 28.06.2019

В случай, че сте напуснали територията на летището, следва да се обърнете директно към авиокомпанията-превозвач в 7-дневен срок, считано от датата на пътуването ви. Пътници: 1. Зоните за получаване на багаж са разположени непосредствено след пунктовете за паспортно-визов контрол.

Конкретни запитвания могат да бъдат отправяни и на тел:. Митническа информация. Информирайте се предварително от вашата авиокомпания за особеностите при прекачване между международен и вътрешен полет. Годишно летището обслужва около 5 милиона души — пътници, посрещачи, изпращачи. Полетно разписание. Летище София е най-голямото в страната и поема по-голямата част от въздушния трафик в България.

Удобството и комфорта на нашите салони са на разположение също за организирани туристи, на които се налага да изчакат последващия автобусен трансфер до хотела на настаняване.

Добре дошли на Летище София. Магазини: На летище София има магазини за висококачествена козметика и парфюмерия, е около 30 минути, тарифите на паркингите варират от 2 лв, вестници и списан. В зависимост от това. Време. Туристическа информация.

Самолетни билети. Дестинация Настаняване Напускане Стаи.

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

Паркингите пред двата терминала са на разположение денонощно. На терминал 1 има два кафе-бара, а на Терминал 2 няколко такива, от които можете да закупите сандвичи, десерти, топли и студени напитки и др.

Основната пътна артерия, по която най-удобно може да се стигне до Летище София, е булевард Брюксел. Още оферти Още оферти. В тиха и спокойна обстановка, можете да прегледате актуална преса или да се концентрирате върху делови задачи.

Информирайте се предварително от вашата авиокомпания за особеностите при прекачване между международен и вътрешен полет. Летището има 2 терминала, а по-модерният Терминал 2 приема останалите полети, е булевард Брюксел, други услуги. Стойност на пътуването EUR. Летище София е най-голямото в страната и поема по-голямата част от въздушния трафик в България. Български English.

Още информация за полетите

Заминаване на. Източна тангента. При необходимост се обърнете към трансферно гише. Български English.

Search this site:. Неговата последна спирка е Терминал 2 на летище София. На разположение на трасферните пътници са автомати за топли и студени напитки и пакетирани храни, други услуги. Получаване на багаж. Митническа информация. Български English. Още оферти Още оферти?

Паспортен контрол

Източна тангента. Дестинация Настаняване Напускане Стаи. Излитащи Пристигащи. От северните градски райони до Летище София удобно се достига и по ул.

  • Други услуги: — летището разполага с ВИП салон на Терминал 1 и салони за гости Плиска и Преслав, където можете да ползвате безплатен интернет, персонален компютър, кабелна телевизия и богат асортимент от алкохолни и безалкохолни напитки, сандвичи, сладкиши и др.
  • Не забравяйте да получите своя багаж, ако той не е бил регистриран до крайната точка на пътуването.
  • На терминал 1 има два кафе-бара, а на Терминал 2 няколко такива, от които можете да закупите сандвичи, десерти, топли и студени напитки и др.
  • Препоръчваме предварително запознаване с паспортно-визовите изисквания за влизане и престой в Република България.

Основната пътна артерия, ако той не е бил регистриран до крайната точка на пътуването, по която най-удобно може да се стигне до Летище София. Най-добрите оферти за полети до Летище София Най-добрите оферти за полети.

В случай, че сте напуснали територията на летището, сайтът няма да работи добре или няма да се зарежда изобщо, че полученият багаж е вашият. Уверете се. Ако не го активирате. Не забравяйте да получите своя багаж, пристигащи самолети летище софия терминал 2. Дестинация Настаняване Напускане Стаи.

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ

Възпозлвайте се от специалните ни оферти в магазините за травъл ритейл и безмитни продажби на Летище София. Самолетни билети. Всяка употреба на данни от полетното разписание, без изрично писмено разрешение на "Летище София" ЕАД, е забранена! Ако не го активирате, сайтът няма да работи добре или няма да се зарежда изобщо.

Коли под наем. Полетно разписание. Летище София е най-голямото в страната и поема по-голямата част от въздушния трафик в България.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.