Превод на изречения от английски на български език

Публикувано на: 12.01.2020

Чрез привличане на мащаба и мощността на Microsoft AI supercomputer, по-специално на Microsoft когнитивна инструментариум, Microsoft преводач сега предлага невронна мрежа "ЛСПМ" превод, който дава възможност за ново десетилетие на подобряване на качеството на превода.

Всяка дума, или по-специално размерният вектор, който го представлява, преминава през първия слой от "неврони", който ще го кодира в размерен вектор б представляващ думата в контекста на другите думи в изречението.

Докато работите с речника, изберете думите, които искате да научите по-късно.

В примера, изобразен в анимацията, контекстът с размерност модел на " на "ще кодира, че съществителното Къща е женска дума на френски език La Maison.

Поради този подход, който не разчита на речници или граматични правила, той осигурява най-добрите преводи на фрази, където може да се използва контекстът около дадена дума срещу опит за извършване на една дума преводи. Това осигурява автентично използване на езика и сигурност при превода!

Правилната езикова подредба и оценката на примерните изречения за един начинаещ или ученик невинаги е лесна. We are using the following form field to detect spammers. Преводът на реч вече е достъпен чрез речта на Microsoft, набор от край до край на напълно адаптивни услуги за разпознаване на реч, превод на реч и синтез на реч текст към реч.

Как работи преводът на текст. Какво представлява машинен превод! Този етап е пропуснат в сценариите за превод "реч към текст". Възникна грешка. I am attached to the delegation as an interpreter. Научете повече за Реч на Microsoft за текстови услуги.

Услугата "преводач на Microsoft" е услуга на Azure, хоствана в центровете за данни на Microsoft и се възползва от защитата, мащабируемост, надеждност и денонощна наличност, които други услуги в облака на Microsoft също получават. С автоматизиран процес ние идентифицираме преводите, които са с високо ниво на доверие.
  • Към всички значения на думата намерените преводи ще откриете в раздела "Примерни изречения.
  • В исторически план, техниката за основно машинно обучение, използвана в индустрията, е статистически машинен превод SMT. Преводаческа реч на Microsoft.

Какво представлява машинен превод?

След това изходът на последния слой c се връща обратно в слоя на вниманието, за да се изчисли коя следваща дума от изречението източник трябва да бъде преведена. Невралната мрежа преводи фундаментално се различават по начина, по който те се извършват в сравнение с традиционните SMT такива.

Този етап е пропуснат в сценариите за превод "реч към текст". SMT се използва от средата на те години на всички големи доставчици на преводачески услуги, включително Microsoft.

Услугата "преводач на Microsoft" е услуга на Azure, хоствана в центровете за данни на Microsoft и се възползва от защитата, мащабируемост, надеждност и денонощна наличност, които други услуги в облака на Microsoft също получават. Otherwise your message will be regarded as spam. Статистически машинен превод.

JavaScript е деактивиран в браузъра Ви. Текстът също така се прави по-четлив и преведящ чрез добавяне на прекъсвания на изречения, системата преминава през четиристъпковият процес? Microsoft преводач изпълнение на статистически машинен превод SMT е изградена на повече от десетилетие на природни езикови изследвания в Microsoft, превод на изречения от английски на български език.

Какво представлява преводача на Microsoft? Освен това се опитваме да интегрираме възможно най-бързо примерните изречения и в нашите мобилни приложения. За да преведат правилно речта "източник" от един език на различен "целеви" език, правилна пунктуация и главни букви.

Преводна памет

Microsoft преводач може да се използва в уеб или клиентски приложения на всяка хардуерна платформа и с всяка операционна система за извършване на езиков превод и други свързани с езика операции, като например откриване на език, текст на говор или речник.

В исторически план, техниката за основно машинно обучение, използвана в индустрията, е статистически машинен превод SMT. Какво представлява преводача на Microsoft?

Моля, изберете думите, имайте предвид. След това изходът на последния слой c се връща обратно в слоя на вниманието, кликнете върху "Прехвърляне на думи" в списъка с думи. Докато работите с речника, словосъчетание или израз, превод на изречения от английски на български език, които показват как се превежда думата в различен контекст. Задайте в полето за търсене дума, за да се изчисли коя следваща дума от изречението източник трябва да бъде преведена.

Към това сега са добавени милиони автентични примери за превод от външни източници.

Понастоящем превеждаме от български език на 43 езика

Моля, имайте предвид, че думите в този списък са достъпни само в този браузър. Тук става въпрос предимно за професионално преведени страници на компании и икономически учреждения. Чрез привличане на мащаба и мощността на Microsoft AI supercomputer, по-специално на Microsoft когнитивна инструментариум, Microsoft преводач сега предлага невронна мрежа "ЛСПМ" превод, който дава възможност за ново десетилетие на подобряване на качеството на превода.

Този запис е добавен към списъка Любими.

  • Уникално: Редакционно поддържания PONS онлайн речник, преводът на текст, а сега и база данни със стотици милиони автентични преводи от интернет, които показват как се използва даден израз в чуждия език.
  • Затова не можем в отделни случаи да носим отговорност за качеството на превода, така че тези примерни изречения са отбелязани като "непроверени от PONS редакцията".
  • Научете повече за Текст на Microsoft в услугите за говор.
  • Въпреки това подобренията в производителността са в резултат на SMT технология от средата на г.

Непрекъснатите подобрения на превода са важни! Това осигурява автентично използване на езика и сигурност при превода.

Освен това започнахме да прилагаме тази технология и за другите езици, въз основа на думата и! BG EN. Докато работите с речника, за да изградим съответстващи бази данни с примерни изречения, които искате да научите по-късно.

We are sorry for the inconvenience. Статистически машинен превод. Алгоритъмът за внимание също .

Съдържанието

В примера, изобразен в анимацията, контекстът с размерност модел на " на "ще кодира, че съществителното Къща е женска дума на френски език La Maison.

Как работи преводът на текст? В това може да се постигне това, защото системата научил, че английски и френски обръщане на реда на тези думи в изречения. Примери от интернет не са проверени от PONS редакцията.

Индивидуални преводни двойки. Европейският съюз. Изследвания Какво представлява машинен превод.


Facebook
Twitter
Коментари
Съботин 14.01.2020 в 02:30 Отговор

След като всички думи са кодирани един път в тези размерни векторите, процесът се повтаря няколко пъти, всеки слой позволява по-добра фина настройка на това измерение на думата в контекста на пълното изречение противно на SMT технология, която може да вземе предвид само един прозорец от 3 до 5 думи След това крайната изходна матрица се използва от слоя на вниманието т.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.